4 thoughts on “Vetenskapen är avgjord

 1. Varför sprida denna lögn om att vetenskapsmän på 70-talet varnade om istid? Det är inte sant. Det finns ett fåtal misslyckade professorer som framfört åsikten, men då mest för att få medial uppmärksamhet,

  1. Tja, den mediala uppmärksamheten ledde till alarmerande förstasidor i världens mest spridda magasin och därför även i lokalblad. Anser du nu också de professorer misslyckade, som misslyckats med att visa något inflytande av koldioxid på klimatet, trots att de hållit på i 25 år ? ? Om jag minns rätt finns det ett par professorer som larmat om båda katastrofscenarierna. Och ändå inte blivit sparkade. Än.

    1. Tack Gunnar !

     Det var roligt att få det bekräftat. Särskilt intressant att han var på prestigefulla National Center for Atmospheric Research in Boulder, Colorado.

Comments are closed.