Investera sig till fattigdom

Pontus Björkman är aktiv i Latinamerikagrupperna, som till betydande del finansieras av oss skattebetalare via SIDA och Forum Syd. Han skickar ofta runt insändare till våra tidningar och får dem intagna på flera håll. Ett exempel finns här:

2015-03-12 “Investera oss ur klimatkrisen”

Mitt svar har tagits in i Skånska Dagbladet:
SkD-Logga

SkD-150320-Björkman

Mitt förslag till rubrik ses ovan. Man kan notera att redaktionen “mildrat” dess budskap i sin rubrik.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

One thought on “Investera sig till fattigdom

  1. Jag är pensionär och minns hur politikerna stal mer än 250 miljarder ur våra pensionsfonder och orsakade att “bromsen “slog till. Jag hoppas att de inte tänker förslösa resterna genom olönsamma investeringar enligt förslaget . Dessutom ogillar jag förslagen om köttfri diet trots att jag har regeringen i maten, jag vill själv bestämma min meny.
    Mvh, Håkan.

Comments are closed.