Tvåldispenser minskar CO2-utsläppen

150507-Palma-IMG_0238-B

Ny forskning visar: Tvåldispenser minskar CO2-utsläppen

Det gäller att vara påhittig. Skall vi rädda vår planet från de farliga koldioxidutsläppen kan vi börja med att två våra händer med flytande tvål ur en speciell dispenser. Det fick jag just lära mig under en härlig försommarvecka i Palma de Mallorca.

Using these dispensers you are reducing CO2 emissions to the atmosphere

Hotellkedjan TRYP är stor och ingår i den mycket större kedjan Melia. Det är således inte så få hotellgäster som kommer i åtnjutande av detta gratistips. Vetgirig som jag är frågade jag i receptionen om någon kunde hjälpa mig att förstå hur det hela går till. Man visade stolt hotellkedjans corporate policies där det framgår att man minsann har höga ambitioner vad gäller sustainability och environment protection . . .

Se där vad lite fantasi kan åstadkomma!

Sigvard Eriksson

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather