Medias bedrägeri mot hela folket

ST-Logga

2015-07-20

Nu är plötsligt tidningarna fulla av att forskare förutsäger en ny istid om sådär 30 år. Nu när hela världen, ledd av FN, skall mötas i Paris och besluta om en världsregering för att hejda uppvärmningen av jorden.

Varför leder inte dessa två oförenliga antaganden om framtiden till kommentarer i media? Vågar ingen av alla de som idogt predikat den varma jordens undergång göra en kommentar?

Är det ingen bland allt mediefolk som kan tillåta sig uttrycka tanken att deras ständiga varning om den varma undergången kanske var fel?

Eller har det gått upp för alla dem som levde på att skrämmas att de därmed bidrog till historiens största bedrägeri mot befolkningen? Ett bedrägeri att utan eftertankes vett och sans besluta om att låta skövla det svenska landskapet av jättelika maskiner, vindkraftverk.

Det är dags att sluta skrämmas och att erkänna att man kanske hade fel.

Vissa av de ansvariga politiker kan alltid säga att de inte visste bättre och framstå som dumskallar, men vissa av dem, de som är medlemmar av den lilla politiska sekten som le-ver på att skrämmas, kommer aldrig att erkänna att de haft fel även om de en dag fryser ihjäl.

Tyvärr har den här lilla sekten kunnat infiltrera medievärlden och då speciellt den statliga, SVT och SR. Den kommer att hålla fast vid dumheten även när snön når deras halsar.

Dumheten stöds också av den utstuderade ondskan i form av alla de som visste om den men ändå stödde den för egen snöd vinning, alla de som medvetet stödde påstående att livets gas CO2, den gas utan vilken jorden skulle vara en kall måne, att den leder till katastrofen. Så kallade forskare, världsledare avlönade av ett gäng multimiljardärer.

Det är dags att media slutar att bedra folket.

Nu är det dags att media skriver och redogör för bedrägeriet.

Dan Bakkman, naturvän

+ – + – + – +

Kanske håller bastionerna på att rämna, när en av våra större lokaltidningar vågar ta in en så tung artillerisalva mot deras egna redaktörer. Och med namn nämna SR och SVT.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

3 thoughts on “Medias bedrägeri mot hela folket

 1. Kritiskt tänkande är fult.

  I radion i dag hörde jag följande:
  På grund av den globala uppvärmningen har havet blivit så varmt att räkorna flyr norrut.
  Men som tur är så skall några skickliga forskare, för ett antal miljoner förmodar jag, forska om räkorna kan anpassa sig till varmare hav och komma tillbaka….
  Vilket de naturligtvis gör när forskarnas anslag och räkornas semester är slut, vilket antagligen stämmer väl överens med att de svenska semesterfirarna som flytt söderut, för att vattnet är för kallt att bada i, kommer tillbaka i slutet av Augusti.

 2. Ditt dolda raseri är mycket berättigat. Bedrägeriet skulle inte ha kunnat fortgå utan hjälp av akademia och Kungliga Vetenskapsakademin plus Bert Bolin, den förste ordföranden i IPCC, (International Panel for Climate Change) en f.d. professor som låtit politik gå före vetenskap. Jag är en av de få som har doktorerat inom ämnet klimatologi i Sverige med en avhandling “Wind Controlled Climate”, 1998. Den var så kontroversiell att man från universitetsledningen ville underkänna den i efterhand t.o.m. två gånger. Anledningen var att den klart visar hur lite man vet om orsaken till klimatförändringar. När jag hotade att stämma dem så backade de. Avhandlingen har tigits ihjäl alternativt bespottats och arbete som forskare i Sverige var naturligtvis uteslutet efter detta. Forskningsresurser borde distribueras av ett antal oberoende stiftelser där politiskt inflytande borde vara olagligt. Klimatforskningen har varit ett svart hål i 30 år där resurser bara försvinner till ingen nytta. Koldioxidhalten har inget som helst att göra med klimatförändringar. Vi behöver inte ha dåligt samvete för att bränna olja, köra bil eller flyga.

 3. Hej Hans ! Jag håller med om att klimatforskningen har varit ett svart hål i många år, där resurser bara försvinner till ingen nytta och att koldioxidhalten har inget som helst att göra med klimatförändringar och vi behöver inte ha dåligt samvete för att bränna olja, köra bil eller flyga. Jag är teknisk fysiker,teknologie doktor och docent, ,molekylfysiker, som forskat på de flesta så kallade “växthusgaser” och är före detta universitetslektor i fysik.Jag har dragit samma slutsatser om klimatet som Du. Klimatet är stabilt och förändras inte av en knapp grads temperaturändring. De senaste 18-19 åren har temperaturen inte ökat, trots kraftiga utsläpp av koldioxid utan snarare minskat.Att idetta läge försöka hindra att temperaturen skall öka mer än 2 grader är att slåss mot väderkvarnar.
  Mvh, Håkan.

Comments are closed.