The Green Climate Fund, GCF

160130-GCF

Klimatfonden är redan etablerad. Den har en egen hemsida, där man ser varifrån pengarna kommer:

160131-GCF-Contributions

Notera att den störste bidragsgivaren, USA, inte bundit sig att betala.

Notera också att Sverige bundit sig för hälften av vad tio gånger så stora länder lovat. Sverige “skall gå före” enligt Åsa Romson och visa att vi förtjänar världsmästartiteln i grenen “Humanitet”.

I 20 år har många tusen delegater samlats varje år för att “förhandla” om klimatet, något som de nu stolta förklarar egentligen handlar om att införa en “global omfördelningspolitik” med “total omgöring av världens ekonomiska system”.

Här sitter tiotusen delegater, som förväntar sin en plats i den stora fonden, vilket blir deras försäkring om fortsatta löner, expenser och pensioner. Några representanter för skattebetalarna får aldrig komma in på mötena.

160130-cop19_1_533

När man då fått plats i det som skall bli Världens Nya Regering, måste naturligtvis huvud-kvarteret avspegla den betydelse och prestige uppgiften fordrar. Flera länder tävlar om att få huvudkvarteret till sig och lockar på allehanda sätt. Nedan en modell av det futuristiska kontoret, som den tyska regeringen hoppas skall göra Bonn till världens huvudstad.

160130-Förslag till GCF huvudkontor-Bonn

Jag förutsätter att en lämplig tomt på Rhenstranden avsatts för ändamålet.

MEN, det är fler om budet. FN:s generalsekreterare är ju från Syd-Korea, så där byggs nu en administration upp för ett annat FN-organ (jag minns inte just nu vad det heter). Det har fått mer verkningsfulla attraktioner än ett konstigt hus: Full diplomatisk immunitet och skattefrihet för ALLA anställda av FN.

Således får tull och polis inte granska vad resgods innehåller, inte skriva ut parkeringsböter inte anhålla en rånare. Med tanke på att flera av FN:s nationer leds av rent kriminella despoter, kan man förutsätta att Soeul får många röster. . .

Frågan är: Hur får vi Sveriges borgerliga riksdagsledamöter att inse att de medverkar i införandet av en hela världen omfattande socialistisk planekonomi, som man erfarenhetsmässigt vet alltid slutar med diktatur?

Sture Åström

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “The Green Climate Fund, GCF

  1. “Sverige ‘skall gå före’ enligt Åsa Romson och visa att vi förtjänar världsmästartiteln i grenen ‘Humanitet’.”

    Historien kommer att formulera ovan citat enligt: Sverige ‘gick före’ med Åsa Romson och visade att vi förtjänade världsmästartiteln i grenen ‘Idioti’.”

    Det är svårt att få de borgliga politikerna att inse galenskapen då i stort sett alla borgliga politiker är socialister. Rent cynisk kan vi bara hoppas på att nuvarande invandringspolitik kommer att kollapsa hela välfärdsstaten och i askan av det kommer det fram lite sunt förnuft (ett uttryck som föraktas av vänstern).

  2. Tack Sture Åström för upplysningen. Åsa Romson gör vad hon kan för att underlätta UNFCCC’s mål om den globala utjämningen, lika mycket fattigdom åt alla!

Comments are closed.