Krasch-paus

Min hård-disk krånglade.

Jag kallade på min datatekniker, som visade hur förutseende de moderna programmen är. De loggar precist inträffade fel: Hård-disken hade felaktiga sektorer.

Han satte snabbt in en ny disk och spelade över filer. Men det blev nog för mycket för den gamla disken. Den somnade in. Allt var inte överfört. Teknikern försöker få ut några av de felande filerna, men hoppet är svagt.

Som den amatör jag är hade jag förstås inte backat upp som jag borde. Det är inte lätt att inse vad som är riktigt kritiskt. Jag har förlorat mejladresserna och sändlistorna för de utskick jag brukar göra ett par gånger i veckan.

Således gäller:

1. Vill du ha mina utskick, mejla sture(snabel-a)klimatsans.com

2. Vill du ha inbjudan och program för den konferens jag annonserar i en kommande post, hör av dig till info(snabel-a)klimatsans.com

Mejlkontona fungerar och jag har lyckats komma in på sidan för att administrera bloggen. Men mapp-strukturen är delvis försvunnen, så det kommer at ta någon vecka innan jag kommer upp i normal takt igen.

Sture Åström

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather