Rockefellers klimat

 

En ny rapport avslöjar Rockefellerfamiljens roll i klimatbluffen

Sammanfattning av Pia Hellertz:

I december 2016 publicerade Energy & Environment Legal Institute, E&E Legal, en 24-sidig rapport om familjen Rockefellers roll i klimatfrågan, med rubriken The Rockefeller Way: The Family’s Covert ’Climate Change’ Plan, med en talande bild på titelbladet.[1] Enligt rapporten som kort redovisas av Alex Newman i en artikel i New American den 4 januari 2017[2] har Rockefeller-dynastin kapat livsviktiga institutioner och organisationer i USA, regeringen, media, universitet, fristående organisationer, läkemedelsindustrin inklusive läkarutbildning[3] och mycket mera.

Rockefellerdynastin har till och med skapat, stödjer och finansierar den ”gröna rörelsen” i USA. Till sin hjälp har man bland annat den kände mångmiljardären George Soros, som enligt Alex Newman bland annat medgett att han finansierat nazisterna utan att känna skuld för det.[1]

Eftersom familjen Rockefeller ursprungligen byggde sin förmögenhet på oljeindustrin blev det svårt att förstå varför man idag gör allt för att attackera just oljeindustrin och de fossila bränslena över huvud taget. Men det blir begripligt när Alex Newman berättar att Rockefellers nu är mycket tunga investerare i den förnybara energin och att man tillägnar sig allt större områden inom den nya marknaden.

Man har till och med lyckats få makt över New Yorks Attorney General (AG, motsvarar ungefär justitiekansler) som i sin tur har tagit initiativ till en gemensam grupp med andra AG i landet, ”AGs United for Clean Power”. I och med den juridiska maktfaktorn har man skaffat sig möjligheten att attackera personer och organisationer som är skeptiska till uppvärmningsteorin.[2] I vissa stater hotas skeptiker med åtal.

I agendan ingår också att ”demonisera” energiföretag, framförallt oljebolagen.

Artikelförfattaren berättar hur de konstitutionella friheterna och rättigheterna allvarligt hotas och kallar det ”makalöst”. Han skriver “När man följer pengarna leder initiativet till den gröna rörelsen alltid tillbaka till de vanliga misstänkta: aktivistiska miljardärer som Rockefellers som söker kontroll över energiindustrin”.

Det är inte politiska ideologier som styr, utan intentionen om total kontroll på den globala arenan. Rockefellers fingeravtryck finns på många arenor inklusive den förrädiska Agenda 2030 som nu implementeras i hela världen.[3]

Alex Newman menar att Rockefellers och de övriga klimatalarmisternas intention är att legitimera en totalitär global agenda, en ny världsordning.[4] Rockefeller sa år 1973 i New York Times att “Det sociala experimentet i Kina under ordförande Maos ledning är ett av de viktigaste och mest framgångsrika i mänsklighetens historia.” Det är ingen överraskning att de ledande klimatalarmisterna verkar vara överens med honom.

Pia Hellertz

fil.dr.

Referenser:

[1] Rapporten finns på https://eelegal.org/wp-content/uploads/2016/12/Rockefeller-Way-Report-Final.pdf

[2] New Report Exposes Rockefeller Dynasty’s Role in “Climate” Scam http://www.thenewamerican.com/tech/environment/item/24980-new-report-exposes-rockefeller-dynasty-s-role-in-climate-scam

[3] Rockefellers makt över läkemedelsföretagen redovisas av Dr Matthias Rath i en avslöjande artikel som jag översatt och som publicerats i NewsVoice – http://newsvoice.se/2015/12/31/rockefellers-och-lakemedelsindustrin/

[4]   George Soros: I have NO GUILT for helping Nazis – https://www.youtube.com/watch?v=Tp8IpVH8x2I

[5] Alarmist Prosecutor Demands E-mails from Climate Skeptics – Alex Newman 8 april 2016 – http://www.thenewamerican.com/tech/environment/item/22944-alarmist-prosecutor-demands-e-mails-from-climate-skeptics

[6] Jag har skrivit två artiklar om Agenda 2030 som publicerades i DSM nr 4 och 5/2016. Artiklarna finns också på min hemsida på länkarna: 17 mål för att totalt förändra vår världhttp://www.piahellertz.com/Agenda_2030_17_mal_del%201.pdf och http://www.piahellertz.com/Agenda_2030-del%202.pdf

[7] Detta har jag beskrivit i min bok: Att leka Gud – Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning (2015).

+ – + – + – +

Jacob Nordangård

På svenska finns också en utförlig beskrivning av drivkrafterna bakom “klimathotet”, där klanen Rockefeller intar en framträdande roll. Den är uppdelad i fem delar, författad av Jacob Nordangård och publicerad på Klimatupplysningen:

http://www.klimatupplysningen.se/2016/06/30/rockefeller-och-klimathotet-del-5-one-world/

De övriga delarna finner man via sökrutan på sidan.

+ – + – + – +

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

7 thoughts on “Rockefellers klimat

 1. Här i Sverige har vi Jacob Nordangård som har kommit fram till samma sak, alltså att Rockefeller och andra anglosaxiska miljardärer har varit viktiga när det gäller att skapa klimathysterin. Han disputerade på det vid Linköpings universitet och blev väl sedan en icke önskvärd person där eftersom hans forskning inte är politiskt korrekt.

 2. Rockefeller säljer nu sitt oljebolag Exxon. De säger att de gör det av moraliska skäl. Exxon har lagt ner miljarder i forskning om fossil påverkan på klimatet. Det sägs att deras forskning visar på att fossil påverkan via människan existerar, men de har inte publicerat sin forskning.

  Nu ska Exxon inför rätta för att de har undanhållet världen sin forskning och därmed orsakat skada för världen.

  Min reflektion är att om Exxon har lagt ned miljarder på forskning, då har det varit väldigt väldigt svårt att bevisa att fossil påverkan via människan existerar.

  Tänk om Exxons forskning är helt fel? De har kommit till en slutsats som är helt fel. Ska de då t.ex. betala skadestånd för något som är fel? Vilka företag kommer att våga forska om de kan bli stämda. Ojoj vad mycket jobb som kommer att gå förlorade.

  1. Men vänta här. Först skriver du att de i sin forskning visar att fossil påverkan via människan existerar. Att de sen lagt miljarder på det visar väl snarast att de tagit forskningsuppgiften seriöst och sett till att lägga alla möjliga resurser på att ta reda på sanningen. Hade det varit bättre om de lagt mindre resurser och inte funnit lika mycket data och bevis?

   1. Det var inte Exxon som sa att deras forskning visar påverkan av människor. Därmed faller ditt resonemang, som för övrigt är rent spekulativt. Här önskar vi redovisning av fakta. Försök med det nästa gång.

   2. Jag menar bara att det verkar vara väldigt svårt att “bevisa” att människan påverkar klimatet. De kanske inte ens kom fram till det, eftersom det är de som har stämt Exxon som hävdar det egentligen.

    Men det spelar inte så stor roll vad de kom fram till utan att de ska tvingas avslöja det även om de inte vill.

    Sedan är det så att Exxons forskningsresultat ska verifieras innan det går att säga att de har rätt eller fel. Det är så vetenskap fungerar.

    Det kan även vara så att du eller jag forskar om något och upptäcker konsekvenser av det som vi av moraliska skäl inte vill avslöja för världen. Ska vi då tvingas till det med hot om pengar eller fängelse? Jag tycker du ska få ha din forskning för dig själv och helt bestämma över den och om jag lägger mig i kan du be mig fara åt skogen.

    1. Tack för ditt svar Göran. Jo visst kan det ses som hårt att tvingas avslöja ‘sin’ forskning. Men det finns ju också en etisk dimension när det gäller forskningsresultat. Om någon sitter på forskningsresultat som kan påverka en stor del av befolkningen, såsom eventuellt är fallet här, kan man etiskt hävda att de bör lämna ut denna information även om forskningen inte offentligt finansierad.

     Exxon är ju knappast en neutral aktör när det gäller klimatpåverkan. Det är inte konstigt att folk misstänker att deras resultat pekar på en mänsklig påverkan av klimatet eftersom det skulle gå emot Exxons oljeintressen. Om forskningsresultatet istället visar motsatsen är det svårt att förstå varför de inte lämnar ut informationen. Men visst, vi kan inte vara säkra på vad de funnit.

     1. Om man bortser från Exxon, menar jag att en forskning kan leda till negativa konsekvenser för många människor. Om då forskarna vill dölja sin forskning av etiska skäl måste de få det.

      Sedan går det alltid att ställa fråga vad som är bäst för alla? Det finns inge svar på den frågan eftersom alla inte tycker samma sak.

      Det finns inga bevis eller fakta att Exxon skulle påverka klimatet. Den enda hypotes att människan skulle påverka klimatet med utsläpp av koldioxid bygger i princip på att det skulle råda en balans vad gäller koldioxid och om man ruckar på den balansen skulle temperaturen på jorden öka. Det som skulle påverka denna balans är de pyttesmå utsläpp av koldioxid som människan släpper ut. Se det som en balansvåg. Det räcker med ett gram extra på ena sidan så tippar vågen över. Men, det är bara en hypotes som fyller sin funktions så att säga.

Comments are closed.