En skönare värld

Världen har blivit grönare och mycket skönare de senaste 30 åren tack vare en liten upp-värmning och 30 % mera koldioxid i luften. Det har ökat skördarna vilket gjort oss rikare.

2017-02-02

Koldioxiden har gett oss en skönare värld

Sverigedemokraterna har väckt rabalder genom att påstå att SMHI bedriver propaganda. Utan minsta tvekan har SD rätt i sitt påstående. SVT och SMHI förser Sveriges folk med ensidig information så att de flesta inte känner till verkliga förhållanden.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “En skönare värld

  1. Lita skall man inte på personer/auktoriteter utan på faktiska upplevelser och observationer. Påstår ens “en elit av världens vetenskapsmän” att världen skulle värmas 0-1,5 grader? Vilka vetenskapsmän? Vilka konkreta tecken tyder på fortsatt uppvärmning efter nuvarande paus? Åter minimalt aktiv sol tyder snarare på kyligare klimat som på Lilla Istiden med hämmande effekt på växtlighet, grödor och skördar.

  2. Tittar man på kartan ser man hur fattig jorden är på gröna områden. Vill vi verkligen minska på de gröna områdena? Observera att 30-50 % av de gröna områdena raders ut vid en riktig istid.

Comments are closed.