Lars Bern på SWEBBTV

Tekn dr Lars Bern om det överdrivna klimathotet

I en video på 43 minuter förklarar Lars Bern att de överdrivna klimatlarmen inte alls handlar om miljö och klimat utan om pengar och makt. De superrika i världen med Rom-klubben i spetsen strävar mot en “New World Order”, d.v.s. globalisering. De har fått med sig många politiker, som tror att det skall ge dem mera makt.

För att få med sig allmänheten vill man skrämmas med våldsamma överdrifter samt på senare tid rent bedräglig förfalskning av data. Skrämda människor tänker inte klart.

Därför skräms de med en överdriven verkan av koldioxid. Denna kan tämjas med politiska beslut. Solen kan det inte, så den är ointressant för dem.

Ta dig tid att se denna video. Sprid den till alla dina bekanta. Bern talar klartext om medias samfällda förljugenhet avsedd att lura dig till att godta vettlösa politiska beslut.

Så att du kan tala om för dina barnbarn att du insåg bedrägeriet i tid och medverkade till att rädda landet från ekonomisk ruin.

(Klicka på den röda texten för att komma till videon.)

+ – + – + – +

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

4 thoughts on “Lars Bern på SWEBBTV

 1. Mycket bra video, den mest trovärdiga jag sett i genren, tillsammans med den med Peter Stilbs. För att använda Lars Berns uttryck, kan vi nu stolt hävda för våra vänner, barn och barnbarn, att vi vågade vara klimatALARMskeptiker!

 2. Kanske dags att utlysa en tävling. Det kommer nämligen en dag när media tvingas medge att man spridit lögner ii många år och att man inser att det är solen som styr klimatet. När inträffar denna dag? Om ett år, om fem år? Vad tror Du?
  Det hade varit intressant att ta del av vad som händer inne i skallen på de journalister som ser videon med Lars Bern. ser de Berlinmuren framför sig?

 3. De som har drivit det falska klimathot i årtionden kommer aldrig att erkänna att de hade fel. Klimathotet kommer helt enkelt att långsamt försvinna från nyheter och debattsidor. Så småningom kommer bara en liten skara fanatiker att bry sig om det längre, men ingen kommer att lyssna på dem. De som drev klimathotet mest högljutt kommer i stället att ha gått vidare till något annat påstått hot. Förmodligen kommer den föreslagna lösningen på det hotet också att vara avindustrialisering, införande av planekonomi och bort med kapitalism, marknadsekonomi och demokrati.

  1. De har redan sin reträttväg klar: “Hållbarhet”.

   Även där kan man drömma ihop framtida faror, som vi måste bemöta nu. Genast !

   Och de som spekulerar i och beräknar framtidens faror skall förstås ha kvar sina löner. Som du och jag får vara glada att betala. . .

Comments are closed.