Koldioxidens välgörande verkan

En bild säger mer än tusen ord. Här berättar tre bilder en hel historia: Koldioxid gör Jorden grönare.

Koldioxid är växternas viktigaste näring. Mer av den i luften gör att växterna förlorar mindre vatten då de andas, se posterna “Ett liv utan koldioxid  ̶  omöjligt” och “Koldioxiden har varit välgörande“. Därför vandrar de idag ut i öknarna, som minskar i omfång.

Detta gör att I-länderna inte har någon “Klimatskuld” till U-länderna. Tvärtom, de senare har fått bättre förhållanden med minskande öknar och större skördar. Den “Gröna KlimatFonden” är således bara ett påhitt för att ta världen ännu ett steg mot global planekonomi.

+ – + – + – +

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

One thought on “Koldioxidens välgörande verkan

  1. Alltid bra att ha grundkunskap om saker och ting. Eller också har man det och vill ändå skrämma okunniga människor? Fakta är alltid bra att ha !

Comments are closed.