Björn Wiman tackar för information

Björn Wiman , DN

Vår aktive redaktör Tege Tornvall har presentat Björn Wiman med sin bok “Tänk om det blir kallare” och kompletterande information. Och han har fått svar med ett artigt tack. Han har följande uppmaning till alla som vill kommentera.

+ – + – + – +

Dagens Nyheters kulturchef Björn Wiman tackar för bok och information från mig och hoppas att vi (= Klimatsans) har rätt. Det ser vi som en lovande öppning för fortsatta kontakter utan angrepp eller tillmälen.

Jag ber därför alla att undvika personangrepp och påhopp. Björn Wiman har som många andra i god tro följt utsagor från föregivna experter. Det är dem och deras budskap vi skall motbevisa med fakta och logik – i hövlig och civiliserad ton!

Tege Tornvall

+ – + – + – +

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Björn Wiman tackar för information

  1. Kanske dags att vi träffas med ett humoristiskt inslag som utgångspunkt?

Comments are closed.