Anmälan senast 12/12

Fjolårets konferens hade över 80 deltagare

 Anmäl dig senast den 12 december för den rabatterade anmälningsavgiften, SEK 790:-. Väntar du till efter den 12:e blir avgiften 990:-.

Hur du gör anmälan finner du under fliken ”Konferensen”. Se också fliken ”Upprop”, där vi ber om bidrag, så att vi kan ge konferensen större ”tyngd” i mediabruset, Vi hoppas att du också vill sända Uppropet till andra som du tror har förstått läget för Sverige.

 

Observera följande:

Ange de paket du önskar delta i, ex.vis så här: 1 2 o 4.

Du skall bara betala in 790:- eller 990:-. Rum och middag betalar du vid utcheckningen från hotellet. Då står även eventuella drycker starkare än lättöl och Ramlösa på räkningen.

Vid konferensen talar flera världsberömda forskare, men deras framställning riktas till intresserade medborgare, så du skall inte ha svårt för att följa med och förstå sammanhangen. Du får bättre förståelse för fakta, så att du blir säkrare i framtida diskussioner om klimatet och klimatpolitiken.

Du träffar många andra intresserade, som du bara känner som en signatur på en blogg eller en mejladress. Vidare kontakter blir mycket trevligare sedan ni blivit bekanta med varandra.

Förutom föredragen kommer ett antal deltagare att hänga upp ”posters”, affischer, i aktuella frågor, ex.vis vindkraft. Under pauserna står de bredvid, så att du kan diskutera med dem. Det skapar ypperliga tillfällen till kontakt med meningsfränder, med vilka du kan utbyta erfarenheter och praktiska tips. Du blir effektivare i ditt argumenterande samtidigt som du kan inspirera andra.

 

Hör av dig till Tege, om du kan delta i samåkning från orter med dålig tågförbindelse. Sedan annonserar vi det nedan på denna post, så att intresserade kan anmäla sig och få dina kontaktuppgifter.

 

+ – + – + – +

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *