Klimatfrågan indikerar balansen mellan demokrati och fascism

Expressen gör anspråk på att vara en demokratins viktiga förkämpe.

Med skällsordet ”Klimatförnekare” över nästan hela sidans bredd visar man sig istället sakna anständighet och sakna förståelse för demokratins ”värdegrund”, den som handlar om att värna yttrandefriheten.

Expressen har sedan den 4/11 haft långt fler än 100 reportage om ”klimathotet”. Dessa har oftast visat på verkliga katastrofer, som det varit berättigat att rapportera om. Men utan tillstymmelse till bevis har de ständigt påståtts vara orsakade av ”klimatförändringarna”, som i sin tur skulle ha orsakats av utsläppen av koldioxid.

När man så har tillfälle att rapportera om de senaste vetenskapliga rönen beträffande den viktiga frågan om klimatet från en vetenskaplig konferens, som äger rum i ”farstun”, negligerar man den helt. Expressen var inbjuden, men sände ingen att bevaka konferensen.

Den slutade den 17/2, men först den 27/2 reagerade Expressen med en artikel under rubriken:

Jan Ericson, M, på konferens för Klimatförnekare.

I en intervju med partiets miljöpolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard tar hon avstånd från deltagandet i konferensen.

Expressens avsikt var alltså inte att berätta om konferensen utan det var att skämma ut Ericson, för att han vistats i ett så suspekt sällskap. Varför skulle sällskapet betraktas som suspekt ? Varför skulle han skämmas för att vara där ?

Riktigt kusligt blir det, när partiets officiella företrädare kritiserar den ledamot, som gör det mest angelägna för varje politiker, nämligen underrättar sig om fakta. Hur kan hon försvara att hon INTE bevakade de frågor hon har ansvar för ? Nu kan hon inte debattera klimatfrågan seriöst, eftersom hon saknar kunskap om de senaste rönen från Mölndal. Hon har helt enkelt inte förutsättningar att sköta uppdraget.

Ännu mer kusligt blir det när socialdemokraternas näringsminister Mikael Damberg buntar ihop besöket på konferensen med ”hets på sociala medier” som exempel på en motbjudande ”politisk strategi”.

Konklusionen är klar:

Expressen värnar inte yttrandefriheten utan vuxenmobbar den som vågar underrätta sig om fakta. Det lutar mer mot fascism än mot demokrati !

Moderata partiets talesperson har samma inställning, men använder lite mer vårdat språk.

Näringsministern ansluter sig till vuxenmobbningen med förgrovat språk.

Den stora frågan är:

Förstår någon av dem var skiljelinjen går mellan demokrati och fascism ?

+ – + – + – +

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

5 thoughts on “Klimatfrågan indikerar balansen mellan demokrati och fascism

  1. Klimatförnekare ett epitet som klingar lika förintelseförnekare. Båda epiteten är till för att förringa och tillintetgöra de som hävdar annorlunda än den officiella versionen av händelser historiskt och i nutid.

    IPCC har ju beslagits med forskningsfusk genom att ha manipulerat historiska mätserier för att det ska framstå som att nuvarande temperaturökning är större än annars. De sysslar inte med forskning utan med skrämselpropaganda, att förmå världens folk och regeringar att låta sig inordnas i en global maktstruktur som ska “lösa” de påstådda kommande klimatproblemen. Den tipping-point man skrämmer med, att om “vi” inte gör något åt CO2 utsläppen kommer vi att nå ett läge där vi är räddningslöst förlorade. Jorden värms upp till nivåer som dödar i princip allt liv och oss själv. Denna tipping-point har jorden på egen hand med hjälp av solen passerat många ggr under sin utveckling utan att ha skenat iväg åt något håll vare sig årmiljoner av istider eller extrema värmeperioder. Så om tipping-point teorin skulle stämma hade vi endera levt i ett isblock eller en skållhet bastu. Ingetdera har hänt och kommer inte att hända heller.

    MSM är globalisternas propagandaorgan för att driva igenom sin idé om en världsregering, en världspolis och en världsmilitär. Fast det framgår inte vad militären i så fall skulle ha för uppgift, något högstående liv har vi ännu ej funnit i universum.

    Då finns inget utrymme till saklig debatt utan skrämselpropagandan ska ut till varje pris.

  2. Bra att du ryter ifrån Sture!
    Det gör ingen större skillnad för Expressen, men du har det till godo när klimathotet offentligt kollapsar.

  3. Klimathotet och invandring behandlas på samma sätt från media och PK-eliten.
    Förminskning och utfrysning med nedsättande epitet får de utstå som är av avvikande uppfattning i dessa frågor.

  4. Men snälle Lasse, du har missat poängen: Kören är internationell. Man kan vara med i kören både om man bor på Nya Zeeland och Island. Och sjunga tillsammans. På nätet. tänk vilken revolutionerande KÄNSLA ! ! !

    Tidningar handlar numera om känslor. Verkligheten är svårare att berätta om.

  5. Nyheten paras med att Åsa har startat kör för klimatet.
    Det är väl den nivån Expressen vill hålla!

Comments are closed.