PARIS har köldrekord sedan 1888 för mars

GWPF rapporterar sällsynt snö och kyla för mars månad i PARIS

Trots de tydliga signaler vi fått om en global avkylning under de senaste tre åren, pumpar SVT ut massiv propaganda om en kommande uppvärmning orsakad av ”människan”.

TV-meteorologen Pererik Åberg håller en lektion om klimatet, där han hävdar:

Det råder värmerekord.

Så uppvärmningen beror inte på solen, vulkanutbrott eller kosmisk strålning.

Den beror på oss – dig och mig.

Han staplar osanning på osanning genom hela lektionen. Och han får betalt för det. . .

 

Vem vill skriva en anmälan till Granskningsnämnden ?  ?

 

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

13 thoughts on “PARIS har köldrekord sedan 1888 för mars

  1. Hur ska staten säkra forskning när vi vet hur korrumperat det är? Universitet och högskolor i Sverige är fullproppat med personal som kommer att obstruera.

    Svårt att gå med i ett parti som har en massa andra punkter som är helt vansinniga på andra områden. Klimatfrågan är inte den viktigaste dessutom.

  2. Jag tänkte mig att ett sådant “nytt och kanske formbart” parti skulle kunna gå ut med ungefär följande budskap:

    Det måste bli ett slut på den horribelt ensidiga synen och propagandistiska hållningen i klimatfrågan. Såväl CO2-alarmisterna om skeptikerfalangen skall respekteras som hedervärda vetenskapsmän och oponionsbildare. Sverige skall söka alternativa vägar för samarbete med andra länder än IPCC som i hög grad drivs av ett globalistiskt sinnat, ensidigt inriktat och mycket ineffektivt etablissemang. En viss försiktighet ska tillämpas under den kommande mandatperioden vad gäller kostsamma satsningar och etanol-bensin-fiaskot kan där tjäna som ett avskräckande exempel. Staten skall säkra att forskning bedrivs på fler områden än CO2 för att säkra frågans allsidiga belysning.

    —slut—-

    Det krävs naturligtvis att ett gäng entusiastiska klimatskeptiker går med i partiet och jobbar hårt innifrån för att snabbt få en ändring av partiprogrammet till stånd.
    Jag tror att det kommer att väcka en ENORM uppmärksamhet.

  3. Enligt deras politiska program vill de se en snabb utfasning av fossila bränslen. Hur ska de kunna ha en profilfråga där klimathotet ska ses rent vetenskapligt och inte med känslor?

    Jag kan bara tolka deras politik i denna fråga som att ta mer pengar från medborgarnas plånböcker för att subventionera totalt meningslösa projekt av typen “hållbarhet”.

    Det finns inte ett enda parti att rösta på som ser klimathotet som vad det är – en bluff. Till och med det nya partiet “Alternativ för Sverige” som säger sig vara nationalistiskt förstår inte de ekonomiska intressen som ligger bakom denna bluff.

  4. Det finns ett nytt politiskt parti som heter Medborgerlig samling. Frågan är om inte de skulle kunna “sparka i myrstacken” och ta upp detta som en profilfråga. Inget annat parti har vågat tro – eller förstått – att en omsvängning kan vara möjlig. Ett sånt nytt parti har rätt små utsikter att komma in i Riskdagen så man har allt att vinna och inget att förlora.

    Det skulle kunna bli väldigt underhållande att sen följa debatten i MSM 🙂

  5. Anmälde SVT inför Granskningsnämnden i torsdags. Skrev gällande lite för många gånger, men jag tror att budskapet gick fram:

    “Jag anmäler programmet för att inte följa reglerna om opartiskhet gällande inslagen om klimatet. Inslagen gör gällande att vi står inför ett stort klimathot beroende av utsläppen av koldioxid. I bifogad länk finner ni ett skriftligt vittnesmål från Dr. William Happer, Princeton University, Dr. Steven E. Koonin, New York University och Dr. Richard S. Lindzen, Massachusetts Institute of Technology, där dessa tre gör gällande att det inte går att säga att vi står inför ett klimathot beroende av koldioxid. ”

    http://1ggye33lc4653z56mp34pl6t.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2018/03/Tutorial-Professor-Presentation.pdf

  6. Nästan alla människor jag tar upp frågan om klimatet med, säger något i still med att något måste vi påverka eller att miljöförstöringar skulle påverka klimatet. Sedan tillägger de ofta att de inte vet något.

  7. Ja absolut, den teorin är en av de bästa för det långa perspektivet i de återkommande perioderna av is respektive värmeperioder, det i kombination med solcyklerna när man tittar på de kortare intervallerna inom respektive värmeperiod.

  8. På Klimatupplysningen har det spekulerats om att SVT förväntade sig en mild vinter och en tidig vår och därför planerade en intensiv desinformationskampanj. Kampanjen har nu startat, men har måst göras om lite, eftersom det inte alls blev en mild vinter och tidig vår.
    Jag finner den spekulationen trovärdig. Trots allt är SVT en av de värsta desinformatörerna när det gäller klimatfrågor bland svenska medier. Kanske den värsta.

  9. Granskningsnämden! Den består väl bara av innerstadsmiljöpartister, så där blir det stopp

  10. Det är skrämmande att lyssna till den hjärntvättning av okritiska svenskar som sker i Public service TV. Genom att ständigt upprepa tesen om jordens undergång och skuldbeläggning av oss svenskar börjar ju folk efter hand tro på alla vinklade överdrifter.Nu måste snart någon sansad person få komma till tals med motargument !!

  11. Hur mycket påverkar solen klimatet på jorden? Nedan en video om “Milankovitch Cycles”, som jag tycker beskriver konceptet väldigt bra och grafiskt hur vår jord rör sig runt solen och hur det bland annat påverkar den energi som jorden tar emot från solen.

    “Climate Change and The Milankovitch Cycles”:

  12. Allt beror nu på människan och mänskligheten. Så om tillräckligt många upprepar samma mantra tillräckligt då är det sant! Jultomten existerar – alla kan ju se massor av tomtar i Juletid osv. Skönt att vi i “Denna sköna värld” inte behöver beakta vetenskapliga principer – allt i denna postpostmoderna värld är relativt. Åtminstone om man tillbedjer den antropogena religionen och dess profeter, Anders Wijkman (som vill ta paus i demokratin för att kunna genomföra nödvändiga åtgärder enligt den rätta tron) och Johan Rockström.

Comments are closed.