Klimathotets röda tråd till NWO, planekonomi

Figur 1. Toppmöte  2014-06-14 i Santa Cruz, Bolivia, med firandet av 50-års jubileum för bildandet av G77 med U-länder som motvikt till I-ländernas G7. Också Kina var inbjudet att delta.

Texten på väggen kan översättas ungefär så här:

Vi skapar en Ny Ordning i Världen för att leva väl, d.v.s. en New World Order, NWO.

Av dessa länder torde knappast något kunna betecknas som “demokrati”. Tillsammans med gruppen muslimska diktaturer bildar de en massiv majoritet  i FN:s generalförsamling och IPCC:s beslutande stämma. Korruption och nepotism torde vara mer regel än undantag.

Dessa ser framför sig att de skulle fördela även de rika ländernas resurser med FN som “världsregering”. Deras majoritet är bedövande stor. Med demokratiska former i en  församling av korrumperade delegater vinner alltid mutkolvarna. Det är de som vet “hur man gör” för att vinna en majoritet. Se på FIFA och OS.

Figur 2. Framför damen i vitt står FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon med David Rockefeller och Al Gore till vänster, samt till höger värden Evo Morales, Salvadors president Sánchez Cerés och Venezuelas Nicolás Maduro, som nu bringat det förr så rika landet till total ruin.

Figur 3. Klaus Schwab, grundare och ordförande i World Economic Forum, WEF, som möts en gång om året i Davos.

Inför mötet 2016 förklarade han: 

Det är uppenbart att våra nuvarande styresformer . . . inte motsvarar dagens och än mindre framtida behov. Det är inte enkla justeringar eller små anpassningar som behövs, utan omfattande och nytänkta systemförändringar.

Figur 4. En av de främsta företrädarna för IPCC förklarar att verksamhetens syfte är att få till stånd en politik för “omfördelning av världens resurser”.

Kan global socialism med planekonomi beskrivas bättre ?

Figur 5. Evo Morales talar i Paris inför det stora klimatmötet 2015.

Där utgick han från den deklaration som G77 undertecknande i Santa Cruz 2014, vilken han översatte till att “Kapitalismen måste krossas”. Vi kan utgå från att de flesta undertecknarna tolkar dokumentet på samma sätt: En New World Order, NWO, med global socialism och planekonomi.

Figur 6. Den svenska klimatdebattens främsta auktoriteter förklarar att klimatet kräver “en ny ekonomisk logik”.

Anders Wijkman vill inte svara på frågan: Vad skiljer detta från sovjetisk planekonomi ?

Figur 7. I en av våra rikstidningar, SvD, får en norsk professor kräva att demokratin “pausas”.

Det  är alltså numera anständigt att offentligt föreslå införande av diktatur, fascism eller kommunism. “Flera klimatexperter” ser diktaturen Kina som förebild !   !   !   !

Anders Wijkman ser inget omedelbart hinder för det utan “vill fundera” på förslaget.

Han har tidigare varit en kärnborgerlig politiker  som riksdagsledamot för Moderaterna och EU-parlamentariker för KD. Men han har umgåtts så mycket med världens multimiljardärer att han blivit ordförande i deras Rom-Klubb. Han tycks inte ha insett att han på gamla dar blivit kommunist.

Multimiljardärernas intresse för global planekonomi grundar sig på deras övertygelse att kommunismens okunniga politiker inte kan klara sig utan kunniga och rutinerade företagare och dessa får livet enklare i en värld utan gränser.

Borgerliga politiker måste erkänna sig lurade

Och förklara att de inte går på bluffen om klimathotet längre samt omgående skrota alla subventioner till “förnybart” och till de organisationer som professionellt propagerar för “klimatpolitik”.

Miljlöpartiet har blivit vårt största miljöproblem eftersom de förmått “alla” att slösa pengar på meningslösa och kontraproduktiva minskningar av utsläppen istället för på riktiga miljöproblem.

Vilket parti blir först att samla sitt förnuft ?

Sture Åström

+ – + – + – +

Figur 8. FN:s generalsekreterare António Guterres

I den internationella tidskriften The Economist 15/9 på sidan 65 hänvisas till ett uttalande av António Guterres ungefär som följer:

För att avvärja katastrofala klimatförändringar behövs en samordnad global insats, som engagerar även dem som för närvarande är ovilliga att agera. Det kräver nästan säkert “top-down diktats”.

Således: På högsta ort inom FN utgår man från att världen behöver en global diktatur !  !  !

New World Order, NWO.

Det som Hitler och Stalin inte lyckades med .  .  .

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1 thought on “Klimathotets röda tråd till NWO, planekonomi

  1. Häftigt! Det här inlägget samtidigt med annonsen i svenskan. Hoppas en och annan som kikar lite extra på annonsen ser länken till hemsidan, söker sig hit och får sig en tankeställare i stil med ”detta hade jag inte en aning om”.
    Imponerande!

Comments are closed.