FN: top-down diktats

FN:s generalsekreterare António Guterres

I den internationella tidskriften The Economist 15/9 på sidan 65 hänvisas till ett uttalande av António Guterres ungefär som följer:

För att avvärja de katastrofala klimatförändringarna behövs en samordnad global insats, som engagerar även dem som för närvarande är ovilliga att agera. Det kräver nästan säkert “top-down diktats”.

Således: På högsta ort inom FN utgår man från att världen behöver en global diktatur !  !  !

New World Order, NWO.

Det som Hitler och Stalin inte lyckades med .  .  .

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 thoughts on “FN: top-down diktats

  1. Petter! Kan du inte avslöja viljen tankesmedja som är din uppdragsgivare. Är det vänsterpartiet, miljöpartiet, socialdemokraterna, kanske LO eller någon stiftelse som George Soros äger? Kanske har du fått ett litet bord bredvid Johan Rockströms?

    En sak vet vi med tusen procents säkerhet. Centralstyrning fungerar inte. Det blir bara värre. De gäller allt, även miljö- och naturvård. Vi vet också att centralstyrning inte genererar något värde. Så lycka till med att bekämpa klimatförändringar med pengar som inte finns.

    FN är en förening för Don-Quijote-typer.

  2. Bra Peter, att du redovisar dina sanna bevekelsegrunder: Att införa en global diktatur, så som nazister och kommunister strävat efter utan att riktigt lyckas. Du har sällskap av hela det politiska etablissemanget, som inte förstått att de lobbar för diktatur. Som skulle göra deras funktion överflödig. . .

    Den “etablerade forskning” du hänvisar till består av fusk och fantasier, som är lätt avslöjade för den som använder huvudet till att tänka med. Sanningen är ofta precis direkt motsatt vad du får se och höra i media. Den handlar inte om “Vetenskap” utan om “Pseudovetenskap”, domedagspredikningar med ordval från vetenskapen. Inom media är okunskapen så djup att man där inte förstått hur grovt lurade man är. Se till att du inte faller i samma grop.

    Läs våra poster grundligt och ansträng dig för att försöka förstå logiken där.

  3. En rimlig lösning är att restriktioner i livsstilen görs solidariskt via beslut uppifrån. Frivilliga insatser tenderar nämligen att inte fungera. FN-chefens uttalande är därför inte orimligt; i synnerhet som den baseras på omfattande etablerad klimatforskning.

Comments are closed.