Pär Holmgren om snön

Ett bestämt uttalande i Expressen 2006-12-05, men det har ju redan börjat snöa i år, alltså 12 år senare.

Hur kan det komma sig att någon som ständigt haft fel i sina prognoser ändå intervjuas av media som föregiven “expert”. Behöver man inget minne i dagens media ?

Hur kan någon som oftast haft fel om framtiden bli trodd, när han åker omkring och varnar för stigande havsnivåer, där vi har en tydlig LANDHÖJNING.

+ – + – + – +

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Pär Holmgren om snön

  1. Yes, det är Länsförsäkringar som har PH som ‘expert’ (hah)! Tacksam att inte ha några försäkringar i det bolaget iaf…
    Men helt korrekt att de använder skrämsel för att kunna höja premierna, old game som Munich Re m.fl. använt sig av under flera år. Munich Re är även den största finansiären av PIK (Potsdamer Institut f Klimaforschung) som leds av super-alarmisten prof. Schellnhuber, som är mannen bakom 2-gradersmålet och t.o.m. tog fram projektion åt Världsbanken då gällande ‘risk’ för 5 grader höjning…
    F.ö. är Rockström (agronomen) djupt involverad i PIK… Go figure !

  2. Pär Holmgren arbetar för ett försäkringsbolag och det är nog ganska uppenbart att hans uppgift är att skrämmas om klimatet för så att hans arbetsgivare kan använda det för att motivera högre försäkringspremier.

Comments are closed.