Början till demonstration

Figur 1. En liten början till demonstrationer mot etablissemangets djupa förljugenhet

Jag hade börjat förbereda för vårt Torgmöte på lördag 2/3, så jag hade en Poncho och ett Plakat färdiga, när följande annonserades:

+ – + – + – +

26 februari 17:00-19:00
Sluta prata om klimatet, jag får ångest
Vi behöver tydligare lagar kring sådant som påverkar klimatet och mindre kommunikation. Tycker du att det låter vettigt? Eller kanske till och med lite för hårt? Om den här frågan kan du få höra mer om när Misse Wester, riskforskare och gästprofessor från Lunds universitet, kommer till Dunkers för att prata om klimatet. Panelsamtal med filosofjournalist Lars Morgensen, klimatpsykolog Frida Hylander och vetenskapsjournalist Torill Kornfeldt.

+ – + – + – +

Jag ställde mig utanför entrén, eftersom jag tidigare erfarit hur sådana “Samtal” utesluter varje invändning mot Överhetens utfärdade och falska bild av “Verkligheten”, se posten “Demokrati i kris med fascism i finrummet”.

Man behöver ju ingen skattebetald “klimatpsykolog”, när vi botar klimatångesten gratis !

Figur 2. Det viktigaste i varje diktatur är ju att inbilla  undersåtarna att “Ledningen” sköter jobbet väl att bemästra de faror som hotar.

Det är vad man nu  gör i det  man kallar “demokratin Sverige”.  Finns inget hot, får politikerna hitta på ett, för att medborgarna skall tacksamt motta sin räddning.

Mötet förlöpte som jag väntat mig, se referat av Ingemar Nordin på Klimatupplysningen. När han passerade tog han ovanstående foton.

Vad blev resultatet ? Tja, de som valt att delta i ett sådant “samtal” är naturligtvis oftast helt frälsta och går dit för att få sin tro befäst av ansedda profeter. De tittade och vände snabbt bort blicken. De ville inte besmittas med kätterska tankar.

Men, ett knappt dussin, stannade upp och läste på Poncho och Plakat. Tre par stannade för ett samtal, som slutade med uppmuntrande kommentarer. De gick sedan inte in.

En liten början, men en början

Jag hade inte väntat mig mycket mer.  Men: Om ingen börjar, blir det ingen fortsättning. Nu måste ni alla se till att det blir en fortsättning ute på gatorna, där de felinformerade svenskarna promenerar omedvetna om den katastrof som håller på att växa fram:

DEMOKRATINS KRIS

Demokratin måste vi alla försvara. Vad kan DU göra ?

+ – + – + – +

Här har du länken till: “röda tråd nwo”, så du slipper googla.

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10 thoughts on “Början till demonstration

  1. Och samma inlägg finns kvar idag och ingen! har skrivit någonting om det, inte en protest, inte ett yl. Något är på gång?…

  2. @Petter F. Hur då “klimathysteriskt”? Och vad menar du med “Detta gäng lutar sig mot vetenskap?

  3. Nu missuppfattade du. Jag uppfattade föregående inlägg som klimathysterikiskt och opponerade mig.

  4. Vilka är det som söker stöd av påven och vår ärkebiskop?!Vilka pratar ständigt om domedagen är nära och att vi bara har tio år på oss eller mindre för att rädda planeten sedan 1970.
    Vad anser du om forskning som prioriterar politik och ideologi högre än vetenskapen? Forskning som bryter mot den vetenskapliga metoden och fuskar bör kallas pseudovetenskap,eller hur?
    Climategate 2009, hockeystick, manipulerade temperaturer inför Parismötet osv
    ” I sökande efter en gemensam fiende som skulle kunna förena oss kom vi upp med idén att föroreningar och hotet om en global uppvärmning, vattenbrist, svält och liknande skulle passa oss väl.
    The First Global Revolution 1991

    Vill du ha en världsregering (WNO)?! Är det Trump, Putin eller Kina som skall inneha ledarskapet?!

  5. Det här gänget lutar sig mot vetenskap. Det är dom andra söm ägnar sig åt tro.

  6. helt frälsta och går dit för att få sin KLIMATHOTStro befäst av ansedda profeter

  7. Bra gjort och frågan är att hur dom reagerar på det. Hoppas att dom fattar att dom har blivit lurad..

  8. Jag skulle vilja se lite ungdomar som skolstrejkade mot klimatbluffen.

Comments are closed.