En sanningens röst till EU

Bland kandidaterna till EU har vi funnit EN som tydligt visar att han genomskådar klimatbluffen

Röstsedlar beställes direkt från partiet. Glöm inte att kryssa för nr 3 !

Fakta har blivit politik

KLIMATSANS är partipolitiskt oberoende och vi ägnar oss inte åt debatt om politik. Vårt intresse är att göra väljarna medvetna om klimatets grundläggande fakta.

När det gäller klimatet har nu de flesta väljarna bara fått felaktiga informationer i media. Då kan de inte “rösta rätt” efter sina verkliga värderingar. Då kan demokratin inte fungera.

Medias politiska snedvridning av nyhetsflödet har gjort våra enkla upplysningar om fakta till “politik”. I vår kamp för sanning måste vi då ta politisk ställning.

Mats Jangdal har länge varit medlem i vårt nätverk. Han visar stor intelligens och har ett brett kunnande grundat på omfattande erfarenhet av olika verksamheter: bonde,  företagare, entreprenör inom mark och skog, initiativtagare till föreningar och aktionsgrupper, aktiv bloggare med “Frihetsportalen”.

Han har nu engagerat sig i det KLASSIKT LIBERALA PARTIET, KLP.

En röst i offentligheten

Varje parti måste ha ett program som omfattar många aspekter av livet och samhället. KLP har ett program med flera punkter jag inte kan instämma helt i, något som nog gäller för de flesta väljare i alla partier.

I detta fall är mitt val enkelt: Partiet kan inte få en sådan ställning att det kan genomföra något jag inte gillar. Det är ju tveksamt, om de ens får någon representant i EU-parlamentet. Men om så skulle ske, tar “sans och vett” i klimatfrågan ett stort steg framåt.

En ledamot i parlamentet talar offentligt ! Media kan inte kväva hans röst helt.  Den mur av tystnad media byggt runt fakta om klimatet rämnar.

Fakta är så dramatiska, att de flesta normala människor inser det pågående vanvettet, bara de får höra och se dem. EU:s väljare kommer att ta till sig fakta och de flesta kommer att förstå hur allvarligt de blivit lurade av alarmisterna inom politiken och media.

Det blir ett genombrott för sanning och logik i klimatdebatten !  !

Men bara om du också verkligen röstar. Beställ valsedlar NU

Sture Åström

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1 thought on “En sanningens röst till EU

Comments are closed.