Klimatångest botar vi snabbt och GRATIS !

 

Figur 1.  Poncho modell 05 Klimatångest, front.

Torgmötet i lördags gav en del nyttiga erfarenheter. En var att denna Poncho drog upp intresset hos shopparna. Visningarna i tidigare poster och på Klimatupplysningen har snabbt givit ett par långväga beställningar.

Vi gör allt material, som var klart till Torgmötet, tillgängligt för intresserade till självkostnad. Denna beror rätt mycket på upplagan, hur många vi kan trycka i en följd.

Här kommer vi att visa alla Ponchos och Plakat, som är klara. Det är en måttlig kostnad för att ta fram en ny version anpassad till din önskan, ex.vis med lokal anknytning. Det viktiga är att du, just DU, går ut på gatorna och visar att klimathotet är en bluff. Och att du gör det NU. Tala med några bekanta i din stad, så ni blir några stycken att till att börja med. Så snart ni har visat er på gatorna, kommer flera att vilja vara med. Och några kommer att sponsra kostnaderna.

Figur 2. Poncho modell 05 Klimatångest, rygg.

På fronten har vi stor text, för att den som möter skall kunna läsa på avstånd den korta tid mötet pågår. På ryggen använder vi mindre text. Den läses av dem som går åt samma håll, så att de kan vara närmare och läsa under längre tid. Sedan skall de som bär Ponchos stå stilla ibland och då omväxlande vända front och rygg mot åskådarna.

På ryggen förklaras vad som sägs på fronten.

Spalten till höger ger en fras som på Google leder till sidor för lämpliga källor.

Denna modell visar hur IPCC saknar all trovärdighet. För många är tron på IPCC utgångspunkten för deras uppfattning om klimathotet. Fråga den som kommer med invändningar, om han/hon minns något larm som slagit in.

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather