Med enkla, logiska fakta vänder Gretas ungdomar

Mats Jangdal och Jan Norlin exponerade idag ett par av våra Ponchos på gator och torg i Kristianstad. I bakgrunden ses samlingen av samtidigt skolstrejkande ”gretor”.

I den staden umgås medborgarna anständigt med varandra. Inget skränande, ingen mobbning ingen stenkastning mötte dem som avslöjade klimatbluffen.

Det mest intressanta är att flera ungdomar kom fram och ville ta del av Faktabladen samt ställde relevanta frågor. Deras uppfattning av ”klimathotet” bygger alltså på medias systematiska vilseledning. När de börjat förstå detta, kanske deras strejkande istället vänds mot de vuxna som så sorgfälligt lurat dem.

Varför skall de gå i en skola som hela tiden ljuger för dem ?

+ – + – + – +

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10 thoughts on “Med enkla, logiska fakta vänder Gretas ungdomar

  1. Ett utomordentligt berömvärt initiativ!

    Brukar då och då kommentera klimat-artiklar på Torbjörn Sasserssons sajt NewsVoice – hänvisar då alltid till denna Sveriges bästa med verkligheten och naturlagar förankrade Klimat-sajt…

  2. Om jag ej hade varit rörelsehindrad skulle jag också velat medverka till liknande befogade motdemonstrationer.
    Kan inte glömma hur en nära väns dotter skulle skriva en uppsats i fritt valt ämne. Hon valde att skriva om klimatet och nyttan av CO2. När hon lämnade in det hon skrivit, hämtat från Tege Thornvalls uppgifter, blev hon hotad av sin lärare med att hon inte skulle få godkänt i svenska, om hon inte valde ett annat ämne!!
    Så fungerar det i våra skolor!! Hon tvingades alltså att skriva om sin uppsats i ett annat mera politiskt korrekt ämne och fick sitt betyg i svenska!

  3. Underbart! Ni är stora hjältar! Och ni har skapat ett av de vackraste svenska nyorden – klimatponcho!

    Sanningen ska segra!

  4. Alldeles lysande – ett föredöme för fortsättning.

  5. Strålande initiativ! Man kan säga mycket om “klimatbluffen”, men en av de värsta effekterna är ju att man kidnappat ungdomars inneboende förmåga till brinnande engagemang för en stor lögn. Tänk om detta istället hade kanaliserats till något verkligt problem, och inte ett påhittat. Skäms!

  6. Klimatsekten har en egen agenda. Och den är inte för svenska folkets bästa.

  7. Bra initiativ. Dagens skolungdom är tyvärr helt indoktrinerad i “klimatläran”.

Comments are closed.