Göteborgare: Boka 29/8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vid Älvsborgsbrons södra landfäste möts vi 29:e augusti

Vi träffas på kvällen i Hotel Waterfront. Vi behöver en måttligt tilltagen avgift av deltagarna. Preliminärt har programmet följande punkter:

  1. Under ett par minuter tar jag upp några aktuella punkter, ex.vis bevisen för att koldioxiden INTE påverkar klimatet.
  2. Morten Jødal talar till temat: “Utrotningen av arter avtar i vår tid”. Han är ordförande i norska Klimarealistene och biolog, som verkligen följt frågan och konstaterar att larmet om “En miljon arter utrotningshotade” är helt taget ur luften, som så många andra klimatlarm. han är också författare till den mycket läsvärda boken “Miljømytene”.
  3. Under en fikarast kan man köpa de viktigaste klimatböckerna.
  4. Avslutningsvis diskuterar vi vad kan vi göra fr att upplysa fler göteborgare om “historiens största bluff”.

Observera att mötet äger rum strax efter några dramatiska skeenden:

A. Den 21:e – 23:e kräver FN:s generalsekreterare António Guterres besked av världens ledare vad de gör för att uppfylla “Parisavtalet” . Stefan Löfvén lär vara där. Greta är inbjuden.

B. Veckan dessförinnan planerar världens ledande media en intensiv kanonad av klimatskrämsel för medborgarna. De svenska riksmedia lär traska patrull i total uppslutning kring den historiska bluffen. Vi skall varje dag bli översköljda av skräckhistorier om den hemska klimatkrisen.

Detta kan föranleda oss att lägga om programmet, så att Morten, som har Klimarealistenes effektiva organisation bakom sig, kommenterar alarmismens utsvävningar. Sedan kan vi diskutera vad vi rent praktiskt kan göra för att motverka paniken.

Vi behöver frivilliga för att genomföra mötet

Mötet sker i anspråkslös form, men vi behöver några frivilliga för olika små uppdrag: Ex.vis ta emot inträdesavgifterna och sköta bokförsäljningen.

Anmäl dig här:

klimatsans@live.se

Och swisha gärna ett bidrag till:

070-773 07 56

Med förhoppning om ett givande och inspirerande möte:

Sture Åström

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather