Goda Helsingborgare och Göteborgare: Ställ upp !

I stadshuset beslutar Helsingborgs politiker att staden skall vara främst i landet i kampen mot ”klimatutsläpp”

Vi behöver hjälp av frivilliga

För att nå ”allmänheten” planerar vi dels att ställa upp på Vallåkra-TRÄFFEN 17 – 18 augusti och dels på ett medlemsmöte i Göteborg 29 augusti. För båda arrangemangen behöver vi lite mera pengar: Swisha ett belopp till 070-773 07 56. Men viktigare är handfast hjälp. Min hälsa har dalat.

Vallåkra

Man räknar med c:a 15.000 besökare. Jag behöver hjälp med följande:

  1. Någon som har ett partytält att låna ut och kan sätta upp det på lördag morgon och ta ner det på söndag kväll. 3 x 3 meter eller 5 x 5 meter.
  2. Några som kan bemanna tältet ett par timmar vardera, dela ut Faktablad och Knappar samt visa Plakat och Ponchos. Vi bör nog vara 6 personer som tar 4-timmars skift.
  3. Någon som kan ställa upp ex.vis 4 timmar båda dagarna för att sälja böcker, c:a fem titlar, och sedan redovisa intäkterna till förlagen.
  4. Och viktigast, en koordinator som håller reda på när alla skall komma och gå, fördela uppgifter, m.m. Heltidsjobb båda dagarna och sambandsjobb dagarna innan.

Förutsättningen är enkel: Får vi inte ihop ett team, som gör detta, avlyser jag arrangemanget.

Anmäl dig här:

klimatsans@live.se

Och swisha gärna ett bidrag till:

070-773 07 56

Göteborg

Ett medlemsmöte på ett hotell är mindre krävande. Det kommer kanske 20 – 40 personer. Vi behöver ett par frivilliga:

  1. Någon att sköta incheckningen, ta betalt.
  2. Någon att sköta bokförsäljningen och redovisa intäkterna. Antalet sålda böcker blir ganska begränsat.

Se ovan för anmälan.

Den stora bluffen

Ett citat för vår tid:

“There are some ideas so wrong that only a very intelligent person could believe in them.” – George Orwell –

(Somliga idéer är så galna att bara en mycket intelligent person kan tro på dem.)

Nu vill jag inte påstå att ”civilisationens överlevnad” riskeras på grund av alltför intelligenta politiker. Men i en grupp som kallar sig ”klimatforskare” finns några som låter sin intelligens förblinda enkla fakta. Förtjusningen över den egna matematikens briljans har fått dem att tro mera på sina datorsimuleringar än på verkligheten.  

Sedan har den moderna kulturens nonchalans mot kunskap satt ”kunskaps-samhällets” viktiga förmedlande av information i händerna på en kår av okunniga journalister. Deras systematiska vanställning av fakta har vilselett ”alla” så till den milda grad att dagens okunniga och av riktigt arbete oerfarna politiker endast fått medias okunskap att basera sina beslut på.

Den förda ”klimatpolitiken” är inte bara oerhört kostsam och onödig. Den driver utvecklingen åt det håll som är direkt motsatt förnuft och erfarenhet. De undergräver civilisationens produktionsförmåga. Mera koldioxid gör oss alla rikare och lyfter fattiga till ett anständigt liv.

Vi är på väg mot ”civilisationens” undergång

Det är inte på grund av klimatförändringar utan på grund av politik baserad på en gigantisk bluff.

Rädda landet

Vi har konstaterat att politiker, ”beslutsfattare”, är så rädda för ett mediadrev mot syndiga ”klimatförnekare”, att de inte vågar andas om tvivel på ”klimathotet”. De blir mottagliga för argument först sedan ”opinionen vänt”, d.v.s. de riskerar förlora sina mandat.

Därför vänder vi oss direkt till väljarna på olika sätt, där arrangemangen ovan är ett par exempel.

Du ”räddar landet”, då du hjälper oss !

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather