Öppen klimatkonferens i Oslo 18:e – 19:e oktober : 12 forskare från 7 länder

Konferensens Program med dagens uppdatering

Förutom från de skandinaviska länderna kommer forskare från Australien, Kanada, Irland och Nederländerna.

Särskilt uppmärksammad är Peter Ridd från Australien. Han har just vunnit processen mot the James Cook University, som avskedade honom med krystade motiveringar, för att döl-ja att orsaken egentligen var att han inte instämde i undergångslarmen för the Great Barrier Reef. Hans bedömning har nu bekräftats av den nya miljöministern Sussan Ley.

Lika uppmärksammad är Susan Crockford från Kanada, som torde vara världens kunnigaste forskare på isbjörnarnas utveckling.

Guus Berkhout koordinerar deklarationen: There is no Climate Emergency, som riktas till EU:s toppar. Flera hundra forskare väntas skriva under den. Därmed bör myten om att IPCC har 97 % stöd för sin hypotes om koldioxidens dominerande verkan slutgiltigt förpassas till historien.

Du kan göra något ! !

Skriv till dina lokala riksdagsledamöter och förklara att du förväntar dig att de tar detta tillfälle att underrätta sig om fakta i DEN VIKTIGASTE POLITISKA FRÅGAN.

Rikta samma uppmaning till SR, SVT och TV4 samt de största rikstidningarna. Deras nyhetsrapportering kan inte kallas seriös ifall de inte tar detta tillfälle att underrätta sig om fakta i DEN VIKTIGASTE POLITISKA FRÅGAN.

Skriv till SMHI att du förväntar dig att de deltar och sedan kommenterar de fakta som presenterats.

Skriv till Martin Hultman på Chalmers, att han inte kan slutföra sitt projekt utan att delta och underrätta sig om den forskning, som klimatskeptikerna baserar sina ställningstaganden på.

Skriv till Markku Rummukainen, Lunds Universitet, och begär att han deltar, för att sedan kommentera vad som presenterats. Hans arbete inom IPCC kan inte tas på allvar, ifall han underlåter att följa den forskning som redovisas på konferensen.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather