Vänster-FASCISM stoppar öppen klimatkonferens

ANTIFA demonstrerar i Hamburg

Lördagen den 9 november travade 15-20 personer från den vänsterextrema tyska organisationen Antifa in på ett hotell i München. De krävde att hotellet skulle avboka en planerad klimatkonferens där den 22-23 november.

Antifa grundades av tyska kommunistpartiet på 1930-talet för kamp mot nazisterna. Numera är det en extrem vänsterrörelse, verksam i många länder – i Sverige som AFA. Den verkar utomparlamentariskt och tillgriper även våld.

Inför detta hot böjde sig hotellets ledning och bokade av konferensen. Den skulle organiseras av det tyska energi- och klimatinstitutet EIKE. Detta verkar för att balansera energi- och klimatdebatten med andra vetenskapliga fakta än de som vanligen framförs.

EIKE är ett opolitiskt institut men anklagas för att stå det nationalistiska partiet AfD nära. Institutet har dock medlemmar i alla förbundsdagens partier och verkar som rådgivare för både regeringspartiet CDU och andra partier. EIKE har i sin ledning professorer och forskare i klimatnära ämnen.

Runt 200 forskare och experter från många länder är anmälda till konferensen och har bokat resor och rum. EIKE anlitar nu en advokatbyrå för att få avbokningen upphävd och kunna genomföra konferensen. De hänvisar till tysk förenings- och yttrandefrihet.

Även i Sverige börjar klimatdebatten visa totalitära drag med dels förtigande av fakta som ifrågasätter klimatlarmen, dels förslag om centralt styre ovanför riksdag och regering. Fallet med den tyska klimatkonferensen är därför även av svenskt intresse.

Tege Tornvall

+ – + – + – +

Det är “antifascisterna” som nu är de verkliga fascisterna

Historien visar att de mest idealistiska medborgarna ofta rycks med i euforin att “förbättra världen” genom att bekämpa våld och förtryck så intensivt att de blir extremister och själva blir de värsta förtryckarna. Redan franska revolutionen visade detta.

Klimatbluffens starkaste drivkrafter

Det är totalitära krafter som starkast driver klimatbluffen, se posten “Klimathotets röda tråd till planekonomi, NWO”.

Det är också alarmerande att naiva alarmister följer med i de fascistiskas lagvidriga sällskap, ex.vis Greta och hennes föräldrar.

Greta och hennes föräldrar i tröjor med ANTIFA emblem

De budskap som Greta manipulerats att framföra kan bara tydas som propaganda för en global planekonomi, ett system som vare sig hon eller hennes föräldrar har förstått hur det fungerar.

Det är fler i Sverige som inte förstår var gränsen går mellan demokrati med yttrandefrihet och fascism med åsiktsförtryck. Vid utgången efter klimatdebatten i söndags i Hässleholm hördes några deltagare oja sig över att “så många förnekare fick prata under frågestunden”.

Sedan har vi alla de media som enständigt vägrar att ta in våra rättelser av “Fake News” som nyhetsbyråerna försett dem med. . .

S. Å.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Vänster-FASCISM stoppar öppen klimatkonferens

  1. Den tyska tidningen DER TAGESSPIEGEL, har denna rubrik:
    ”Klimatförnekare (Klimawandel-Leugner) måste leta efter en ny plats”
    Inte med ett ord nämner man ANTIFA demonstrationen.
    Slutsatsen jag drar är att aldrig köpa DER TAGESSPIEGEL och aldrig någonsin boka ett rum på ett NH hotell.

Comments are closed.