Klimatfascister får OK av tysk domstol i München

Professor Nir Shaviv, fysiker och astronom från Israel, håller föredrag inför miljöutskottet i tyska Bundestag

Han är en av talarna på den internationella klimatkonferens som nu hålls i hemlighet i München av EIKE, Europeiska Institutet för Klimat och Energi. Tillsammans med Henrik Svensmark visar han data över Solens direkta och indirekta verkan på klimatet, vilket fullständigt raserar IPCC:s hypotes om koldioxidens verkan.

Detta har vållat sådan panik bland vänsterextremister att olika grupperingar tar till fullständigt odemokratiska metoder för att hindra denna information att nå allmänheten.

Konferensen var planerad att hållas “öppen”, så som en riktig vetenskaplig konferens alltid är. Alla som vill får delta. De resultat av försök och mätningar som någon forskare presen-terar från talarstolen skall alla deltagare kunna ifrågasätta eller komplettera “från golvet”. Och givetvis är media välkomna att rapportera från evenemanget.

ANTIFA hotade med våld

Den 9 november travade en grupp demonstranter in på konferensens hotell och krävde att hotellet skulle avboka lokalerna för konferensen och rummen för dess deltagare. Underförstått: Annars blir det bråk.

Gruppen identifierade sig som ANTIFA, Antifascistisk Aktion, vilket är typiskt: De värsta diktaturkramarna vill låtsas att de bekämpar diktatur. (Så har de flesta diktaturerna runt om i världen “demokratisk” i sina namn, ex.vis “Demokratiska Folkrepubliken Nordkorea”.)

EIKE hade hållit konferens på hotellet många år tidigare och förutsatte att hotellet skulle värdera en trogen kund. Men hotellet böjde sig för hotet.

Kontraktsbrottet i domstol

Ett kontrakt är ett avtal och skall hållas, menade EIKE och begärde att en domstol skulle kräva att hotellet skulle hedra de bokningar det accepterat affärsmässigt.

MEN, domstolen ansåg att risken för våld rättfärdigade kontraktsbrottet.

Polisen vek sig också

Polismyndigheten ville inte tillmötesgå begäran om skydd för mötet.

Detta är i högsta grad upprörande. Och ännu mer oroande. Hotet är ett angrepp på en av demokratins främsta grundpelare: Yttrandefriheten. Jag förutsätter att den är inskriven i den tyska grundlagen.

Kan polisen ha någon viktigare uppgift än att skydda denna ?

Nu får deltagarna smyga in på en hemlig plats och tala bakom stängda dörrar. Som demokrater måst göra under fascistiska regimer.

ANTIFA lurade ut platsen för konferensen, men lyckades inte mobilisera ens ett dussin demonstranter

Synnerligen oroande med fascismens återkomst

Här använder jag begreppet “fascism” som samlingsnamn för de olika politiska rörelser som har sitt ursprung i socialismen: Mussolinis fascism, Hitlers nationalsocialism samt Lenins, Maos och Castros kommunism. De senares idéer har på några få år totalt ruinerat Sydamerikas rikaste land, Venezuela.

Rörelserna vilar alla på “planekonomin” med dess fantasi: Kloka politiker förstår bättre än de okunniga medborgarna hur nationens tillgångar skall användas. Detta vill nu “världs-förbättrarna” sprida över hela planeten med the New World Order och tar “klimathotet” som anledning till de drastiska åtgärder detta skulle kräva. Ett hot som är en ren bluff. Något som EIKE skulle göra offentligt. Vad kunde ANTIFA sedan kämpa emot. Deras grundläggande idé tycks bara vara att slåss.

Smygande fascism även i Sverige

Det är häpnadsväckande och extremt oroande att man i det demokratiska Sverige med anständigheten i behåll kan föreslå övergivande av demokratin. Regeringens främste rådgivare Anders Wijkman tar inte direkt avstånd från ett tydligt förslag att “pausa demokratin” för att kunna leda landet lika beslutsamt som i Kina. Vår vice statsminister Isabella Lövin har föreslagit en “Global kriskommission” med uppgift att stärka genomförandet av Parisavtalet. Hon skriver:

Ländernas frivilliga åtaganden bör vara utgångspunkt, men målet måste vara att nå ”nödvändiga åtaganden”.

Om länderna inte följer hennes “råd” frivilligt, “måste” de förmås att ändå göra “nödvändiga åtaganden”. Då måste hon väl ta till våld ? ? Hon är ju en “god människa” som vill göra gott, så hon förstår nog inte att jag har anledning att kalla det för fascism.

Detta blir ännu tydligare, när vi ser på hennes motivering:

I år har nästan hela världen upplevt extremväder som inte liknar någonting tidigare i historien, översvämningar, skogsbränder, värme, torka, orkaner.

Det är inbillning, eller tydligare, ren lögn. Alla dessa extremväder har förekommit tidigare i historien och de flesta har de senaste decennierna visat en avtagande tendens. OCH, det finns inte minsta verkan av koldioxid på extremväder av någon sort.

Tredje statsmaktens svek mot demokratin

Nu kommer min allvarligaste oro: “Den tredje statsmakten” skulle rätteligen larma stort om en så stor sensation som att en minister far med osanning. Men inga riksmedia ger plats åt beriktiganden ! ! ! !

Sverige har glidit långt ner mot den fascistiska avgrunden.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

7 thoughts on “Klimatfascister får OK av tysk domstol i München

  1. Greta och hennes familj stöder ANTIFA (vanligtvis kallat AFA i Sverige). Greta poserade i mammas AFA tröja för ett tag sedan.

  2. @Petter Wulff. Information skall vara saklig och belysa ALLA! sidor, när man sovrar med sig egen agenda/politik/åsikt som rättesnöre, vad kallas det tro? Inte ärlighet och transparans i allafall. En myndighet som har som enda uppgift att opartiskt analysera och behandla uppgifter skall endast ägna sig åt det, och ICKE! annat!

  3. Målet måste vara att nå “nödvändiga åtaganden”.
    Ja, det är väl en rimlig ambition för en klimatminister?!
    Tycker man att hon har fel grund för sin övertygelse, kan man fundera över hur hon kunde få alternativ information.
    Att spekulera om våld och fascism känns inte som rätt väg.

  4. Det är riksmedia som skyddar Rosenbad. I teorin skulle Granskningsnämnden beivra brott mot sändningstillstånden för Public Service, SR och SVT. De förutsätter “allsidig och opartisk” nyhetsförmedling, hörande av “båda sidor” och “kritisk granskning av auktoriteter”. Men politikerna har besatt nämnden med kollegor till de journalister den skulle hålla ordning på. Vilka beslutat att program som “baseras på den grundsyn” vilken gäller inom politiken, d.v.s. det Politiskt Korrekta, inte kan anses brista i “opartiskhet”. Läs kommentaren på Frihetsportalen !

  5. Vi måste konfrontera svenska politiker med den klimatforskning de värjer sig för eller aldrig har tagit del av. Vi kan inte tillåta vår klimat- och energiminister att vara så ensidigt informerad. Finns det några sprickor i Roenbads kompakta mur?

  6. Det finns få som kostar oss lika mycket som Lövin och hennes MP. Transportstyrelsen har sedan 2012 betalat ut cirka 2 miljarder i supermiljöbilspremier. För det har vi fått 17 promille av 5,6 miljoner fordon i trafik ‘miljövänliga’. 500 extra miljoner till solpanelstöd så att 1,2 miljarder finns tillgängliga för ändamålet låter väl begåvat. Dubbla stödet till The Green Climate Fund till 8 miljarder är väl välanvända pengar. Samtidigt kämpar 8 av 10 kommuner med budgeten för att upprätthålla välfärden i möjligaste mån. Och regionerna har underskott i budget. Arma land. När ska en ljusning kunna skönjas?

  7. Tack Sture för att du berättar sanningar och framförallt lyckas hitta dem!!
    Klimatsans är det första jag öppnar varje dag. Bästa stället för att få tag i
    de bästa argumenten mot stollarna.

Comments are closed.