Varför applåderade man Greta så förtjust i FN ? ?

Figur 1. “How dare you !” Hur vågar ni förstöra planeten ?

Hon skällde ju ut åhörarna !

Hur kunde de bli så förtjusta att de applåderade ? ? ?

De beundrade säkert personen Greta, liksom jag gör, för att vid 16 år kunna uppträda så inför en stor församling. Men det verkliga skälet till applåderna var VAD hon sade och HUR hon sade det.

Först måste jag förklara vilka som satt i församlingen. Det var ledare för världens alla nationer.

Figur 2. Endast 24 nationer kan betecknas som demokratier. Bland övriga råder olika grader av diktatur.

Demokratier är endast 12 %. De flesta delegaterna representerar alltså världens diktaturer. Och demokratierna låter sig oftast representeras av politiker, som låtit sig frälsas av tron att de kan rädda världen genom att strypa dess bruk av energi. För Sverige satt Stefan Löfvén där, statsminister i en feministisk regering med en verklighetsfrämmande “klimatlag” på bordet.

Starkt känslomässigt intryck på alla

Han kände nog stolthet för att en svenska skapade så stor uppmärksamhet i världen, men ändå mer kände han tillfredsställelse över att hon så effektivt argumenterade för genom-förandet av den smärtsamma “klimatlagen”. Det intryck hon gjorde var starkare än vad han själv någonsin skulle kunna göra.

Figur 3. Toppmöte  2014-06-14 i Santa Cruz, Bolivia, med firandet av 50-års jubileum för bildandet av G77 med U-länder som motvikt till I-ländernas G7. Också Kina var inbjudet att delta.

Mottot på väggen säger: “Vi skall ha en ny ordning i världen för att leva väl”. Det som kallas the “New World Order”, NWO.

Figur 4. Framför damen i vitt står FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon med David Rockefeller och Al Gore till vänster, samt till höger värden Evo Morales, Salvadors president Sánchez Cerés och Venezuelas Nicolás Maduro, som bringat det förr så rika landet till total ruin.

Delegaterna representerade de flesta av världens diktaturer !

The G77 Summit Declaration

Mötet avslutades med undertecknande av “the G77 Summit Declaration, adopted by the Extraordinary Summit to mark the 50th anniversary of the Group of 77, in Santa Cruz on  15 June 2014″.

Deklarationen är nu arkiverad i FN. Den har 242 punkter, vilka utgör en spretig önskelista på omvälvningar och införande av global planekonomi, i överensstämmelse med kommu-nismens målsättningar. Inför mötet i Paris 2015 förtydligade Evo Morales att programmet avser att “krossa kapitalismen”.

Kvalificerad majoritet i FN

Med 134 röster av generalförsamlingens numera 197 röster får gruppen G77 kvalificerad majoritet där. Dessutom finns det ytterligare ett antal diktaturer, som har samma intressen. Detta gäller också klimatpanelen IPCC.

Har du någon gång sett detta nämnas i svenska media ?

FN och IPCC är således i praktiken verktyg för världens diktaturer.

Därför applåderade de alla

Gretas världsbild torde ha formats av hennes föräldrar. De var knappast så gamla, när östblocket kollapsade, att de förstått vad planekonomi och kommunism innebär. De har uppträtt med kommunistiska symboler. Gretas budskap kan bara förstås som argument för en enad värld med planekonomi under ledning av FN. Hon förstår nog inte att det innebär diktatur.

Alla applåderade för att Greta gjorde djupare intryck med sina nakna känslor än vad någon av de sittande politikerna skulle kunna göra. Alla som representerade diktaturer förutsatte att de skulle få del av de 100 miljarder dollarna i den Gröna KlimatFonden. Västerländska politiker som Stefan Löfvén trodde att hennes utbrott skulle gör det lättare att få väljarna att acceptera vettlösheterna i “klimatlagen”, så att de skulle gå till historien som “räddare av klimatet”.

Hennes utbrott skulle göra det lättare för dem att genomföra den politik de planerade. De tackade med sina applåder.

Riktigt kusligt

Det är rent skrämmande att vi har en regering, som strävar åt det håll där vi hamnar i en kommunistisk diktatur.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 thoughts on “Varför applåderade man Greta så förtjust i FN ? ?

  1. Evert: Kraven för fulla demokratier är höga. Bland demokratier med brister finns utöver USA även t. ex. Frankrike, Belgien, Italien och Japan! Betygen bygger på demokratiska val, fungerande styre, politisk kultur, medborgerliga rättigheter m. m. Utöver Nya Zeeland, Kanada och Australien toppas listan av nordvästeuropeiska länder.

  2. Ett litet påpekande. När jag kikade på detta pajdiagram om demokratierna fann jag till min förvåning, att där är USA med bland de 56 demokratierna med brister. Plus några fler som förvånade. Jag menar att USA och länder med ungefär samma grad av bristande fullödighet inte ska buntas i ihop med skurkstater i Afrika med kommentaren att bland övriga råder olika grader av diktatur. Diagrammet är talande nog ändå. USA är ändå långt från diktatur. Eller hur?

Comments are closed.