134 länder kräver att FN inför en New World Order

Figur 1. Toppmöte  2014-06-14 i Santa Cruz, Bolivia, med firandet av 50-års jubileum för bildandet av G77 med numera 133 U-länder som motvikt till I-ländernas dåvarande G7, numera G20. Också Kina var inbjudet att delta.

Texten på väggen kan översättas ungefär så här:

Vi skapar en Ny Ordning i Världen för att leva väl, d.v.s. en New World Order, NWO.

Av dessa länder torde knappast något kunna betecknas som “demokrati”. Tillsammans med gruppen muslimska diktaturer bildar de en kvalificerad majoritet  i FN:s generalförsamling och IPCC:s beslutande stämma. Korruption och nepotism torde vara mer regel än undantag.

Mötet var sammankallat av Bolivias dåvarande president Evo Morales och avslutades med undertecknandet av:

Declaration of the Summit of Heads of State and Government of the Group of 77

For a new world order for living well

Dokumentet sändes till FN:s generalsekreterare den 7 juli 2014 och finns nu arkiverat där. Det har 242 punkter, som är en önskelista på en bättre värld, där många punkter strider mot varandra, om man tänker efter. Här en punkt som exempel:

Artikel nr 24

We fully respect the principles and purposes of the Charter of the United Nations and international law, particularly as they relate to equality among States, respect for the independence of States, national sovereignty, territorial integrity and non-interference in the internal affairs of States, and stress that those principles and purposes inspire our full commitment to multilateralism and the search for a more just and equitable international economic system that offers opportunities to raise the standard of living of our peoples.

(Till fullo respekterar vi principerna och syftena i Förenta Nationernas Stadga och internationell lag, särskilt avseende jämställdhet mellan stater, respekt för staternas oberoende, nationella suveränitet, territoriell integritet och icke-inblandning i staternas inre angelägenheter, och betonar att dessa principer och syften inspirerar vårt fulla engagemang för multilateralism och sökandet efter ett mer rättvist internationellt ekonomiskt system, som erbjuder möjligheter att höja våra folks levnadsstandard.)

Målet är att “krossa kapitalismen”

Inför mötet i Paris 2015 förklarade Evo Morales att “kapitalismen skall krossas”, vilket torde vara hans tolkning av “ett mer rättvist ekonomiskt system”. Det senare skulle innebära att världens diktatorer får rätt till dina inkomster i en global planekonomi. Hur de sedan skall upprätthålla “nationell suveränitet” har jag inte hittat något om.

Då, 2014, stod det inte helt klart hur Venezuela klarade att “krossa kapitalismen”. Det har bringat landet till total ruin och jagat iväg många ut ur landet. UNHCR anger antalet flyktingar till 4,5 miljoner i november 2019. Andra källor uppskattar antalet nu till 6 miljoner.

Ban Ki-Moon, David Rockefeller och Al Gore var med

Figur 2. Framför damen i vitt står FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon med David Rockefeller och Al Gore till vänster, samt till höger värden Evo Morales, Salvadors president Sánchez Cerés och Venezuelas Nicolás Maduro, som nu bringat det förr så rika landet till total ruin.

Med David Rockefeller närvarande kan vi betrakta multimiljardärernas Rom-Klubb som införstådd med Deklarationen. Världens största kapitalister stöder alltså de krafter som vill avskaffa kapitalism och marknadsekonomi. Detta är inte bara ytligt eller tillfälligt utan genomgående sedan 60-talet.

Familjen Rockefeller och andra oligarker har länge finansierat vad som vill framstå som gräsrotsrörelser med demonstrationer på gatorna, vilket Jacob Nordangård redovisar i sin bok “Rockefeller en klimatsmart historia”. Den boken är helt nödvändig om man vill förstå vad som sker.

Oligarkerna finansierar klimathotets kärntrupp

Multi-miljardärerna visar sig stå bakom många av “gräsrotsrörelserna”, som på gatorna kan kräva “krossa kapitalismen”. Ett exempel är “350.org” som startades 2008 av Bill McKibben med en grundplåt från Rockefellers fonder. Dess namn syftar på att jorden inte är säker från undergång om inte koldioxiden hamnar under 350 ppm. Det man kan veta om dess finansiering utreds av Rebecca Weidmo Uvell.

Ett annat exempel är XR, Extinction Rebellion, som betalat ledare för gatudemonstrationer i London £ 400 per vecka enligt Daily Mail. Varifrån kommer sådana belopp ?

Det är Rom-Klubbens medlemmar som finansierar kärntruppen. De har kämpat för en global New World Order sedan 60-talet ! ! !

Media driver propagandan bakom demonstrationerna

I USA ägs de flesta nationella medieföretag av dessa multi-miljardärer med FOX News som främsta undantag. Det betyder att de dominerande kanalerna i Radio, TV och Press har drivit på skrämseln för “klimathotet”. Det har pågått i decennier och på sistone drivits upp i extrema tonlägen. Samtidigt som de effektivt kvävt all information om verkliga fakta.

Även i Sverige ingår medierna i ett fåtal koncerner med lika få ägare, som alla sprider pro-pagandan samt kväver fakta och kritik.

Fondernas donationer styr forskning och utbildning

Amerikanska universitet har ofta grundats och underhålls numera av donationer från multi-miljardärernas otaliga fonder. Det ger dem säte i universitetens styrelser. Därifrån kan de påverka både urvalet av forskningsprojekt och undervisningens inriktning. Således har de forskare som kritiserat den pseudovetenskap, som drivs i IPCC:s regi blivit utfrysta, ex.vis Richard Lindzen och Judith Curry.

Politisk enkelriktning

Dagens politiker i Sverige och de flesta andra demokratier har oftast rekryterats från ungdomsförbunden, vilket betyder att nivån på kunskaper och erfarenheter är låg. De tycks sakna vilja och förmåga att själva söka relevant information, vilket gjort dem till offer för mediernas snedvridna propaganda.

Dessutom har vi en så larvig faktor som personlig fåfänga: Vi har sett politiker som frestats av tanken att komma med bland de “hjältar som räddade världen”.

Detta har fått till följd att politiken hällt miljarder kronor/dollar över det som kallats “klimatforskning”, men som oftast urartat till propaganda. Vad kan klimatretorik, klimatkommunikation och klimatpsykologi vara annat än förstärkning av medias falska framställning av “klimatet” ?

Utöver multi-miljardärernas många miljoner går således många miljarder av skattebetalarnas pengar att till propagandan för det imaginära “klimathotet”.

En skrämmande global allians

Så har den globala planekonomin, the New World Order blivit det gemensamma målet för flera starka intressegrupper. En sådan kan bara förenas med diktatur, vilket få tycks förstå:

  • De 134 nationerna bakom G 77-Deklarationen, vilka har kvalificerad majoritet i de beslutande församlingarna för IPCC och hela FN. De tror att planekonomin kommer att hälla många miljarder dollar över dem.
  • FN:s många tusen byråkrater med länkar till världens alla länder. De vill gärna känna skatter från hela världen rulla mellan sina händer.
  • Världens mäktigaste finansfurstar vill att deras företag skall arbeta rationellt över hela världen utan nationsgränser. Sedan lockar tanken på branschvisa monopol, så som en planekonomi fungerar.
  • Hela akademivärlden njuter av all den uppmärksamhet deras larm får. Somliga känner att det egentligen är de som styr politiken.
  • Detsamma gäller de myndigheter som har i uppdrag att bevaka och utveckla kunnandet om klimat och miljö. Det måste ju bli de som avgör vilka beslut inom “alla politikområden”, som är förenliga med “klimatlagen”. Tänk vilken makt !
  • Politiker som med klimatkatastrofen fått ett rött skynke, med vilket de kan skrämma in väljarna i rätt fålla. En komplikation är att partierna har olika fållor. Vilka som är äkta kommunister, kryptokommunister eller bara nyttiga idioter kan vara svårt att urskilja.

Det stora problemet är att medias propaganda varit så massiv att endast få väljare genomskådat den. Och så få politiker har gjort det att det i de flesta länder inte finns något parti med realistisk “klimatpolitik” att rösta på.

Ditt ansvar !

Detta gör att du som läser detta får ett stort ansvar att föra ut budskapet om det gigantiska bedrägeri hela “klimatpolitiken” utgör. Det är så viktigt att det gäller själva demokratins överlevnad. Lite kompletterande information finner du i posten: “Klimathotets röda tråd. . .”

Följer du med här, får du de argument du behöver för att övertyga din omgivning.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4 thoughts on “134 länder kräver att FN inför en New World Order

  1. En ny världsordning, blir ju inte så lätt.
    Rockefeller har ju propagerat för detta i över 100 år och pumpat in massor av miljarder genom olika Foundations.
    Läs gärna Jacob Nordangårds bok, där finns nog allt att läsa, eller lyssna https://www.youtube.com/watch?v=NYC0-AR4L6o

  2. En ny världsordning med de som står bakom all korruption och nepotism låter ju inte direkt som någon strålande idé och i synnerhet som maktelitens historia verkligen inte visar upp något trevligt facit.
    Verklig demokrati kommer från gräsrötterna, folket och inte från de organisationer som helt tappat kontakten med sina egna väljare och som nu helt öppet arbetar med att införa totalitär kontroll över jordens folk.

  3. Om nuvarande världsordning kännetecknas av korruption och nepotism, som inlägget hävdar, så kanske det inte skulle skada med en ny världsordning.

Comments are closed.