Kastrup vid rusningstid

Ankomsthallen med bagagebanden 2020-06-24 kl 20:00

© Klimatsans

Rättelse: Bilden är från München. Men den beskriver nog vissa ögonblick på Kastrup och Arlanda också.

Corona-krisens verklighet

Så dags brukar det myllra av resande. Här ser vi inget folk i hallen så när som på en affärs-man, med rekommenderad ansiktsmask, och en kvinnlig turist. Med lite ansträngning kan man se hennes huvud och axlar på yttersta stolen vid det tredje bandet.

Detta är en illustration till den ekonomiska katastrof vi befinner oss i:

Ingen verksamhet, ingen produktion, inga pengar.

Situationen är densamma på många företag. Det är vad vi får vänja oss vid p.g.a. ett smittsamt virus. Det är OK !

Hälsa är viktigare än pengar.

Klimatkrisens overklighet

Det är något liknande våra ivrigaste alarmister strävar till. Där faran är en inbillad katastrof.

Vi skall inte flyga. Greta åkte ju segelbåt till Amerika. Och om vi ändå måste flyga skall det ske med batterier eller åtminstone med biodiesel.

Batterier ger så kort räckvidd att det är onödigt att flyga. Biodiesel är dels dyrt, vilket naturligtvis inte betyder något, om man skall “rädda världen”, och dels en konkurrent till matproduktion, vilket gör att volymerna inte kan räcka till.

Flyg är förstås bara en liten del av hela “näringslivet”. Men varje del därav blir inskränkt i den Nya Gröna Ekonomin, the New Green Deal, som så många politiker nu talar om. Som helhet blir näringslivet mindre effektivt, mindre lönsamt med lägre förmåga att betala skatter.

Nya pengar vis-à-vis reala värden

Staten kan trycka hur mycket pengar som helst. Men det är bara näringslivet, som producerar reala värden. Staten konsumerar sådana. Det är ingen hjälp att få nytryckta pengar utan täckning i reala värden.

Det kallas INFLATION.

Du har också ett ansvar

Vi måste bli många, som säger ifrån. Du måste kontakta dina politiker. Så att de får många signaler om vansinnet. Skriv insändare i din lokaltidning . Även om de inte kommer i tryck får de en verkan på journalisternas kunnande. Tala med släkt och vänner. Var inte påstridig, men ställ frågor:

Vi måste bli många som visar att vi förstått bluffen. Den är lätt att avslöja även om själva klimatet är komplext.

Låt inte Sverige halka längre ner i moraset.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Kastrup vid rusningstid

  1. Även på söndagar brukar det myllra av folk på en av de livligaste turistorterna på Teneriffa. Varenda parkeringsplats är normalt upptagen av dem som bedriver verksamhet i området eller av hyrbilar. Vågar ingen journalist fråga Greta Thunberg vad hon tycker om att inga flyg har landat på den södra flygplatsen under tre månader?
    https://youtu.be/PyUKOU__hiQ

  2. Indiens regering har släppt en officiell rapport om klimatet på den Indiska subkontinenten. Slutsatsen är att de inte ser någon uppvärmning. De ser inga tecken på klimatförändring.

    Nån som tror att indiens 1.1 miljarder människor tänker fokusera på klimatkampen ??
    Man skulle önska att nån av alla våra bypolitiker kunde fatta att huvuddelen av världen inte verkar tro på klimatkrisen. Alarmisternas problem är inte förnekare i Europa/USA. Deras problem är Asien.

    https://wattsupwiththat.com/2020/06/25/new-climate-assessment-suggests-no-dangerous-warming/

Comments are closed.