Trump visar medias lögner

President Trump talar till nationen den 23:e december

Men samtliga MSM, Main Stream Media såväl i USA som Sverige, låtsas som om det inte hänt. Dock kan du här se talet på NEWSVOICE.

KLIMATSANS behandlar inte politik. Men här redovisar Trump den sammansvurna förlju-genhet vi ständigt möter i media. Klimatets fakta skall inte avslöjas för väljarna. Dessa skall beljugas med skräck-skildringar, så att de ber om att räddas av beslutskraftiga politiker, så som Henry Louis Mencken (1880 – 1956) beskrev på 20-talet.

Primitiva lagar för valen

Först måste jag påminna om att USA är en federation av självständiga stater. Konstitutio-nen preciserar dels medborgarnas rättigheter och dels delstaternas rättigheter gentemot den federala centralmakten. Varje stat sina egna lagar för genomförandet av valen. Lagarna är rent primitiva i flera fall. Således krävs inte alltid legitimering för att avlämna en röst. En person kan rösta flera gånger vare sig han har medborgarskap eller inte. Den sentida poströstningen har öppnat för ännu enklare fusk. En aktivist kan gå runt i grannskapet och avfordra de boende deras röster.

Vittnen påstår att den somaliska politikern Ilhan Omar i Minneapolis har anhängare som gör just så i de områden som domineras av somalier.

I stater med långvarigt maktinnehav för demokraterna har hela administrationen blivit sammansvuren. Så har flera domare avvisat anmälningar av uppenbart valfusk.

Institutionaliserat bedrägeri av “Demokraterna”

I presidentvalet har bedrägeriet eskalerat till en nivå som gör det lätt avslöjat. Nedan refererar jag några uppgifter som cirkulerar på nätet, vilket gör att jag just nu inte kan gå i god för dem. Men efter Trumps tal förefaller de vara trovärdiga.

Innan valet uppmanade Trump sina anhängare att INTE poströsta för att istället själva lägga sin röst i vallokalerna. Biden gjorde tvärtom: Uppmanade sina anhängare att poströsta.

Staffan tipsade mig om nedanstående aritmetik:

Antalet röstberättigade i USA är ca 214 miljoner. Antalet som röstade var 66,2 %, totalt ca 142 miljoner röstande som deltagit i valet. Av dessa fick Trump ca 74 miljoner röster, vilket är konfirmerat av både republikaner och demokrater. Då de rösterna lämnats personligen i lokalerna återstår ca 68 miljoner röster för Biden.

Enligt rösträkningen som presenterats av media och ”big tech” företagen, Facebook, Youtube och Twitter, fick Biden ca 81 miljoner röster, dvs 13 miljoner fler röster än de han rimligen varit berättigad till.

Detta inlägg blev censurerat av Facebook med motivet att det som stod i inlägget var falskt. Det har inte förekommit något valfusk i USA.

Varifrån kom dessa 13 miljoner röster? Som många vet har demokraterna skickat ut miljontals s.k. ”mail in ballots”, poströster, p.g.a. pandemin, för att alla skall få möjlighet att rösta. Man har också nu efter valet kunnat verifiera att miljontals röstsedlar har tryckts utanför USA.

I 22 stater har man för rösträkningen använt s.k. ”räknemaskiner”, Dominion. I själva verket har dessa maskiner inte bara räknat röster utan också manipulerat röster mellan Trump och Biden d.v.s. flyttat röster från Trump till Biden.

Denna enkla matematik visar att det måste ha skett omfattande oegentligheter vid sammanräkningen av röster. Omfattningen visar att hela demokratiska partiet och ”den djupa staten” har organiserat systematiskt fusk av proportioner som trotsar all fantasi.

Men denna storskalighet har gjort fusket så uppenbart att det kan bli vad som bringar dem på fall.

Vem kan vilja rösta på “Demokraterna” efter detta ?

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

29 thoughts on “Trump visar medias lögner

  1. “Först måste jag påminna om att USA är en federation av självständiga stater.”

    Det verkar inte många ha förstått. Rimligen borde det vara så att varje delstat därför hade en röst i presidentvalet oavsett om det är Kalifornien eller Vermont och vem som då skulle ha vunnit kan ni räkna ut själva. Så fungerar i alla fall senaten fast med två representanter.

    Ministerrådet i EU fungerar likadant men inte knapptryckandekompaniet “Europarlamentet” som inte är ett riktigt parlament då endast kommissionen får initiera lagstiftning. Hur Europas politiker kunde gå med på denna början till federation borde närmare utredas och lagföras.

  2. Mats
    Om man letar under röda stenar finner man inget under de blå!
    Det är kort om tid och då letar man där det kan göra skillnader.
    De som tror på omfattande fusk har kopplat detta till valdatorer från en tillverkare Dominion. Ett system där det finns möjligheter att manipulera.
    Jag är förvånad över den demokratibrist som uppvisas i samband med valet och hur sansade personer bortser från svagheter som påvisats.
    Att även de som är skeptiska till klimatlarmen uppvisar tilltro till USAs presidentval.

  3. Först och främst har ett ord fallit bort i min kommentar ovan. Det ska naturligtvis stå att Högsta Domstolen har en ”betryggande republikansk majoritet”.
    Jag skulle ha större förståelse för påståendena om fusk om det rört det val då Trump segrade 2016 då ett antal underrättelsetjänster menade sig ha bevis för rysk påverkan för att få Trump vald (trots färre röster än för Clinton). Jag kan inte heller låta bli att undra över det faktum att Trump finner detta påstådda valfusk i ett mindre antal swing states. Om det nu var ett så massivt fusk som han och hans anhang påstår så borde det väl även förekommit i andra stater. T.ex. sådana där Trump segrade med god marginal eller där Biden segrade med god marginal? Men nej det är bara i några stater där röstskillnaden varit liten som fusk tycks ha förekommit. Bör man inte ändå tycka att det är lite märkligt?

  4. Den “enkla matematiken” i inlägget, som räknar bort 13 miljoner röster för Biden, är nog i enklaste laget. Ett amerikanskt valresultat lär aldrig tidigare ha kontrollräknats så mycket av så många.

  5. Det här blir mitt sista inlägg i den här tråden: En långläsning från den ytterst respekterade sajten Politico om röstning, fusk och säkerhet. Det allvarliga är onlineröstning, något som fler och fler delstater har slopat de senaste 2-3 åren.

    De sparar numera alla röstsedlar, något som alltså inte har lett till några som helst fel vid manuella omräkningar. Georgia har haft två eller tre omräkningar vid det här laget och fler lär det bli efter det helt avgörande senatsvalet i början av januari.

    https://www.politico.com/news/2020/12/27/election-security-lessons-2020-450356

    Annars håller jag med om att Klimatsans inte borde ägna sig åt amerikansk inrikespolitik även om nu Donald Trump är en känd klimatförnekare.

  6. Även om omfattande och systematiskt fusk förekom under valet så går det inte att göra valet ogjort.
    Legitimiteten för nästa president är skadad.
    Det är fantastiskt att demokrater så okritiskt tar till sig valresultatet med ord som att om det förekom fusk så..
    Lika skrämmande är ett system som inte går att kontrollera och granska eftersom det saknas kontrollfunktioner.

    Men klimathotare är ju vana vid påverkade och justerade siffror eller data som inte går att återfinna.

  7. Klimatatsans har hög trovärdighet i klimatfrågan för mig.
    Därför bör vi nog vara försiktiga med spekulationer om det Amerikanska valet.
    Det är sådant som våra motståndare inte är sena med att utnyttja för att ifrågasätta trovärdigheten för klimatfrågan .
    Låt oss hålla oss till klimatet även om den blivit politisk.
    Sture gör ett fantastiskt jobb med att gräva fram fakta om klimatskojeriet.

  8. Klimatsans måste förstås avhålla sig från all politik som inte rör just klimatet. Sådan får vi överlåta på andra. Men klimatfrågan är just politisk och måste också behandlas så.

    Gott Nytt År med skenavtalet i Paris i siktet!

  9. Ja, vad är en konspirationsteori? Själv har jag två definitioner.
    1. Precis vad det heter. En teori om att sakernas tillstånd inte är vad de framställs som, utan det pågår en konspiration.
    2. En sanning som måste förnekas och för att enklast komma ur situationen utan att varken behöva svara eller ljuga säger man att det är en konspirationsteori.

    Det som i min mening avslöjar om det finns någon substans i en konspirationsteori är inte vilka bevis som presenteras utan hur frågan hanteras.

    En ovilja att utreda, nedtystning, skambelägga frågan och verka för att all diskussion i ämnet upphör.

    Ofta uppstår konspirationsteorier kring mycket allvarliga händelser och konsekvensen av att sanningen kommer fram kan vara så allvarlig att utredare som själva inte är inblandade i händelsen och finner den avskyvärt ändå väljer att tysta ner det hela.

  10. Håller tyvärr med dem som anser att Klimatsans genom detta inlägg allvarligt skadat den trovärdighet man ändå lyckats uppnå i klimatfrågan. Det här inlägget och flera av kommentarerna är utslag av precis det vi brukar beskylla motståndarsidan för – manipulation av fakta. Och precis den sorts konspirationstänkande som alarmisterna använder mot oss som intar en mer sansad och realistisk hållning. USA må ha sina brister men för var och en av oss som själva deltagit i röstningsförfaranden som mottagare, räknare eller kontrollanter vet att det i en demokratisk värld är storskaligt fusk på det sätt som antas av Trump och hans anhängare en ogörlighet. Och man ska heller inte glömma att USAs Högsta Domstol som har en betryggande majoritet bland sina ledamöter – varav tre tillsatts av Trump själv – med närmast nedgörande kommentarer har avvisat Trumps och republikaners försök att ogiltigförklara valresultatet. Domstolen liksom alla underrätter har konstaterat att de klagande hittills inte kunnat materialisera ett enda av de fuskbevis man påstår finns. Vi bör väl kräva samma sak av Trump och hans anhängare som vi kräver av IPCC – nämligen just faktiska och ovedersägliga bevis för sina påståenden. Hittills har ingen av dem kunnat prestera några sådana. Vi får inte låta oss förföras av en clown bara för att han RÅKAR tycka som vi i en fråga (som han sannolikt inte begriper ett jota av eller ens bryr sig om).

  11. @Bengt Lindgren
    Jag tror att dina uppfattning i dennna fråga är färgad av ditt urval av informationskällor, men vi får väl se, själv sätter jag gärna en slant på att den sittande presidenten i USA kommer att sitta kvar en period till på rättmätiga grunder.

  12. Flera delstater som gav Trump segern använde Dominion. Likväl är det bara de som gav Biden segern som ska granskas? Jag vill påminna om att Fox News, Newsmax och OAN har efter hot om stämning ‘rättat’ sin beskyllningar mot Dominion. Det kan bli dyrt annars.

    Den video som anförs är ‘debunked’, som det heter. Hon gjorde sitt jobb, men det är ju en ju en färgad och dessutom kvinna vi ser. Sånt är ju suspekt i vissa ögon.

  13. Sant att Biden uppvisar tendens på begynnande demens. Han har också i hela sitt liv lidit av stamning. Båda saker som kan förklara den oförklarliga felsägningen som tolkas som ett deklarerande av organiserat valfusk.

    Upp man ser till hur Trump beter sig är det väl uppenbart att han inte går fri från en eller annan diagnos han heller.

    Jag håller med Bengt Lindgren. Vi bör fokusera på klimat och energi – frågor därvi har kunskap och inte ryckas med i i detta.

    Sant är ju att amerikanska media inte är opartiska. Men de hycklar inte med det. Våra medier är lika partiska men hävdar med emfas att de är opartiska och sakliga. Fast varenda tänkande människa kan se varje dag hur det står till.

    Vi är seriösare om vi håller till saker som vi vet och kan.

  14. Det sägs att det inte finns några bevis, men sanningen är att det finns 500+ vittnesmål under ed om valfusk och sedan finns t.ex. denna videofilm som ännu inte dementeras av någon där valsedlar plockas fram under ett bord när ingen ser på och rösträkningen är pausad och processas 3 gånger.
    Dominions valmaskiner och mjukvaran har undersökts i ett distrikt i Wisconsin. Det finns en rapport på 23 sidor där slutsatsen är att valresultatet inte kan certifieras beroende på alla brister i systemet! 26 delstater använder Dominion.
    Här är en videoupptagning från Atlanta; Georgia: https://www.facebook.com/1771156219840594/posts/2916080232014848/?sfnsn=mo

  15. Hans: Det hela har varit i domstol mer än 60 gånger nu. Ingen av domarna, flera av dem faktiskt tillsatta av Trump, har kunnat annat än avfärda talan i brist på bevis. Allt är rykten och hörsägen vad dem anbelangar. Fakta har inte påvisats.

    Ingen utredning har alltså hittills annat än kunnat avfärdas.

  16. Lars !
    Perfekt om det hamnar i domstol , då måste det ju utredas till slut . Det har ju varit Trumps plan hela tiden .

  17. Så ni vet mer om detta än USAs domstolar och kontrollanter som inte setttecken på valfusk. Skärp er!

  18. Det handlar nog inte om konspirationsteorier utan mer åt hållet om redan bevisade konspirationer.

  19. Jag reagerar emot att Klimatsans vill mena att Trumph har rätt i att han bestulits på valsegern. Det minskar i mina ögon trovärdigheten för klimatsans i klimatfrågan.
    Håll er till att granska överdrifterna i klimatalarmismen och redovisa trovärdiga argument för att de just är överdrifter.
    Att börja larma om konspirationsteorier i olika frågor ger trovärdighet åt kritiker som menar att klimatsans även hävdar att jorden är platt.
    Tänk på seriositeten och håll er till ämnet.

  20. Det där med poströsterna handlar om att ett antal Republikanskt styrda delstater helt enkelt förbjöd räkning av dem förrän de personligen avgivna var räknade, oklart varför. Då är det klart att röster på Biden övervägde.

    Det där med maskinerna: Kör man samma valsedel hundra gånger genom en, så räknas det fortfarande som en röst eftersom den är försedd med streckkod som verifieras. I de stater där manuell omräkning skett har dessutom inga som helst diskrepanser uppdagats. Och företaget bakom dem har nu hotat Fox News, Newsmax och OAN med domstol för sina bevisligen osanna påståenden. Alla tre har nu gått ut med ‘rättelser’ i hopp om att slippa svidande skadestånd.

    En knorr: Han som i Philadelphia använde sin avlidna moder för en fuskröst lade den på Trump…

  21. Hej Evert !

    Du missar att Trump nog är frisk, men Biden är allvarligt dement.

    Hur har det blivit 13 miljoner röster som det inte kan finnas väljare till ?

    Ett landsomfattande parti med sponsrande miljardärer kan nog organisera hur mycket som helst.

  22. Vad som är svårt att förstå är varför svensk media vill att fuskare och lögnare ska styra i USA.
    Men det är klart, de är ju lögnare själva. De hävdar att flera av de svarta som avlidit i olika konfrontationer med exempelvis polis blivit mördade. Inte i något fall som jag sett att de hänvisar till har domstol dömt någon för mord.
    De påstår att Trump är en lögnare i stort och smått. Sanningen är att MSM, även svensk ljuger om Trump när de säger så.
    Så varför gör de det?

  23. Förlåt mig men nu vill jag balansera resonemanget lite grann. Om man tittar på Björns tubsnutt måste man ändå inse vad karl menar. Jag menar att varken Biden eller Trump kan vara så korkade att de öppet skryter om att de riggat valet. Naturligtvis menar han att de jobbat MOT fusk. Det är väl ändå en rimligare tolkning.

    Jag är inte förtjust i Biden. Men inte heller Trump. Han är som person helt avvikande. Trots det har hans administration gjort en hel del bra saker. Inte minst fokus på The Paris Accord.

    Men sett över hans historik. Han har väl aldrig någonsin erkänt några misslyckanden. Trots att de är rätt många. Man må förstå att han är chockad över den enorma övervikten i poströsterna. Det kanske inte sett lika galet ut om han inte mer eller mindre sagt till sina väljare att poströstning är dåligt. Man måste ändå acceptera att de som följt lagarna och poströstade samt att den tidsfrist som lagarna stipulerade för rösträkningen inte i efterhand kan underkännas.

    Det behöver ju till en rejäl landsomfattande konspiration för att hålla tätt om ett organiserat valfusk. Och ingen av de myndigheter eller rättsväsendet hittar ju stöd för hans anklagelse.

    Jag har svårt för att okritiskt tro på Trump i detta. Misstag, kanske fusk har väl alltid hittats men de som varit med länge och med insyn säger att det är omöjligt i en skala som skulle ändra valresultatet. Tror de har rätt.

    Vi bör inte förblindas av besvikelsen att Parisavtalet får med USA igen. Det är förstås skit, men det är i sin svanesång ändå. Eftersom det är orimligt.

  24. Inför valet sitter Joe Biden framför en TV-kamera och säger:
    ”Vi har satt samman den mest omfattande och inkluderande organisationen för valfusk i amerikansk politisk historia.” YouTube har ännu inte lyckats radera alla inlägg där Biden berättar om hur valet skall vinnas. Det jag undrar är hur man kan sitta och skryta om något sådant. Massmedia litar uppenbarligen på att Facebook och Twitter radera fakta.

Comments are closed.