Kött börjar kriminaliseras !

Business Insider

Figur 1. “Så här fungerar det när staten vill köpa ut jordbrukare – en genomsnittlig grisgård kan ge mer än 700 000 euro”

Den mycket alerte Christian på IceAgeFarmer är upprörd över de tendenser som öppet visar sig på olika håll i avsikt att göra djurhållning utan licens kriminell, se videon om “Pig Rights”, (Gris-Rätter). De senare gäller Holland. Jag är inte klar över införandet: Är det bara ett förslag eller är det redan infört.

Figur 2. Beskrivning av systemet i Business Insider

Program för subventioner: Vad en grisuppfödare kan leverera

Grisuppfödaren erhåller en marknadsbaserad ersättning för grisrätterna. I den Östra Regionen är det 52 euros per grisrätt och i den Södra 151 euros.

Att sälja en grisrätt är skilt från att sälja grisarna, förklarar Ten Hove. “Man säljer rätten att hålla grisar i framtiden. Avsikten är egentligen att farmen skall få en annan uppgift hädanefter. Uppfödarna blir därför ålagda att riva sina stallar.”

+ – + – + – +

Detta blir med största sannolikhet början på licenskrav för att hålla djur överhuvudtaget. Därmed är bönderna i princip förslavade. De skall bara få odla vad staten bestämmer. Ett steg på vägen till “The Great Reset”.

Figur 3. Fårfarmare kan vinna på att byta till skogsbruk

Universitetet i Sheffield konstaterar:

  • Fårfarmare skulle inte behöva subsidier, om de lät sin ägor återgå till att bli skogar.
  • Uppfödning av får är för närvarande olönsamt utan subventioner, men bönderna kunde tjäna pengar genom att odla skog och sälja utsläppsrätter.
  • Denna forskning har initierats av att regeringen i UK skiftar till att betala bönderna för allmännyttiga tjänster enligt ett nytt program för Miljömässig Markanvändning.

+ – + – + – +

Alltså: Istället för att producera något nyttigt, ull och fårkött, skall de tjäna pengar på att sälja helt imaginära, d.v.s. overkliga rätter att släppa ut den produktiva gasen koldioxid. Något som hittills visat sig enbart välgörande.

+ – + – + – +

Figur 4. Världens största leverantör av kött överväger att bilda ett växtbaserat bolag

  • VD för JBS, störst i världen på kött, ser alternativ till kött som en reguljär verksamhet.
  • Världen kommer att äta mer “Fake” kött allt eftersom den äkta varan blir dyrare.
Beyond Meat

Figur 5. Företaget Beyond Meat (Bortom Kött) har nu fått in sina vegetariska produkter på den stora kedjan Walmart i USA

Förväntningarna på utvecklingen av vegetariska alternativ till köttprodukter har resulterat i en hausse av “start-ups”.

Figur 6. Utfasningen av kött har lätt att få finansiärer, ex.vis Bill Gates

+ – + – + – +

Christian på IceAgeFarmer är upprörd över utvecklingen. Den drivs fram på så många håll på så många sätt att den verkar oemotståndlig. Men vi måste stoppa den. Vi måste sprida denna information, så att medborgarna förstår att den inslagna vägen leder till Global Planekonomi med en totalitär världsregering. I programmet för The Great Reset ingår ju att göra alla lyckliga genom att befria dem från bekymren för sitt ägande.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

5 thoughts on “Kött börjar kriminaliseras !

  1. #Vlad T,

    Kanske har Petter Wulff tröttnat på att alltid vara emot och få påhopp, han (?) har ju varit en inspirationskälla för många att bredda och fördjupa debatten, det erkännes!!

    Petter W, vi saknar dig, kom tillbaka till din flock, även om du ofta hamnar längst ner i hackordning i debatten! Vi lovar att vara hövliga, men rättvisa! Yyyyylllll 😉

  2. Då förstår man varför Bill Gates har köpt så mycket mark, där kan han odla “kött” bäst han vill, jag håller mig till äkta vara, om jag så ska föda upp kossor och grisar själv.

  3. Klimataktivisterna strävar efter en utopi. Som alla andra utopier, är den egentligen en dystopi, med förtryck, odemokratiska ledare och förföljelse av dem som inte accepterar klimathotsreligionens dogmer.

Comments are closed.