Fullsatt möte i Helsingborg

Figur 1. Så hälsade vi deltagarna välkomna

I stadsbiblioteket finns en “Hörsal” med bra akustik och all tänkbar AV-utrustning. Den var möblerad för en publik på 40 personer. Seminariet var ett gemensamt arrangemang mellan “Klimatrealisterna” och “Klimatsans”.

Figur 2. Ingemar Nordin behandlade klimatmodellerna i IPCC:s senaste rapport AR6

“Att luras med modeller, attribution” hade han som titel på föredragningen. IPCC ger dem ett bevisvärde, som helt vilar på cirkelbevis, och således är totalt värdelöst.

Figur 3. Salen blev helt fullsatt. De lediga stolarna räckte bara till oss talare.

Det gladde oss särskilt att se ett drygt halvdussin kvinnor i publiken och att de även var aktiva i frågestunderna. På podiet syns fyra kartonger med våra Faktablad, som flera deltagare tog ett par buntar av för att dela ut i sin omgivning. Det är ett av de få sätt vi har att nå ut till den allmänhet, som media håller ovetande. Det är därför angeläget att många engagerar sig på det sättet.

Seminariets teman behandlar vi på bloggarna så småningom. Se gårdagens bloggpost om FN, IPCC och G77. Se även posten: “Grön” politik, “Blå”-frusna.

Noteras bör att det genomgående temat var sensationellt: “Klimatpolitiken vilar på en bluff”, och den drivs av politiker som visat sig totalt inkompetenta. Men Helsingborgs Dagblad hade ingen i publiken. . .

Ett test på intresset

Vi som arrangerade seminariet ser det främst som ett test på intresset bland publiken. Det uppfattade vi som positivt, varför vi överväger en fortsättning. Denna gång var tiden för kort för uttömmande framställningar, varför vi tar upp färre teman på framtida möten.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Fullsatt möte i Helsingborg

  1. Man kan ju konstatera att vindkraft och omställning till “hållbar” energi visat sig vara ett gigantiskt feltänk så varför bromsar/stoppar inte politikerna det hela? För mycket prestige har plöjts ner i detta vansinne så numera hoppas politikerna säkert att allmänhetens protester ska sätta stopp! På detta sätt tror politikerna att de ska komma undan ansvar, det är min teori. Vad man lärt sig genom åren är att politiker oavsett parti aldrig tar ansvar för sin inkompetens.

  2. Ett lovvärt och utmärkt initiativ.
    Kan vara lämpligt att skicka Expressens ledarsida till Helsingborgs dagblad som uppenbarligen vill fortsätta famla i MiljöTalibanernas mörker.
    Kaliforniens Gröna omställning – en ren katastrof.
    Facit finns för vad Grön omställning innebär men det övergår uppenbarligen Regeringens och MiljöTalibanernas förstånd.
    V A K N A
    https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/efter-sol-och-vind-kommer-elbrist-och-smutsiga-utslapp/?fbclid=IwAR1_J01JldGL7Hqt3u5iwvy6QQDUgA2NnLMPwFhciZTUyE-Nt7bsC3nq91A

Comments are closed.