Anders Bolling ute i ljuset !

Warp

Anders Bolling arbetade på DN, där han inte fick göra korrekta beskrivningar av klimatet

Han är nu ute i det öppna ljuset och har gjort en bedövande rapport om verkligheten:

Okända sanningen om det oextrema extremvädret

Kolla den, klicka på den röda texten !

Han har berättat hur skev klimatjournalistiken är på DN:

”DN ville undvika en icke-alarmistisk klimatberättelse”

Här mer aktuellt:

Hans presentation på Warp News.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

12 thoughts on “Anders Bolling ute i ljuset !

  1. Men Petter, det är du och andra som påstår att koldioxid påverkar klimatet, som skall visa att sådan påverkan finns.

    Ni har bara en hypotes, en gissning. Några hållbara bevis för att den gäller har ni inte åstadkommit på 30 år. Bara datorsimulerade “klimatmodeller”, som byggts på dussintals gissade in-data. Inte ens de visar något samband, men används i cirkelbevis. Det senare är tillräckligt för att klassa hela organisationen IPCC som totalt, alltså TOTALT, inkompetent.

    Vad kan du vänta dig av en organisation som styrs av världens diktatorer ?

    Således: Ingen behöver “förneka koldioxidhaltens problem”. De finns inte förrän någon kan bevisa att de finns, vilket inte skett ännu.

  2. Tege T: Människan är kapabel att påverka livsbetingelserna på jorden och är den som kan reparera dem. Det vore fegt att smita ifrån.

  3. Hans-Henrik S: DN och Bolling är överens om växthuseffektens existens men inte dess allvar.

    Visst skulle man kunna skriva att öknarna minskar, men det finns ingen anledning bli så enögd att koldioxidhaltens problem förnekas

  4. Bakom många miljö- och klimatlarm anar man att de varnande ser människan som syndabock och strängt taget inte tycker om människan. De menar att Jorden och dess övriga liv klarar sig bäst utan människan. Det sägs sällan rent ut men ligger underförstått i mycket som sägs och skrivs.

  5. DN och svensk media i övrigt är bara propagandacentraler för globalisternas agenda och ska ses i det ljuset. Inte mycket av deras “nyheter” är sanna utan rena lögner och desinformation. Sportresultaten är väl det enda som stämmer….

  6. Tackar! Den upplysningen som Anders Bolling skriver om är ju annars vida känt för oss som läser alternativa medier och bloggar – och det han skriver om oviljan att skriva om possitiva saker som sker – tex att öknarna minskar – är ju kutym i alla massmedia idag.

  7. Är det någon mer svensk journalist än Bolling som huvudsakligen håller sig till sanningen när det gäller klimatfrågor? För andra, speciellt DN:s och SVT:s klimatreportrar, handlar det visst bara om att förmedla propaganda, desinformation och lögner.

  8. Härligt att läsa något av en journalist som trots allt tar etik på allvar !

  9. Bolling är den förste – som jag har hört talas om – som har modet att visa att DN inte vill att sanningen skall komma fram. Då menar jag sanningen om att CO2 är livets gas. Den ökar skördarna och den minskar öknarna. DN är en lögnarblaska i klimatbevakningen. Det visste jag redan när jag sa upp prenumerationen, men nu kan jag visa det för andra också. TACK Bolling!!

  10. PW

    ” Han tror inte på en ”nära förestående klimatkatastrof” – men vem gör det?” . Det är ju vad allt i desperata åtgärder handlar om nu, det kan du knappast ha missat! En hysterisk “omställning” i väst, med noll CO2 utsläpp inom en 15-25 år, som nu håller på att sänka västs energiförsörjning.

  11. Bolling accepterar uppenbarligen växthusgasteorin. Han tror inte på en ”nära förestående klimatkatastrof” – men vem gör det? De flesta som skriver om klimatet gör det antagligen i förhoppningen om att klimatkatastrofen kan undvikas.

Comments are closed.