Legendariske Tony Heller !

SEA

Tony Heller vittnar den 7/2 2017 inför miljökommittén i staten Washingtons Senat

Tony Heller har under många år placerat sig som en av de mest trovärdiga debattörerna i klimatfrågan.

Han har producerat fler än hundra videos på YouTube, i vilka han alltid visar oveder-sägliga fakta, se posterna “Death Valley har fått snö” och “IPCC:s falska data: Arktis is”. Han har publicerat en nätsida med sina meriter: “Who Is Tony Heller?”.

Överst på sidan visar han ett diplom av erkänsla från IBM/Apple/Motorola för sitt arbete med att “avlusa” en RISC-processor, d.v.s. finna och åtgärda “buggar”. Där finns fler än 20 poster av meriter:

  • Universitetsstudier i geologi och geokemi, elteknik och datavetenskap.
  • Lärare i naturvetenskap, matematik och datakunskap i Arizona och Texas.
  • Forskning om geotermi, oljeskiffer och vulkaner vid Los Alamos National Labs.
  • Deltagit i närmare 20 projekt avseende microprocessor design för IBM/Apple/Motorola.

Han har alltid varit en friluftsmänniska och miljökämpe. Han vittnade i sin första kongress-utfrågning till stöd för friluftsliv 1972. I 40 år har han alltid cyklat för sina lokala transporter och han ogillar bilar.

Det blir närmast pinsamt att jämföra hans meriter med dem som våra tidigare och nuvarande ansvariga ministrar ståtar med.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10 thoughts on “Legendariske Tony Heller !

  1. #PW
    Att Rockis är ”ute och cyklar” håller jag fullständigt med om … skillnaden mot Tony Heller är att den sistnämnde använder en cykel … medan Rockis gör det mer eller mindre varje gång som han intervjuas.

  2. Tony Heller utger sig inte för att vara klimatforskare, vad jag vet. Däremot har han skaffat sig stora kunskaper om klimatfrågor, till skillnad mot agronomen, som nästan bara kommer med ovetenskapligt svammel.

  3. #PW

    “Tony Heller har under många år placerat sig som en av de mest trovärdiga debattörerna i klimatfrågan.”

    Nämn någonting som Rockström har sagt som varit rätt.
    Redan i början av 2000-talet pratade han om att vi hade “högst 5 år på oss” sen skulle det inträffa “tipping points”.

    Tycker du att Rockström är trovärdig? I så fall varför, med tanke på att han verkar ha fel i allt han säger.

    Tony Heller ligger i en helt annan klass. Det han säger stämmer.

  4. Brutus-kanske därför han så ofta talar om tippingpoints 😉

    Att cykla är nyttigt om man väljer bort brinnande elcyklar.

  5. # Göran : Rockström är väl ofta ute o cyklar?! Och han ringer väldigt ofta på klockan. Frågan är hur säkert han sitter i sadeln.

  6. Johan Rockström skulle vara en av de sista personer jag skulle tänka på vad gäller cykling eller miljö. Associationen skulle nog mer vara åt en narcissistisk lögnare.

  7. När jag först blev intresserad av koldioxid-hotet och uppvärmningen var Tony en av de första siterna (YT) som jag tog del av. Gissa om jag blev förvånad över hur “fakta” kunde skilja sig så åt. Jag fick ivf snabbt förtroende för hans sätt att arbeta med bl.a tidningsurklipp från särskilt 30-talet och den bortsuddade varma perioden liksom isbjörnar och snö och temp vid polerna. En hedersman som jag upplevt det.

  8. Petter
    Johan Rockström är inte intresserad av miljön eftersom han tycker att vindkraftverk är bra. Men vindkraftverk sprider plastpartiklar som kanske innehåller PFAS. Om försiktighetsprincipen ska tillämpas ska alla vindkraftverk ställas av till frågan är utredd. Det har Johan Rockström aldrig förordat.

  9. Hellers miljöengagemang, inklusive cykling till jobbet, påminner om Johan Rockströms.

Comments are closed.