Off-Shore: Dubbla premier

Kårehamns vindkraftspark, nordöstra Öland, 16 vindkraftverk 150 meter höga, EON 2013, Thoralf Alfsson

Fördubblade försäkringspremier för havsbaserad vindkraft rapporterar Thoralf Alfsson om:

MOTIGT FÖR HAVSBASERAD VINDKRAFT

Försäkring har blivit ”dyrare och svårare att skaffa” inom havsvindkraft, uppger Robert Bates, chef för skadeavdelningen på den brittiska energi- och infrastrukturmäklaren Nardac.

+ – + – + – +

Cost of insuring offshore wind ‘doubled’ amid heavy losses: leading broker

(Försäkringskostnaderna för offshore vind har “dubblats” på grund av stora förluster: ledande mäklare)

+ – + – + – +

Ännu en spik . . .

. . . i lik-kistan för havsbaserad vindkraft.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 thoughts on “Off-Shore: Dubbla premier

  1. “Eliten” uppvisar numera ett typiskt folkligt flockbeteende. Och förstås helt utan folkförankring. Skamlöst. Kommer så väl ihåg när Sverige röstade för EU och timmarna efter när valutslaget blev klart då alla Stockholms akademiska karriärister intog gatorna likt en jublande AIK-mobb. Deras nya jättelika arbetsmarknad skulle snart se dagens ljus.

  2. Den svenska satsningen på havsbaserad väderkraft kan bara förstås om man inser att Regeringen styrs av WEF – alla i Regeringen verkar vilja göra en Reinfeldt – få fina och välavlönade uppdrag utomlands och SFF-ordförande i Sverige för han var ju så välmeriterad i att hantera ungdomar. Snart är alla i landslaget lika avancerade som hans son. Kanske blir det snart en plats ledig i Tre Kronor?

  3. Den svenska satsningen på havsbaserad väderkraft kan bara förstås om man inser att Regeringen styrs av WEF – alla i Regeringen verkar vilja göra en Reinfeldt – få fina och välavlönade m uppdrag utomlands och SFF-ordförande i Sverige för han var ju så välmeriterad i att hantera ungdomar. Snart är alla i landslaget lika avancerade som hans son. Kanske blir det snart en plats ledig i Tre Kronor?

Comments are closed.