Tyskarna förstår nu “grönt”

Väljarna under 30 år har insett bluffen och överger die “Grünen”

I Sverige tycks läget vara det motsatta med stor framgång för MP.

Vad skall framtidens historiker säga om tidens anda ?

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

11 thoughts on “Tyskarna förstår nu “grönt”

  1. Klimatalarmismen kan i praktiken jämföras med att försöka få liv i en död häst och det krävs enorma mediala och politiska resurser för att hålla liv i illusionen att hästen fortfarande lever. CO2 är totalt motbevisad som orsak till svängningarna i klimatet vilket framgår av verkliga observationer. Frågan är hur länge media och politiker kan fortsätta måla in sig i hörnet med alla lögner man fört fram innan den breda massan av folket inser att de blivit totalt förda bakom ljuset av klimatalarmisterna, media och skattehöjarpolitikerna?

  2. Hur många var det som röstade och hur många lät bli. Ganska få röstade. Och hur många av dessa som inte röstade har MP- sympatier. Svar inga
    Det tror jag är anledningen till MP framgångar samt SVT och övrig MSM media idoga klimatpropaganda.
    Mitt råd: sitt still i båten.

  3. Media är det skadligaste som finns för demokratin.
    SVT skippade vi för många år sedan och P1 slås på slumpvis och stängs ofta av lika hastigt.
    Obehagliga ting! Det finns inte tillstymmelse till balanserad information.
    Nu plågar vi oss genom att se på nyheter från de två statliga TV-kanalerna ADR och ZDF. De visar varje kväll öppet hur de hatar AfD. De lockar folk att gå ut och demonstrera mot AfD genom att nästan varje kväll visa folksamlingar och utvalda röster från folket från olika städer. Snaskig propaganda!
    Nu har media gått över gränsen och då sparkar folk bakut och röstar på AfD.

  4. Jag kryssade till slutDick i valet. SD:s svaga resultat i valet beror nog på att många av deras sympatisörer inte röstade alls och att många, inklusive mig själv, är besvikna på deras skamliga behandling av Elsa Widding. Framgångarna för V och Mp beror på den enorma propaganda som bedrevs för att stärka dem. I synnerhet gäller det Svt, SR och TV4. Även nu efter valet fortsätter propagandan och man får lätt sura uppstötningar och en fadd smak i munnen av att höra dravlet.

    I Tyskland och Frankrike blev valresultatet diamentalt olikt det svenska. Orsaken är nog att de kommit ännu längre i eländesutvecklingen än i Sverige. Folk där har vaknat upp och sett vad klimatdravlet och energieländet ställer till med. Vi ligger helt enkelt efter dem i utvecklingen, så vid nästa val torde det bli annorlunda och då lär politikerna åter att grymta: “Vi såg det inte komma!”

  5. Macron’s fiasko innebar följdriktigt upplösning av nationalförsamlingen (och nyval). CAC leder börsnedgången. Uppgången för krigsaktierna dämpar nedgångarna nu när Tyskland satsar stort på krigsmakten (värst är de gröna kvinnorna) och allmän värnplikt (även gubbar). Vi har inte sett Tyskland på detta viset sedan Hitlers dagar. Washington håller även i spakarna bakom draperierna.

  6. Stor framgång vet jag inte, det blev inga förändringar mandatmässigt. Rörelsen är helt klart på dekis i och med Tysklands kapitulation och Alicia Bah Kunhke tillsammans med väder-Pär kommer sannolikt accelerera den processen.

    Framtidens historiker kommer använda epoken som ett gott exempel på hur propaganda kan användas för att hjärntvätta och leda fåren ”rätt”.

  7. Den viktigaste frågan för Europa nu (utöver att våra politiker arbetar för krig och kärnvapenkonflikt och INTE fred och frihet som de hävdar) är risken för smygfederalisering av EU (hemlig “politikerdröm”) ELLER dess upplösning (folket gör revolution) Kommande 10 år bäddar för det.

  8. Svenska politiker lever I en framgångsbubbla karriärmässigt och till del beror det på konformism, konflikträddhet/feghet, egoism och bristande omvärldskunskaper vilket inkluderar dålig markkontakt. SAP-ledaren skryter om hur “de” knackat dörr i Avesta inför valet för att pådyvla människor partiprogrammet istället för tvärtom. Svenskar och tyskar är naturnänniskor. I Stockholm leder MP sina framgångar tack vare att folk där är bostadsmiljonärer etc och “har råd” att tänka på klimatet (efter ca 14 år av propaganda) vilket inte längre speglas i Tyskland pga av en alltmer fascistisk “miljövänster” (!) via YGL etc. Det politiska etablissemanget kallar alla som hotar dem för extremister. Vilken extrem bluff men det yngre framväxande politiska gardet är för unga och indoktrinerade för att fatta. Europa och den falska liberala politiken går en osäker tid till mötes och som givetvis är till mycket stor del självförvållad. Se bara på Macron, Scholtz och Sunak. För att inte tala om Biden som sannolikt kommer att bytas mot ärkeskurken Hillary eller Michelle Obama inför partikonventet. Vi lever i en moralisk laglöshet som spiller över i ren brottslighet på medborgarnas bekostnad. Tyvärr speglar inte msm längre verkligheten.

  9. “Democracy is the theory that common people know what they want, and deserve to get it good and hard.”
    – H. L. Mencken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *