Hjärtligt tack för stöd o ros

Responsen på min bön om pengar överträffade min förväntning

Sedan skulden reglerats står det nu drygt 40.000:- på KLIMATSANS’ konto. Än mer över-raskad och glad blev jag av alla uppmuntrande rosor jag fått. De värmer och piggar upp.

Därmed har jag nu möjlighet att besöka biskopen i Stockholm, om han skulle nappa på mitt förslag till möte. Och kanske trycka upp nya Faktablad för utdelning av de särskilt engagerade av er. Det finns en oändlig massa saker vi borde göra. . .

Jag skulle vilja tacka alla personligen, men att bara leta reda på adresserna till drygt 75 personer, skulle ta min tid från nya inlägg på bloggen så jag tackar här istället.

Hjärtligt tack till er alla som bidragit med uppmuntrande ord och konkret stöd !

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

7 thoughts on “Hjärtligt tack för stöd o ros

  1. Sture,

    Jag betraktar dig som en rakryggad, envis och en av de absolut främsta kritikerna i Sverige av klimatalarmismen. Under många år. Vi har haft våra debatter om hur klimatmekanismerna fungerar men i grunden står vi eniga mot den ovetenskapliga syn på klimatvetenskapen som tyvärr ligger till grund för den destruktiva klimatpolitiken i landet.

  2. @Sture
    Det är vi som ska tacka för att du finns och för allt du gör och får andra att göra.
    För några veckor sedan var det en intressant artikel om vindkraftverken och dess mastodonthet. (“Vindkraft eller vattenkraft” hette den) Personligen blir jag glad om det går att få källhänvisning för alla mått och vikter som uppges i den artikeln. När jag berättar så tror de inte utan frågar var jag fått uppgifterna ifrån. Siffrorna är helt absurda och skulle mycket väl kunna platsa i en eventuell ny folder.

  3. Tack för erbjudandet !

    Den stora frågan är hur vi får ut vår information.

  4. Det är Du väl värd, Sture. En sådan kämpe, en förebild för oss alla!

  5. Sture
    Du är värd vartenda öre som vi samlat in. Lycka till med fortsättningen av Klimatsans blogg.

Comments are closed.