Fulladdade elbilar stoppas från färjor i Grekland !

Numera tillåts max 40 % laddning av elbilar på färjor i Grekland

2024-05-29, CARUP, Elis Kalmér:

Fulladdade elbilar stoppas från färjor i Grekland

Innan du kör ombord på en färja i Grekland med din elbil. Se då till så att du inte har för mycket kräm i batteriet. En ny förordning har funnits sedan mitten av april som gör gällande att elbilar och laddhybrider bara får laddas till max 40 procent om de ska färdas på grekiska färjor.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4 thoughts on “Fulladdade elbilar stoppas från färjor i Grekland !

  1. SD har inga rötter i nationalsocialism. Det är en myt. Att det har funnits medlemmar i SD som har haft nationalsocialistiska åsikter är sant.

    Om man nu inte gillar kopplingar till totalitära regimer eller ideologier, då har ni bara miljöpartiet att rösta på av skärpet i riksdagen. Å andra sidan börjar miljöpartiet få medlemmar som är kopplade till totalitära ideologier, såsom AFA.

    De enda partier som har uttalat motstånd mot klimathotsbluffen finns utanför riksdagen, men de kommer åtminstone i detta val inte att få en plats i EU-parlamentet.

    Tittar man på senaste mätningen av Novus får övriga partier 3,1 % och det bland dem man finner tillräckligt kloka människor, vilket för övrigt speglar ungefär andelen kloka människor i ett samhälle. Med andra ord kommer kloka människor aldrig att besitta positioner i politiken som faktiskt är till gagn för oss medborgare. Vi kommer att få dras med skräpet tills Sverige är i total misär och förblir i misär.

    Det är så klimathotsbluffarna vill ha det.

  2. EU driver medlemsländerna mot ett totalitärt marxistiskt statsskick med planekonomi, starkt begränsad personlighet rörlighet, digital övervakning, nedmonterad välfärd och slaveri…..

  3. Läste att EU bestämt sig för att utrota diesel och bensinbilar genom att tvinga medlemsländerna att höja bränslepriserna till minst 35kr litern och på detta sätt snedvrida marknaden till förmån för dysfunktionella elbilar. Det här är nog mer ett sätt att skjuta sig i foten för EU fast det begriper väl inte de måttligt begåvade i Bryssel. Frågan är hur stort propagandaspektakel behövs dra igång för att lura på EU-medborgaren detta humbug?

  4. Ett erkännande av problemet, men lätt drag av “sopa under mattan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *