Försök till bedrägeri mot bloggen

Hej alleammans !

Det sker många bedrägerier på nätet. Jag har klarat av flera stycken varje månad. Men idag misstänker jag att jag nästan gått på ett. Men lyckades i tid spärra kreditkortet.

Möjligen stoppar Webbhotellet servicen, innan jag fått ett nytt kreditkort. I så fall vet du varför.

Sture

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

5 thoughts on “Försök till bedrägeri mot bloggen

  1. Apropå bedrägerier:

    God Save America (we the people)

    https://twitter.com/mommyrn88?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1815209245802930534%7Ctwgr%5Ed63c3c5b9a5e4c10c9eb0ad27ba062f5487afc7e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nakedcapitalism.com%2F2024%2F07%2Flinks-7-23-2024.html

    Vinner Trump finns en liten chans att han med “rätt” rådgivare ändrar klimatpolitiken. Dock sägs han redan idag omge sig med flera tunga näringslivsnamn knutna till WEF.

  2. Utvecklingslandet Kina har 133 gånger fler invånare än välståndslandet Sverige. För bättre standard behöver de mer energi. Sveriges standard hotas av osäker energiförsörjning. 80-85 procent av mänsklighetens totala energiförsörjning kommer från kol, olja och gas ur marken.

    Bara vattenkraft och kärnkraft kanvaraktigt ersätta över hela dygn och år. Varken vind-, sol- eller bioenergi räcker till. Välkommen till Verkligheten!

  3. #Sture

    Det är inte bara inom klimatpolitiken som bedrägerierna är talrika. Oss pensionärer vill många bedragare komma åt. Senast idag fick jag ett sms, där någon påstod att det var “nice talking to you”. En kontroll av telefonnumret på hitta.se upplyste mig om att det kunde vara bedrägeriförsök. Jag har också vid ett tillfälle tvingats spärra ett bankkort och skaffa ett annat konto, men det slutade väl. Efter en polisanmälan fick jag reda på att uppringarens telefonnummer fanns i Bolivia, men det behöver inte alls stämma, då bedragarna genom att i kanske 20 – 30 led via olika telefoner gör det svårt att spåra och hitta ursprungsuppringaren. Därför är sådana bedrägerier svåra att utreda.

    Jag hoppas att webbhotellet inte stoppar din service, men om så sker vet jag varför och får se tiden an. Klimatsans behövs verkligen!

  4. Ja trakasserierna från nät jättarna är legio. Senast spärrade Facebook mitt inlägg om kritik mot SR för att den inte sänder P2 hela dagen utanför Stockholm. P2 är för övrigt det enda jag tar del av från det som skall vara Public Service och endas när jag sitter i bilen. Jag ifrågasatte att de istället under eftermiddagen sänder program på diverse utländska språk. Det var väl någon algoritm som registrerade det som invandrafientlighet?! Huva!

Comments are closed.