Magdalena Andersson är i The Trilateral Commission

Magdalena Andersson har umgåtts i de mest globalistiska kretsarna, ex.vis WEF

Den synnerligen välinformerade Jacob Nordangård på stiftelsen PHAROS meddelar:

Magdalena Andersson är ny medlem av “The Trilateral Commission”

Vår tidigare statsminister Magdalena Andersson har enligt senaste medlemsmatrikeln (2024-06-17) blivit medlem av Trilaterala Kommissionen. Magdalena visar nu öppet vilka hon egentligen arbetar för. Men steget är inte så långt. Sedan tidigare har hon varit enga-gerad i såväl World Economic Forum som IMF.

Trilaterala Kommissionen grundades 1973 av David Rockefeller (Chase Manhattan Bank) och Columbia University-professorn Zbigniew Brzezinski med syfte att diskutera och föreslå lösningar på världens problem (passande nog strax innan västvärlden lamslogs genom det oljeembargo som arabstaterna, på uppdrag av medtrilateralen Henry Kissinger, genomförde i samband med Yom-Kippur kriget).

Medlemmarna, från de tre regionerna Nordamerika, Europa och Asien–Stillahavsregionen, består av seniora beslutsfattare, företagsledare och företrädare för media och akademi. Enligt Brzezinski väljs dessa ut på grundval av det inflytande de anses kunna utöva på politiken i sina hemländer.

+ – + – + – +

Det är alltså meningen att “Commissionen” skall påverka den svenska politiken.

Kan Magdalena Anderson då verkligen helhjärtat representera de svenska väljarna ?

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

46 thoughts on “Magdalena Andersson är i The Trilateral Commission

  1. Helt rätt Tege, det blev ett sidospår och kopplingen till klimatet är t.ex WEF och WHO och NWO. Och ett verktyg för makt och styrning nu när vi går mot skuldkollaps och “rekonstruktion”. A soft coup….

  2. Denna blogg heter inte Vaccinsans utan Klimatsans. Håll er till det!

  3. När jag började använda Internet för cirka 30 år sedan var det första jag konstaterade om Internet, att detta kommer politikerna inte att gilla.

    Politikerna är inte rädda för desinformation, lögner, invektiv, hat eller liknande. Det är inte det de vill censurera. Politikerna och andra som vill manipulera folket är rädda för sanningen.

  4. Thomas P

    Ang källor menade jag att du vid det här laget förstått vad de s.k FactCheckers-sidornas uppgift varit, dvs förhindra att bl.a sanningar och fakta men även bara berättigad kritik presenteras och i fallet covid/sars se till att upprätthålla förtroendet för myndigheterna (vilka styrts av en agenda).

    När man läser språket hos dessa s.k fakta-granskare så inser man att det oftast handlar om helt ämnes-okunniga personer som bara har som uppgift att v.b länkar till utvalda källor. Ordet konspirations-teori används ofta i syfte att skada kritiker etc. Flera av dem har I samband med stämningar mot dem hävdat att de “bara redovisat sin åsikt”.

    Däremot har fakta-granskarna också inriktat sig mot flera mera obskyra och klart felaktiga påståenden i syfte att underminera också seriös kritik och fakta.

    Du borde vara medveten om dessa fenomen.

  5. Rättelse 15/8 18:47

    Ang inkapsling av mRNA i “fettbubblor” handlar främst inte som jag skrev om att “lura immunförsvaret” (sägs det) utan främst om att förhindra degradering av RNA’t.

    Vissa hävdar att lipiderna(fettet) inte betraktas som främmande material av immunförsvaret. Samtidigt menar man att den initiala produktionen av spikproteiner (av “vaccinet) sker genom att immunförsvars-celler, (men även vävnadsceller!) denditriska, angriper/tar upp lipid-partiklarna. Processen startar alltså i närmaste lymfkörtlar varifrån då spikproteiner invaderar kroppen via blodet. Men det är även där det adaptiva försvaret startar med t-celler och b-celler där de senare skapar antikroppar.

  6. Christian H: Du säger bla. att ”Politikerna sätter sina egna intressen framför landets”. Och det händer ibland, tex. i klimatpolitiken. Där har nästan alla riksdagspartier accepterat Parisavtalets 2-gradersmål, men politikerna tycks sätta egna återvalschanser framför det högre målet.

  7. Thomas P, jo jag vet skillnaden men det är just metodiken i hur man tvingat på folk vacciner som inte fungerar med Covid-“vaccinerna”! I fallet med Malaria så drog man tillbaka vaccinet när man upptäckte biverkningar vilket inte alls gjorts med mRNA-“vaccinerna” som i stället mer eller mindre tvingats på folk till enorma kostnader och med en rad biverkningar. Pengarna var viktigare än folkhälsan…

  8. Thomas P
    “WHO sa f.ö. samma sak.”
    Ja då vet man med bestämdhet att det är lurendrejeri på högsta nivå.

  9. Thomas P
    hela Pfizers dokumentation över testerna av Covid-19 “vaccinet” finns att tillgå på nätet, där kan du läsa om metoder och resultat, det var väl en 70 000 sidor så du har att göra en stund, du kan också söka och hitta trovärdiga personer som har gjort genomgången åt dig och ger dig en sammanfattning.
    Men vill du så finns originalen inlämnade till FDA numera publicerade i sin helhet.

  10. Att ta två grupper där en vaccineras och den andra får placebo och sedan se vad som händer är ingen som helst test att ett påstått vaccin fungerar.

    Kan någon lista ut felet?

    Angående placebo är det i de flesta fallen inte ett placebo. De flesta tror säkert att ett placebo är en koksaltlösning, men så definieras inte ett placebo. Läkemedelsbolagen kan kalla vad som helst för placebo. Läser man en undersökning där det sägs att ett placebo har använts, då måste man även läsa vad det innehöll. I de flesta fall är ett placebo exakt samma som vaccinet med en eller flera komponenter borttagna. Det innebär att både vaccingruppen och placebogruppen får samma negativa reaktion på vaccinet t.ex. huvudvärk, vilket då döljer att det är något fel, galet eller negativt med vaccinet. Enligt min mening fusk med andra ord.

  11. Thorlaeif, visa då dina bättre källor. WHO sa f.ö. samma sak.

  12. Thorleif, visa då dina bättre källor. WHO sa f.ö. samma sak.

  13. Thomas P

    Svar NEJ vid utveckling av konventionella vacciner. Du bidrar med info kring genterapin mot C-19. Kan vara men det har från flera håll visat sig vara tester fulla med osanningar och modifieringar. T ex bevisat att t ex Pfizer underlåtit att meddela att den produkt som levererats för massinjektioner innehållit tillsatser som behövdes för framställning men som måste tas bort innan användning. FDA fick inför godkännande en helt annan produkt och då utan tillsatser! Helt otroligt.

    FactCheck-organisationerna har skapats av ett industriellt komplex som senare erkänt att de bara redovisat åsikter, inte verkliga fakta (när det stämts i domstol).Fattar inte att du som seriös fysiker och akademisk “forskare” hänvisar till dessa “lojala fakta-granskare”! Gå till källorna och flera forskningsperspektiv och kritiker istället. Lyssna bara på språket från din hänvisning.

  14. Thorleif. Nog använde man placebo:
    “The Moderna and Novavax phase 3 trials each included about 30,000 volunteers, while the Pfizer/BioNTech and Johnson & Johnson trials included about 44,000 each. In each of these trials, half of the participants received a placebo, while the other half received the vaccine, and the volunteers were followed over time to see if they fell ill with COVID-19 and had any adverse reactions. ”
    https://www.factcheck.org/scicheck_digest/how-were-the-vaccines-tested/

  15. Thomas P

    Covid-“vaccinet”:

    Man testade bl.a inte på gravida kvinnor men ändå skulle de ta sprutan. Tidigare har alltid gravida varit undantagna. Samma sak gäller människor med autoimmuna sjukdomar och äldre sårbara grupper.

    Man sa att C-19 “vaccinerna” hade en effektivitet på dryga 90%. I själva verket var det 0,83% (absolut kontra relativ effektivitet).
    Läs gärna om det på nätet.

    De lovade att det “skulle stanna i armen” som vacciner alltid gjort. Men det hittas i främst äggstockarna i en av deras egna mus-tester gjorda i förväg(Japan). Det skulle som vaccin definieras bota mot infektion och särskilt mot smittspridning. Vi vet att de ljög från start.

  16. Vissa vaccin-kritiker pekar på att för de kända sjukdomarna (polio, smittkoppar m.fl) som man tagit fram vaccin och påbörjat vaccinering redan sedan lång tid varit i en kraftigt nedåtgående sjukdomstrend (väl dokumenterat statistiskt).

    Problemet med vaccin är främst inte deras funktionalitet i sig utan hur kommersiella intressen lyckas införa för många vacciner och med dåliga tester. T.ex så testas aldrig vacciner mot en kontrollgrupp med placebo. Detta är det största bedrägeriet då man bara jämför med ett annat preparat/vaccin. 😞

    Antivaxarna har särskilt påpekat detta samt problemet med tillsatta adjuvanter som ska förstärka immunitets-reaktionen. Framförallt då giftiga metaller som t.ex aluminium som dessa grupper ser som orsak till att en del får sina liv förstörda av vaccin. I USA tror jag barn och ungdomar tvingas ta uppåt 90 injektioner innan de är myndiga!

    USA införde på 90-talet eller tidigare full ansvarsfrihet för läkemedelsbolagens vacciner! Var och en kan räkna ut……

  17. Thomas P! Beskriv hur man gör en test om ett vaccin fungerar?

  18. Hur kommer det sig att det aldrig sker en test om ett vaccin fungerar? Svara på den frågan innan ni påstår något om vacciner? Sker det ingen test, hur vet man att vaccinet fungerar?

    Är det acceptabelt att spurta in främmande ämnen i en människa utan att veta om det är till någon som helst hjälp, samtidigt som det blir mer och mer klart vilka biverkningar dessa vaccin orsakar?

    Hur kommer det sig att myndigheterna inte vill driva forskning om vaccinbiverkningar?

  19. Fortsättning

    Jag använde förkylningsmedicinen ColdZyme, som baseras på ett enzym från torsk för att skydda mig mot Covid-19. Trots att flera i min nära omgivning drabbades lindrigt av sjukdomen, slapp jag helt undan. ColdZyme har i in vitro studier visat sig kunna minska antalet viruspartiklar, gällande Covid-19, med 98%, vilket avsevärt minskar risken att insjukna. Denna metod att skydda sig talas det heller inte om!

  20. Thorleif! Det är väl just det att “vaccinet” inte är ett traditionellt vaccin, utan en genterapi som är det allvarliga. Det har finns rapporter om minskad fertilitet och en lång rad biverkningar, men det vill de förtiga. Jag läste din bifogade länk och fastnade för: “Before the COVID-19 pandemic, Fauci was famous for his work on HIV and AIDS, as well as Ebola and Zika, among other threats like West Nile Virus and the anthrax attacks in 2001”. Detta indikerar ett samband på epidemiers ursprung och behandlingsmetoder. ABC gav ett idolporträtt av Fauci och Biden sa: “”The United States of America is stronger, more resilient, and healthier because of him.” Därför tror jag att Fauci gillas av makthavarna, inte för hans vetenskapliga insatser, utan för hans vilja att sprida globallisternas dystopisk budskap. Metoderna för att sprida skräck kring Covid-19 och Klimatutvecklingen är ju desamma. Fusket med statistik likaså. Det finns rapporter från läkare som med positivt resultat behandlat covidpatienter med redan kända antivirala mediciner, men det har tystats ner, då de anser det vara viktigt att tjäna pengar på de nya “vaccinerna” och att införa hårda restriktioner, än att få patienterna friska .

  21. Många svårigheter med Aids, covid och annat elände, är att det kommer från laboratorier.
    Follow the money.

  22. Benny, malaria orsakas av en parasit, inte av ett virus. Därav svårigheten att ta fram ett vaccin. Även svampinfektioner är svårt att ta fram vacciner mot. Inte ens bakterier klarar vi mer än undantagsvis hitta vacciner mot. Virus är den lättaste måltavlan.

  23. Bluffen med “vacciner” mot Covid avslöjas av hur man jobbar med att ta fram riktiga vacciner typ den mot Malaria där man forskat i 15 år och förra året gjordes testvaccinationer, men man var inte var nöjd med resultatet så vaccinet drogs tillbaka! Jämför då cirkusen med mRNA-vaccinerna som togs fram på ett par månader och började testas på folk i stor skala utan tester och utvärdering? Och det är ju så att Malariavaccin inte inbringar stora pengar och främst drabbar tropiska länder.

  24. På samma sätt som att ingen har lyckats bevisa koldioxidens så kallade växthuseffekt med ett praktiskt experiment har ingen lyckats bevisa att ett så kallat vaccin fungerar.

    Jag drar mig inte för att säga att klimatkrisen är en bluff och att även vacciner är en bluff.

    Förmodligen lär jag få våldsamma protester för det, men tänkt då efter innan ni påstår att jag är en idiot om inte propagandan för vacciner är precis likadan som propagandan för klimatkris, dvs. varifrån får klimatkrisaktivisterna sina kunskaper och var får vaccinförespråkare sina kunskaper? I båda fallen skulle jag påstå att deras kunskaper i princip bara är hörsägen, på samma sätt som mamma och pappas säger till sina barn att de ska äta grönsakerna för att de är nyttiga utan att mamma eller pappa har någon som helst kunskap om så är fallet eller inte.

    De som vill kalla mig för en idiot bör samtidigt förklara hur man testat att ett vaccin fungerar?

  25. Christian H

    I första hand var/är “vaccinet” en genterapi då det handlade om att för första gången i stor skala testa att få kroppens celler att producera något efter recept, dvs en genetisk kod (bl a olika aminosyror) . Våra celler producerar bl a ständigt proteiner och här gav man koden för Sars-Cov2 eller dess spikprotein. Såväl Sars-virus som “vaccin” hade man redan patent på sedan många år.
    Och detta genom samarbeten mellan Pfizer, Moderna (Darpa), Pentagon (Darpa) och NIAID.
    Fauci (NIAID( har som bekant innehaft det längsta generaldirektörs-jobbet någonsin i amerikansk historia. En myndighet lett av Fauci sedan AIDS/HIV på 80-talet där skattebetalarna bl.a bekostar forskning medan anställda toppar får erhållna berikande patent på privat basis. Alltså en fantastisk arbetsplats för vissa.

    https://abcnews.go.com/US/dr-anthony-fauci-step-role-niaid-director-december/story?id=88694345

    “Vaccinet” mao en metod att via EUA (nödtillstånd) marknadsintroducera genterapier som “vaccin”. Därför tror jag nog man kan säga att antivirala mediciner helt enkelt förbjöds (annars ej EUA) genom korruption (samarbete WHO/CDC/FDA samt förstås delar av regeringen och det militär-industriella komplexet. 4 tech-bolag (t.ex P Thiel) var med och ledde Covid-politiken t.ex gentemot sjukvårds-apparaten och WHO.

    Det visade sig snart att de flesta påståendena kring “vaccinet” var falskt.

  26. “Intressant att man som “vaccin” valde den farligaste delen av viruset, nämligen spikproteinet.” Det rimmar väl med WEF:s önskan att vilja reducera mänskligheten med minst 90%. De ledande globallisterna skyr inga medel för att nå sina mål och kan därför mycket väl ha sett till att viruset släpptes ut avsiktligt. De föraktar den vanliga människan och kallar de som har låg produktivitet för “eaters”, underförstått att de bör utrotas. Det är knappast de som lever på marginalen som orsakar den värsta miljöförstöringen. Den förstörelsen är givetvis störst hos dem med grotesk överkonsumtion, dvs globallistmaffian själv. Skall de ha någon trovärdighet får de börja leva i enlighet med det vill pådyvla andra att göra och bli lyckliga av att intet äga, inte flyga, inte köra bil, inte äta kött och inte resa. De får då finna sig i att få sitt protein från insekter och processade pellets, “folkfor”, liksom bönderna ger suggorna suggfor och korna nötfor. Jag menar att det bör finnas en gräns för hur stor förmögenhet en person skall tillåtas ha. En alltför stor förmögenhet riskerar lätt att bli samhällsskadlig genom den korruption, svågerpolitik och kriminalitet den föder. Hur stor denna förmögenhet kan vara innan dn blir samhällsfarlig kan diskuteras, men att äga mer än hundra miljarder dollar är definitivt för mycket och det ser vi resultatet av nu.

  27. Christian H

    C-19

    Bara så du inte missförstår mig. Den 1:a mest utbredda varianten av Sars-Cov2 var inte särskilt smittsam (sjukdom) medan senare varianter blev mer smittsamma (särskilt den helt nya typen Omicron) men mindre “allvarlig”. “Vaccinet” ökade bevisligen mottaglighet och sjukdom. Sverige som hade liberala regler har sedan 2021 allt lägre överdödlighet jmf övriga med hårda regler. Vi kan anta att vi 2020 osv skapat relativt bättre immunitet. Siffrorna är övertydliga men inga myndigheter vill undersöka varken detta eller de allvarliga biverkningar som särskilt “vaccinet” orsakat vissa kategorier människor (vi är olika i många avseenden betr t.ex motståndskraft).

  28. Christian H

    Ang Covid-spektaklet

    Forskare har tidigt varnat att C-19-“vaccinet” och det nästan identiska Sars-Cov-2 viruset kan leda till den mänskliga varianten av “galna kosjukan” pga prion-påverkan. Nu har det första fallet registrerats.

    Både Viruset och “Vaccinet” har inslag av samma ap-vävnad (organ) samt delar av HIV-viruset (immunitets-nedsättningsrisker). Nu har vi också sett personer sjuka av både C-19, Mpox och HIV. Slump?

    Intressant att man som “vaccin” valde den farligaste delen av viruset, nämligen spikproteinet. Vid de vanliga vaccin-tillverkningarna brukar man välja de mer “ofarliga”delarna av ett specifikt virus samt förstås bara injicera det ytligt i armen och därifrån provocera immunförsvaret. Alltså inte lura immunförsvaret (nanofett-bubblor) och starta en “virusfabrik” i alla kroppens organ och blodvägar(endothelier). Spikproteinet tar sig in i cellerna via kroppens vanligaste receptorer ACE2.

  29. Här kommer vi in på en obalans : ja det produceras i övermåttan i kapitalistiska länder , men ändå ska folket svältas i det att export är viktigare . Har ni hört så tokigt , svälta egen befolkning i det att låga exportpriser är av nöd ? Svälta folket med låga löner i det att export är viktigare . Men marknadsekonomin i egenskap av nationalstat har ju sina egenskaper att prioritera i första hand låga exportpriser i det
    att hålla låga löner inom framförallt exportindustrin . // Det produceras inom marknadsekonomin till övermåttan / alltså överproduktion av alla varor ! Var finns köparna för denna överproduktion ? Jag som pensionär i Sverige ser ingen utväg med ständiga prishöjningar att sälja min bil i det att överleva ekonomiskt . Men ska vi pensionärer sälja våra bilar i det att överleva , ja då drabbar det statens budget ? Så enkel är ekonomisk symbios : utan pensionäres upprätthållande av normal konsumtion — ja då får statens budjet sämre intäkter i och med att vi pensionärer betalar moms. // Förstå mig rätt oavsett konsumerande individ att vi måste ha stark balans att konsumera med löner /pensioner i det att företag överlever i dess ambition att producera varor eller tjänster . Alltså en ur cirkulationsekonomin balanserade tillvaro .

  30. Petter W

    Jag tycker jag var tydlig med mina sakskäl. Här kommer 11 sakskäl:
    1) Politikerna sätter sina egna intressen framför landets.
    2) De låter sig duperas och mutas av den globala makteliten
    3) De är beredda att offra demokratin för en FN-ledd diktatur
    4) Globallistmaffians uttalade mål är att avskaffa demokratin och ersätta den med en FN-ledd diktatur
    5) Globallistmaffians inflytande över stora maktcentra är ett hot mot mänskligheten
    6) De frammanar oro och rädsla för att få makt över befolkningarna
    7) De använder sig av ett påstått, men lögnaktigt, klimatnödläge för att skrämmas.
    8) De använder sig också av andra påstådda nödlägen som Covid-spektaklet av samma anledning
    9) De ser till att tillsätta skrupelfria ledare i av dem styrda organisationer
    10) De föraktar sanna vetenskapsmän och prioriterar lögnare och psudovetenskap.
    11) Nu klassar de (WHO) Mpox (apkoppor) som ett globalt nödläge och önskar säkert minst samma restriktioner som under Covid-spektaklet.

    Det finns många andra sakskäl att ifrågasätta det politiska styret och det påstådda klimatnödläget. Jag nöjer mig med att citera Greenpeacegrundaren, Patrick Moore, som sa att Klimatnödläget är historiens största bluff!

  31. Jaha , Magdalena upp i det blå eller röda ! Globalismens vetenskap är att svälta ihjäl människor i olika projekt . Måste jag säga det att viss idelogisk politisk vetenskap har som syfte att utrota människor , då automatiken inom industrier har tagit över handarbeten. Alltså , arbetarklass är numera en problematik , då de anser sig med sitt röstande på arbetarpartier få socialt stöd . Ty de , anses obehövliga av överklassen . Hur decimera arbetarklassen , då de anses endast ta socialt stöd i och med att de är utom existens ( arbetslösa ) i och med den tekniska revolution som genomförs i industrier , att robotar tar över en indutriarbetares jobb ? // Här hamnar vi i en framtid om obehövlig arbetarklass , vilket jag som personlighet finner problematiskt då arbetarklass i en snar framtid blir arbetslösa .

    HUR SKA DÅ ENORM ARBETSLÖSHET i ett framtida samhälle i och med all robotar inom industri hantera konsumtion och att balansera produktion i och med enorm arbetslöshet ? Min fråga är advekat i det att få cirkulationsekonomin att fungera .

  32. PW;

    Det var väl väldigt länge sedan som du redovisade några sakskäl för din uppfattning. Har du någonsin gjort det??

  33. Göran, Christian H: Borta med vinden i era inlägg är vetenskapens idé om att redovisa sakskäl för sin uppfattning.

  34. Benny: Så du tror att Kissinger skulle ha sett till att lamslå västvärlden? Det låter väldigt obekvämt både för honom och västvärlden, om det skulle ha varit sant.

  35. Landsförrädarnit är det som kännetecknar våra ledande politiker idag. Hur det går för Sverige som land är helt irrelevant i jämförelse med med den lön, status och makt som följer när detta politikerpack får tjänster inom FN, EU, WEF, Trilaterala Kommissionen och andra av den giriga globallistmaffian styrda organisationer. Globallistmaffians mål är att avskaffa de nationella parlamenten och därmed demokratin. En av denna maffias favoritmetoder för att nå målet om diktatur är skrämsel och hot om klimatets utveckling. För dem är inga lögner för stora. Ändamålet helgar medlen totalt. De politiker som tjänar och underordnar sig globallistmaffians maktambitioner är förrädare av värsta sort!

  36. Att kommentera att klimattemat är borta, är att bevisa att inte förstå det stora sammanhanget.

  37. Dessa strategiska politiska organisationer bjuder alltid in högaktuella ledande personer från politik och näringsliv. En del av dessa fortsätter inom samma klubb där vår Carl Bildt är den mest uppenbara att arbeta för andra intressen än de svenska.

  38. Våra politiker är så pass väl avlönade, så de borde inte gå jobba för andra.

  39. PW, man måste kunna diskutera även för dig obekväma sanningar! Maggan är en globalist och anser sig stå långt över den “pöbel” som fortfarande av någon obegriplig anledning kastar bort sin röst på hennes parti.

  40. Petter, men konspirationstemat är kvar. Framförallt underhållande att se dem beskriva detta som rött.

  41. Tege
    Magdalena Andersson är blodröd innerst inne. Endast maktbegäret kan smälla högre.

  42. Tidigare engagerad i WEF är väl en underdrift, då hon och även Ulf Kristersson är utbildade (läs: hjärntvättade) inom WEF:s projekt Young Global Leaders [YGL]. Premiärministern i Kanada, Justin Trudeau, är en annan [ö]känd person som genomgått samma utbildning. Man kan se YGL som en uppskalning av vad de ägnar sig åt på Bommersvik …

  43. I mörkret är alla katter grå. Hur röd är egentligen Magdalena Andersson innerst inne?

Comments are closed.