Annonskampanj i Norge

En annons i lokaltidningen TØNSBERGS BLAD igår: 2020-03-20

Kampanjen har blivit möjlig tack vare en dedikerad donation som motsvarar lite mer än SEK 100.000:-. Det räcker till ytterligare några införanden.

Det är en demokratisk skandal att falska klimatfakta fritt och ofta torgförs i media, medan vi som vill sprida sanningarna inte får komma till tals annat än möjligen mot betalning för annonser. Vi fick ett antal bidrag som gjorde det möjligt att få in en helsida i Svenska Dagbladet innan valet 2018.

WWF krävde att SvD skulle censurera sådant innehåll och en av SvD:s redaktörer bad om ursäkt och förklarade att “vi ser över våra rutiner”.

Annonsen kan du se här. Klicka på röd text.

Klimatlagen och klimatmålen

Idag är läget ännu mer prekärt. Med en tvingande “klimatlag” för genomförande av helt verklighetsfrämmande “klimatmål”, kommer vår ekonomi att strypas till ruin. Det är inte bara pengar som kastas i sjön. Våra skattepengar används för ändamål som bäst kan kallas sabotage av hederliga medborgares försörjning.

Det drabbar ALLA. Mycket hårt ! ! !

Finns det några svenska sponsorer ?

Vi har jobbat med små medel. Frivilliga har gått förbi medias blockad av sanna nyheter om klimatet genom att gå ut på gator oh torg med Plakat och Ponchos. Det är inte lämpligt i Corona-tider.

Den norska kampanjen ställer frågan: Skall vi inte vara stillsamma och anspråkslösa längre? Det måste väl finnas lika förståndigt folk i Sverige som i Norge ? Som förstår att vi behöver många bidrag inte bara på 100-lappar utan även på 100.000:- kronor, om vi skall få någon märkbar effekt i dagens sjuka medieklimat. Nu blir sanningar om klimatet systematiskt förkvävda. Alarmisterna får plats i media och har miljoner till förfogande.

Vill du rädda din framtid genom att bidra till finansiering-en av en kampanj med annonser ?

Vi har inget kansli som letar reda på välbeställda medborgare eller en annonsbyrå, som har sådana i sin databas. Därför ber jag dig att sända länken till denna sida till personer, som du hoppas kan känna ansvar för nationens framtid och bidra till balans i mediebruset.

Rädda demokratin !

“Klimatkrisen” har bara samma syfte som tjurfäktarens röda skynke. Den skall lura medborgarna att springa iväg åt fel håll, att be om “kraftfulla beslut” och en planmässig användning av världens resurser, d.v.s. planekonomi. Något som bara är förenligt med diktatur. Den svenska klimatlagen innehåller redan receptet på envälde för den som skall bedöma vad som är förenligt med “klimatmålen” respektive inte förenligt och därför inte kan tillåtas.

Vi har redan kommit så långt på den vägen att man inte behöver skämmas för att föreslå rent fascistiska åtgärder som att “pausa demokratin”.

Skicka nu länken till några du hoppas vill rädda den svenska demokratin.

Sture Åström, nätverkets sekreterare

Swish:   +46707730756  (Pengarna går till Klimatsans, men jag står som mottagare, efter-som telefonen är min.)
Bank: Länsförsäkringar 9023 9467711, kto “Klimatsans”

IBAN: SE67 9020 0000 0902 3946 7711 BIC/SWIFT: ELLFSESS

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather