Extremistisk regering ! Sådan är den vi nu har

Påpassligt kör SVT David Attenboroughs film om hotet från klimatet just då regeringen presenterar sin “klimatplan”.

Eller kanske det är regeringen som passar på, när SVT kör ett uppeggande katastrofprogram ? Som hjälp för att få planen genom riksdagen. Inga politiker vågar väl riskera att “våra samhällen kollapsar”.

Filmen ger plats för flera av de mest alarmistiska “klimatforskarna” i världen, ex.vis: Michael Mann, James Hansen, Naomi Oreskes och även vår världsberömda apostel Greta. Och den visar katastrofer från många håll i världen med den självklara orsaken: Klimatförändringarna. Vilka i sin tur beror på utsläppen av koldioxid. Den låtsas som om väderkatastrofer aldrig förekommit förut, fast de är ett helt normalt inslag i vårt naturliga klimat.

Filmen är ett exempel på den ohederliga vänstervridning som gäller för vår Public Service, som skapats för att försäkra medborgaren om “allsidig” och “opartisk” nyhetsförmedling. Men gör precis tvärtom ! ! ! Precis som BBC i England, där filmen producerats.

I en demokrati kan sådant inte hända !

Extremistisk omställning

Planen kräver total omställning av samhällets alla funktioner som är beroende av energi. Vilka är inte det ? Jag kan inte föreställa mig något mer extremt i fredstid.

Sverige hade en gång ett högt anseende för sitt utredningsväsende. Innan stora beslut skulle tas, tillsattes en utredning med företrädare för de flesta tänkbara intressenter, vilket skulle garantera att alla relevanta synpunkter kom med i överläggningarna.

När det gäller “klimathotet” har alla regeringar agerat tvärtom. I alla steg har man litat till aktivister som “experter”. Sådana skall naturligtvis ha en röst, men måste balanseras av några riktiga, kunniga och kritiska forskare samt några som tar tillvara väljarnas intressen av försiktighet med spenderandet av skattepengar. Här har istället Anders Wijkman t.o.m. utsetts till ordförande i en parlamentarisk kommitté, fast han är en professionell lobbyist för den oerhört rika Rom-Klubben. Om den vet man att den har ett politiskt mål: the New World Order med global planekonomi styrd av en elit.

Särskilt upprörande är att det offentliga maskineriet systematiskt har avskärmat sig från information om fakta som visar att all paniken är en enda stor bluff. Sådant skall inte KUNNA HÄNDA i en fungerande demokrati ! ! !

Självklar fråga i Riksdagen

“Klimatplanen” skall behandlas i Riksdagen. Det antas kunna ske rutinmässigt, eftersom de partier som skrivit under förslaget har majoritet.

MEN, jag hoppas någon modig riksdagsledamot skall ställa tre frågor:

  • Klimatmötet COP 25 inleddes med en presskonferens, där generalsekreteraren gjorde ett flertal helt falska påståenden. Dessa har han fått från IPCC. Har regeringen granskat IPCC:s trovärdighet ?
  • Över 700 forskare har meddelat FN att det inte föreligger någon klimatkris. Har regeringen hört någon av dessa om kritiken mot IPCC:s hypotes om koldioxidens skadlighet ?
  • Antalet köldrekord har ökat dramatiskt de senaste tre åren, vilket solforskare ser som en bekräftelse på att klimatet nu gått in i en kallare period beroende på extremt låg solaktivitet. Finns det anledning att bekämpa en uppvärmning, när en avkylning redan kan ha börjat ?

Finns någon riksdagsledamot med civilkurage nog att ställa dessa frågor ?

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

3 thoughts on “Extremistisk regering ! Sådan är den vi nu har

  1. Jag blir var dag mer övertygad om att år 2015 var en vändpunkt, nu blir det kallare.
    Idag läser jag: ”Det statlige spanske værinstituttet Aemet melder et kaldere vær enn normalt i julen og en uke inn i 2020, og mindre nedbør enn normalt.”

  2. Sveriges regering tar nu sikte på att avveckla nationen Sverige. Vi får se vad alla nya regler leder till vad gäller företagandet i Sverige; avflyttning från Sverige.

    Miljömupparna bör veta avseende en global planekonomi, att några lösningar på problem kommer inte ur en sådan utan i stället en massa nya problem. Det är bara fria företag som kan se ett incitament som kan skapa lösningar som är miljövänliga.

    Utan fria företag hade Greta aldrig kunnat segla över Atlanten två gånger. Ta bara de kläder hon hade på sig. De skulle aldrig skapas i en planekonomi.

    Var och en kan fråga sig själv. Om ni vore fattiga, skulle ni vilja vara det i ett kapitalistisk land eller ett socialistiskt land?

  3. Skulle förvåna mig höggradigt om någon politiker skulle ställa den typen av provocerande frågor inne i klimatreligionens tempel. Det skulle betraktas som kätteri av högsta rang och så var den karriären över. Det finns inget utrymme för vare sig debatt eller ifrågasättande av den rådande synen.

    De som ifrågasätter detta betraktas som persona non grata, forskare blir av med anslag i bästa fall, anställning och levebröd i värsta fall. Företagsledare vågar inte gå mot strömmen med risk för dåligt PR och sämre möjligheter till affärer.

    Dagens politiker förstår inte vad deras vansinniga beslut leder till. Framtidens Gretor kommer att anklaga oss för att ha förstört deras framtid fullständigt, om det finns kvar några medier kvar att gråta ut i från ruinerna av vårt forna Folkhem.

Comments are closed.