I USA flyr folket dårskapen

Folket flyttar från stater styrda av “demokraterna” till dem som styrs av “republikanerna”

Folket flyttar FRÅN de gulmarkerade staterna TILL de repulikanskt styrda staterna i mörkblått.

Klimatpolitikens excesser är en av de viktigaste anledningarna. En annan är det öppna accepterandet av förslumningen i stadskärnorna och brottslighet som snatteri. I Kalifornien skall polisen inte agera förrän tillgreppen överstigit 900 dollar. Det har lett till att många butiker helt enkelt stängt, vilket driver förslumningen ytterligare ett steg.

Jag sätter citationstecken omkring partibeteckningarna, eftersom de som kallar sig “demo-krater” agerar mest odemokratiskt. Generellt tycks det vara så att de som begår våld på de demokratiska grundvärderingarna behöver luras genom att kalla sig “demokratiska”. Så heter Kim Jong Uns diktatur “Demokratiska Folkrepubliken Korea”.

Det allvarliga är att de som flyttar från “demokratiska” Kalifornien till Texas fortsätter att rösta på “demokraternas” destruktiva politik.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

11 thoughts on “I USA flyr folket dårskapen

  1. Läste att i Kalifornien så plundras köpcentrum och affärer av bostadslösa och utfattiga då soppköerna inte längre räcker till för att föda alla behövande. Polisen står handfallen då plundrarna är för många och aggressiva. Ja, inte är det konstigt att de som kan och har råd flyr sådana delstater?

  2. Petter W
    Kaliforninen är ett öken område, inte konstigt att det är torrt där!
    Som det skrivits om flera flera ggr här att miljömupparna stoppar rensning av döda träd och buskar, du måste komma ihåg det.

  3. Senaste Biden-lögnen är att han hade en farbror som var pilot i USA:s flygvapen, som blev nedskjuten i ett enmotorigt flygplan över Nya Guinea och uppäten av kannibaler och att detta skedde efter D-dagen, eftersom farbrodern anslöt sig till militären på D-dagen.

    Sanningen var att farbror inte var pilot utan var en passagerare på flygplanet, som hade två motorer, som tvingades nödlanda på havet på grund av mekaniska problem. Planet sjönk och farbrodern drunknade och detta skedde den 14 maj 1944. D-dagen var den 6 juni 1944.

    Senil eller mytoman? Jag gissar på båda.

  4. Trump gjort övertramp mot sanningen? Kan Petter nämna EN politiker som inte ljuger? Den värsta lögnaren är för övrigt Biden men eftersom han är senil så får man väl ha överseende med hans lögner och hur han kan sitta kvar är en gåta? men han är å andra sidan lättstyrd för Deep State och deras agenda!

  5. @Petter Wulff
    “klimatrelaterade bränder som varit.” Kan du berätta på vilket sätt klimatet har orsakat dessa bränder och även vilka bränder du avser.

    Blixtnedslag, avsiktlig eller oavsiktlig (glas i natur) antändning, misskött mark är inte giltiga skäl.

  6. Folk flyttar också från kyla till värme. Från Kalifornien flyttar de p. g. a. misskötsel. Skog och växter självantänds inte av den värme vi lever i. Däremot kan de antändas av slarv och misstag, gnistor från olika verksamheter – samt medveten antändning = mordbrand.

    Oröjda löv, kvistar, grenar och andra växtrester antänds lätt och får träd att brinna. Hindrad utbyggnad av dammar och bevattning orsakar torka. Dålig avrinning vållar översvämningar. Inget av detta har med klimat eller väder att göra. Väder är inte klimat.

  7. Att Kalifornien drabbas av utflyttning är knappast konstigt efter de klimatrelaterade bränder som varit.

    Trump har förlorat mot rättssystemet och gjort övertramp på sanningen.

  8. Biden gor precis som Putin, satter oppositionen i fangelse for pahittade brott.
    Aklagarna som kom till makten med Soros pengar och de traffade Biden admin i WH
    for att komma overens om strategin. Ballot Harvesting ar forbjudet har men Zuckerberg betalade 435 miljoner dollar till folk som gjorde just detta. Median i USA och ESSR ar som papegojor och stoder Biden och Dems i allt. Jag ar djupt orolig for mitt lands framtid.
    ca 10 miljoner illegala invandrare har Biden slappt in. Dems vill inte att de som rostar skall behova visa foto ID och de vill inte ha kontroll pa voter rolls. Aftonbladet och Expressen skickar folk till USA som skriver en massa logner om USAs konservativa men synar aldrig de som fororsakat fattigdomen i storstaderna, Demokraterna, Skolorna styrs av fackforeningarna som ar emot allt som ger folk ett val vilka skolor deras barn skall ga till. Klimatet ar en hoax som Biden spenderar miljarder dollar pa Hoppas Trump vinner stort sa att inte ens fusket kan andra valresultatet.

  9. Samma i Venezuela. Desto sämre de får det desto mer socialism vill de ha.

  10. Demokraterna har blivit det stora demokratiska problemet i USA, se bara hur de missbrukar rättssystemet för att försöka undanröja Trump!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *