Den Globala Statskuppen: Jacob Nordangård, Pharos

“Etablissemanget” planerar en global “digital identitet” för alla

Jacob Nordangårds nya bok har just kommit ut. Dess tema torde vara den allvarligaste politiska frågan i samtiden: “Demokratins överlevnad” eller “Hoten om fascism” förklädd till välvilja. Det var också ungefär vad George Orwell varnade för redan på 40-talet.

En global “digital identitet”

Det finns många goda skäl för en global “digital identitet”. Det behövs naturligtvis i den nya världsordningen, New World Order, där ordning och reda gäller i alla hörn av Globen. Men systemet kan också användas för “övervakning”, så att oppositionella individer utestängs från offentligheten. De möter “DENIED”, när de vill komma ut på nätet med meddelanden som innebär kritik av “systemet”. Deras identitet blir märkt som “Illojal”. Det kan drabba både dig och mig.

Vi har redan noterat hur Google, FaceBook och andra censurerar det innehåll vi vill uppmärksamma allmänheten, väljarna, på. Det är skrämmande att se hur lätt välmenande debattörer halkar in i den jargong som leder till planekonomi och därmed diktatur. Mest betänkligt är att det även gäller många borgerliga politiker, som säger sig arbeta för frihet och marknadsekonomi.

Yttrandefriheten är den viktigaste förutsättningen för demokrati. Den befinner sig nu under systematisk urholkning, när den offentliga debatten allt mer begränsas till det “Politiskt Korrekta”, som glider iväg mot ren fascism. Man får plats på pressens stora debattsidor och blir intervjuad i TV, om man föreslår att regeringen skall utfärda tvingade diktat emot väljarnas vilja eller agera kraftfullt efter mönster från diktaturens Kina.

Jag hoppas att Nordangårds bok skall öppna ögonen på så många att väljarna stoppar den glidningen.

Köp boken direkt från Pharos

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

7 thoughts on “Den Globala Statskuppen: Jacob Nordangård, Pharos

  1. Alf
    Du vet inte vad du pratar om , boken är sanning till säkert 100 % eftersom allt är hämtat från dessa organisationers egna rapporter och hemsidor mm samt med källhänvisning. Sen är det en personlig fråga om man önskar det samhälle som dessa personer eftersträvar. “klimatkrisen” är ett av verktygen för att genomföra denna statskupp.

  2. Jovisst ! Det lär vara Mark Twain som sagt:

    It ain’t what you don’t know that gets you into trouble. It’s what you know for sure that just ain’t so.

    Det är inte det du inte vet som gör att du hamnar i knipa. Det är vad du säkert vet, men som inte är så.

  3. Utmärkt Alf !

    Du avslöjar så utomordentligt tydligt den osakliga nivå alarmister debatterar på. Du uttalar dig tvärsäkert, fast du knappast kan ens ha tittat utanpå boken, eftersom den just blivit lanserad.

    Tack för det avslöjandet.

  4. Det är kanske i mörkret och det okända vi hittar nya sanningar och i inte ljuset av det vi redan känner till?

  5. Intressant. Hänvisningen till denna bok förpassar Klimatsans direkt ner i de mörkaste hålen bland konspiratörerna och så långt från en vetenskaplig nivå man kan komma.

  6. “Tvingande diktat emot väljarnas vilja”.
    Vem kan utge sig för att tala om väljarnas vilja?
    Har jag varit med och uttalat en sådan vilja?
    Ber att få betacka mig för dylika påståenden (som har drag av tvingande diktat).
    Vänligen
    /Petter W

Comments are closed.