Odenplan: Söndag kl. 14:00

Kom i morgon 11/7 ! Sista gången i juli. Demokratin hotas !

Det är DIN medverkan som gör skillnad.

DU, tillsammans med många andra, kan få “Nisse i Hökarängen” att förstå hur nära Sverige är att glida in i ren diktatur. Det stora steget mot en sådan är medias undertryckande av “oppositionella” åsikter. Där är vi redan !

Visa att du insett faran och gör andra uppmärksamma på den.

De är inte jag och Hasse Larsson, som kan “rädda Sverige”. DU måste göra din bit ! ! !

Kom till Odenplan !

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10 thoughts on “Odenplan: Söndag kl. 14:00

  1. Alf T. Läs Jacob Nordangårds bok, Den globala statskuppen.
    Där finns fakta vad WEF och agenda 2030 planerar, helt öppet NWO.

  2. Jag ber om ursäkt Hasse att jag förväxlade dig med en Lennart. Däremot har jag inte kopplat ihop covid med klimatet, det är klimatsans som gör. Det är ju det jag reagerar mot att ”covid och IPCC är två sidor av samma mynt” jag har ännu inte fått någon dement om klimatsans åsikt att covidviruset är en bluff.

  3. Alf : Jag tror att Du blandar ihop mig med Lennart Fröderberg som forskar om Covid . Vi råkade dock hamna på samma film . Han har inget med Klimatsans att göra .

  4. Anledningen att vi står på Odenplan är att det rör sig mycket folk där . Det förekommer manifestationer av alla dess slag med olika budskap där . Vi kan ju inte be dem andra att gå därifrån .
    De hemsidorna jag hänvisade till var Klimatsans och Kalte sonne , knappast något sk blåbrunt . Förra Söndagen var hjälporganisationen Blågula korset där och samlade in bla
    kläder till hemlösa , helt okey att dem gör det tycker jag .

  5. Klimathotsalarmister påstår att ökade pandemier följer på klimatförändringar och har även dragit in Covid i klimatdebatten.Medicinska experter har olika uppfattningar beträffande åtgärder för behandling av sjuka. Även covidtesterna har blivit ifrågasatta av virusexperter.
    Tyvärr har alarmisterna förmågan att skylla allting på klimatförändringar.

  6. @Alf Turesson.
    Dödsprocenten för corona är 9 utav 10 överlever det, det är ett faktum som glöms bort av vaccinivrarna, vaccinet i sig är otestat fullt ut och det är en onaturlig väg att bekämpa ett virus. Det är inte helt klarlagt ännu hur det påverkar oss över tid, det finns aber med det.
    Har inget mot vaccin, bara det är säkert och ordentligt utprovat.

  7. Jag anser att covidviruset sprider död och elände. Det anser jag utifrån vad mina två systrar och en granne, som alla jobbar tätt inpå de drabbade inom sjukvården, berättar för mig. Den som framför åsikten att covid och IPCC är två sidor av samma mynt är inte vem som helst. Står man på Odenplan och representerar Klimatsans är det inte egna åsikter som framförs utan vad klimatsans står för. Om inte redaktören för klimatsans kan ta avstånd från uttalandet är klimatsans ständigt framförda åsikt om att IPCC är en bluff lika dåligt underbyggd.

  8. Se på dig själv !

    Är du demokrat ?

    Får folk tycka vad dom vill och tala om det ? Yttrandefrihet alltså ? Behöver folk tro på varje teori de tycker är intressant.

    Varför ber du mig säga något om vad du berättar om Hasse ? Varför skall jag tro på dig ?

    Förklara nu din egen inställning ! !

    Jag är synnerligen skeptisk till alla konspiratonsteorier. Även om de är intressanta.

  9. I videon från Odenplan sägs också att IPCC är en bluff och att IPCC och covidviruset är två sidor av samma mynt. Alltså klimatsans företrädare anser att covid är en bluff. Ständigt och jämt framförs att det är klimatsans som står för vetenskap och fakta. Fakta Sture, jag vill se fakta på det.

  10. Jo, jag har sett video från Odenplan där klimatsans Hasse rekommenderar en hemsida som intressant och handlar om hur någon suspekt person eller organisation, någon i alla fall, har inplanterat trådar i covidtestpinnar, munskydd och vaccin för att vad man förmodar kunna styra mänskligheten. Covidviruset antas också vara en del i det så kallade NWO som ska föra oss till en diktatorisk och kommunistisk världsordning. Den brunblå politiken har tagit över en sansad vetenskaplig debatt. Eller vad säger du Sture. Försvarar du teorin om inplanterade trådar som din kompanjon tycker är en intressant teori.

Comments are closed.