John Coleman grundare av Weather Channel på CNN

På CNN får John Coleman säga att klimatkrisen är ett bedrägeri

Han får framträda några minuter 2014 och förklarar att “klimatkrisen” är ett bedrägeri. Det vanliga påståendet att 95 % av “forskarna” är eniga om koldioxidens verkan beror på att det Demokratiska Partiet endast beviljar anslag till sådan forskning som bekräftar hypotes-en om dess verkan. De forskarna gör vad de får betalt för. Annars får de inga pengar. Men 31.000 riktiga “scientists” har skrivit under en petition som förklarar att krisen inte finns.

Han blir flera gånger avbruten av programledaren, som bl.a. hänvisar till att hans efter-trädare på Weather Channel helt ansluter sig till rådande “konsensus”. Coleman påpekar lugnt att efterträdaren inte är scientist, men det är Coleman.

CNN kunde förstås inte släppa ut så kontroversiell information utan “livboj”: Colemans efterträdare David Kenny, som ju hade desavouerat Coleman genom att offentligt ta avstånd från hans skepticism, fick tid att göra det igen omedelbart efter Colemans framträdande.

Jag hittade denna video på FaceBook, där den var beslöjad med upplysningen att innehållet var falskt. Något som främst bekräftar hur falskt FB agerar.

Visst är 2014 länge sedan. Men jag tror ändå att det finns flera miljoner amerikaner som minns Coleman och vad han sagt i detta program. Under årens lopp har även forskare som Lindzen, Spencer, Happer, Pielke och Judith Curry framträtt i offentliga hearings i Kongres-sen. Några miljoner bör ha sett hur de sågat larmen i småbitar. Konsekvenserna av demo-kraternas “Green Deal” uppenbaras nu steg för steg, vilket jag tror vänder opinionen innan nästa presidentval om tre år, kanske redan innan valet till Representanthuset 2022. Då står alla 435 mandat på spel.

Jag hinner inte skriva ner och översätta vad Coleman säger, men jag hoppas att någon av besökarna här vill lägga in en kommentar med utvalda avsnitt ur programmet.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4 thoughts on “John Coleman grundare av Weather Channel på CNN

  1. Det finnes knapt et mer sikkert signal på at noe er sant, som at det som sies har blitt stemplet av FB, Twitter osv som falskt. Da vet man med 100% sikkerhet at det er rett. Det var slikt man lærte seg i gamle Østblokken, der all informasjon var sensurert. Det som ikke sies, og å lese “mellom linjene” var viktigste kilde for riktig informasjon.

Comments are closed.