Vår hemska globala värme ger frost, oväder, missväxt

DN

DN rapporterar om den missväxt, som drabbar Europas vinodlare, när “klimatförändringar-na” inte längre består av välgörande uppvärmning utan förbytts till “frost och hårt väder”. Som DN förstås fortfarande beskyller den “Globala Uppvärmningen” för.

Vi ser med stor förväntan fram emot Björn Wimans uppslag av två helsidor med utförlig förklaring till utsläppens magiska verkan att orsaka “frost och hårt väder” med sin uppvärmning av planeten.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

5 thoughts on “Vår hemska globala värme ger frost, oväder, missväxt

  1. Trots ökade koldioxidutsläpp och global uppvärmning drabbas Europas vinodlare av frost. Rena trolleriet enligt den klimathotsreligiösa sekten.

  2. Intressant.

    Minskad vinproduktion måste ju innebära att den globala uppvärmningen är en hoax.

    Ännu ett kvalitativt ”bevis” signerat Klimatsans…

  3. Jag är ändå lite lite imponerad av att DN kommer ihåg nyheterna om frost som drabbat vinodlingarna. SVT hade upp frågan i går och då hade frosten förvandlats till torka … men det vore väl att svära i klimatkyrkan att antyda att frosten drabbat Europa samtidigt som översteprästerna har väckelsemöte i Glasgow om att globen brinner.

  4. Delar av mitt grönsaksland förstördes tidigt september av nattfrost. Jag önskar bara en sak, lite mer värme så att odlingssäsngen förlängs. Det futtiga uppvärmningen sedan sent 1800 tal önskas spetsas till med någon ytterligare grad, det är till gagn för oss i Skandinavien, CO2 ökningen bidrager med bättre växtlighet. Mötet i Glasgow är mer eller mindre ett möte för troende med vidskeplig uppfattning om en annalkande värmekatastrof, klimatet har alltid förändrats, kommer att fortsätta att förändras med mer eller mindre CO2. Vi har ett verkligt problem, den ohämmade ökningen av den mänskliga populationen som medför att klotets natur förändras snabbt. Inte ett ord på väckelsmötet i Glasgow om det verkliga problemet.

Comments are closed.