Australiens val slutresultat

ABC NEWS

Med alla mandat klara får Labor en majoritet på TVÅ mandat

Det bör betyda att de “Gröna” inte får plats i regeringen. Kan man hoppas.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4 thoughts on “Australiens val slutresultat

  1. @Göran Åkesson

    Jag saknade dina kommentarer på Klimatupplysningen https://klimatupplysningen.se/den-32-gradiga-c-atmosfarseffekten/
    Jag tog upp din teori om ”Solinstrålningen räcker till för att värma upp jordklotet”, men deras försök att falsifiera den tyckte jag inte var hållbar. Skulle du inte kunna utveckla dina bevis för teorin. Anledningen till mitt intresse för den, är kopplingen till att Jordens energibalans är en avgörande faktor för klimatförhållandena på vår planet som Kiehl och Trenberth i “Earth’s Global Energy Budget” försöker bevisa. https://journals.ametsoc.org/view/journals/bams/90/3/2008bams2634_1.xml?tab_body=pdf

  2. Tyvärr tror jag att det är fortsatt kört för Australien. En utrikespolitisk talesperson för ALP sa häromdagen att Australien nu kommer att ‘accentuera sitt klimatarbete’. Jag tolkar det som l’ancien regime.

  3. Kanske kan Australien bli det första ‘väst’ landet som skippar klimatsnacket och fokuserar på verkligheten som Kina och Indien.
    Det skulle vara en god gärning för framtiden.
    FN och resten av PK gänget bör få sig en internationell smocka.

  4. Vet vi hur ALP ställer sig till klimatförändringar? Ian Plimer – som är Australiensare – har skrivit flera böcker om det felaktiga vägvalet. Jag vet inte hur han har påverkat valet, men det han säger är i stort sett vettigt.

Comments are closed.