Teges bildspel om klimatet

Tege

Exempel på bild från det bildspel Tege Tornvall arbetar fram

Stötta kampen för sann information om klimatet ! Tege Tornvall är en av de kunnigaste och flitigaste journalisterna i den kampen. Han har författat två faktafyllda böcker, den senaste med titeln:

Tänk om det blir kallare ?

Men vi människor är så olika. Vi tar till oss information, kunnande, på olika sätt. En bok är inte bästa sättet för alla. Han arbetar nu på en bildserie med förklarande tal, som bör passa många, vare sig de bäst förstår bilder och grafer eller muntliga förklaringar.

Det kostar pengar. Han arbetar själv helt ideellt, men kan inte lägga ut de summor som produktionen kräver. Stöd kampen med ett bidrag till hans bankgiro. Han tar fram ett bra verktyg, som vi alla kan referera till, för att sprida upplysning om den gigantiska bluff som “klimatkrisen” är.

Så kan du göra en insats för att rädda landet från den otroliga idiotin.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10 thoughts on “Teges bildspel om klimatet

  1. Det var väl Anders Sundström som tillhör sosseadeln som egentligen var ansvarig för Swedbanks miljardmygel? Bonnesen var bara korkad som tog “jobbet” som efterträdare. En bra betald syndabock för att skydda Sundström alltså. Ingen hög sosse kan åtalas i Sverige för övrigt!

  2. Svenska kontanter skall vara legalt betalningsmedel i alla sammanhang – i alla affärer, restauranger o andra sammanhang där direkta transaktioner förekommer. Det är ett av mina krav inför valet. Tacksam för om även andra kräver detta.

  3. Bonnesen!Hon som inte var genuint svensk fick förstås bära skuldbördan för all den penningtvätt svenska banker tjänar stora pengar på, procenten alltså! Och fortsätter förstås eftersom annars gör “någon annan det” (HSBC t.ex😎). Ingen åker i fängelse som förr utan penningstinna bankledare låter aktieägarna bara betala böter. Skam!

    Allt medan vi måste berätta varifrån vi fått våra surt förvärvade få 1.000-lappar vid kontantinsättning. Vissa banker har t.o.m vägrat.

    (se Kontantupproret)

  4. Jag vet inte vad som är tokigast.
    1. 2019 skulle MasterCard lägga in en koldioxid-spärr på sina kreditkort. När ”koldioxidavtrycket” blev för stort spärrades kortet.
    Litet trist när man skall betala biljetten till hemresan!
    2. När vi skulle förnya våra BankID (vi bor i Spanien) gick inte det, då man måste vara mantalsskriven i Sverige. Den ansvarige för BankID sa att reglerna var som dom var. Inte förrän jag personligen kontaktade Birgitte Bonnesen på Swedbank, hittade hon på en lösning.

  5. “No amount of evidence will ever persuade an idiot”
    – Mark Twain

  6. Björn: Tyvärr har jag inte Swish. Kan du anlita någon vän eller släkting i Sverige?

  7. Nej, problemet är att jag måste beställa en speciell tjänst för bankgiroinbetalningar “internetbetalning” som Banken vill ha 175 kr/år för.
    Detta får lösas på ett annat sätt.
    P.S. Jag hatar svenska banker! 100% inkompetens

  8. Björn: Måste inte bindestrecket vara med?

  9. När jag skall lägga till ”Ny mottagare” på Swedbank
    kommer det upp ”Svenska Handelsbanken AB” så snart jag knappat in siffrorna 6750.
    Fyller jag på med 160 och ”Lägg till” får jag veta att
    ”Du har fyllt i kontonummer på fel sätt, vänligen försök igen.”

Comments are closed.