FN: “We own the science” !

Intervju av Melissa Fleming, Under-Secretary-General for Global Communications, vid FN

Denna högt uppsatta representant för FN förklarar för WEF hur duktiga de är på FN genom att vara “pro-aktiva”. Det innebär bl.a. ett “partnerskap” med Google, som innebär att alla sökningar med bäring på “klimat” ger svar, där de många hänvisningarna överst avser material från IPCC.

Det anser hon inte mer än rätt och riktigt, eftersom “vi äger vetenskapen”.

FN korrumperar och Google låter sig mutas.

Jag ser detta som en följd av inbilskt “grupptänkande” i en stor byråkrati, som avskärmat sig från kontakt med riktig vetenskap, d.v.s. sådan som ifrågasätter dagens vetande i sökandet efter naturens hemligheter.

Tyvärr gäller något liknande alla de gamla partierna i Riksdagen. Våra tydliga signaler om att “klimatkrisen” är en TOTAL BLUFF negligeras helt.

+ – + – + – +

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

41 thoughts on “FN: “We own the science” !

  1. Det kommer bli mycket mycket svårare att erkänna att regeringar och myndigheter inkl sjukvård tagit livet av friska människor! Vi klarar inte ens av att hantera den uppenbara massimmigrations-krisen.

    https://www.dn.se/kultur/carl-hamilton-sverige-orkar-inte-gora-upp-med-invandringspolitiken/

    Och klimatkrisen……? Kommer det att bli detsamma?

    Förtroende-förluster för beslutsfattare och politiker riskerar att leda till stora samhälleliga skador. Och gör det redan hos en växande skara i befolkningen.

  2. Adepten

    Jag värdesätter människor som särskilt i direkta debatter klarar av att moraliskt och offentligt byta åsikt efter att motparten levererat “bevis”. Att människor som på majoritetens sida i åratal hävdat en sak men inte brytt sig om att studera motpartens argument och istället deltagit i förlöjligandet av dem. Och helt skamlöst. Så när är du mogen att ändra dig här och offentligt?

    Men det är väl enklast och behagligast att säga: “Skicka in länken till läkemedelsverket och begär en förklaring🧐”.

    ps! Jag förstår att det bör ta viss tid för dig att skaffa sig den kunskap jag började inhämta redan 2020 och som systemmedia inte ville skriva om eller ens försökt skaffa sig. Det gör förstås ont om man länge levt med falska förutsättningar när man väl måste erkänna. Men ONS-länken ger dig hårda fakta. Varför skulle de ljuga? Det är kontroll-myndigheterna som ljuger genom att både bortse och förneka sanningar. Ju större skandalen växer ju svårare att blir det att erkänna. Människor har dött och skadats för livet.

  3. Adepten

    En avgörande faktor för t.ex korruption och s.k co-optering är att våra kontroll-myndigheter inom läkemedel t.ex är beroende av de privata bolagens finansiering via avgifter från t.ex sålda läkemedel. I vissa länder upp till 90% av myndighetens budget. Läkemedelsverket ligger högt. Kompetensbehovet inom myndigheterna styrs inte sällan via tillåten svängdörrs-politik. T.ex där Pfizer-chefer får ledande befattningar inom FDA. Så illa är det…Pfizer är väl världens största reklamköpare i tv och tidningar (bara 6 ägare i USA idag).

    Samtidigt styr B Gates och Wellcome Trust WHO . Biden har återupptagit USAs stora bidrag till WHO efter att Trump drog in dem som del i att dränera Washington-träsket.

    Se åtminstone 2 videos vid tillfälle i bif länk nedan. Under “the Evidence” en bit ner hittar du en med Dr Fleming och en med Dr Martin. Då får du lite svar på varför man lyckas hålla ansvaret borta. Staten och kapitalet i samma båt gäller verkligen här.

    https://prosecutenow.io/

  4. #Göran Åkesson

    Med “mördande” reklam säljer man det mesta 🙂 De flesta människor förstår inte hur dagens elbilar fungerar, de köper den, kör den till jobbet tills något går fel då ringer de till verkstan, och det är samma sak med mRNA och vacciner, de flesta och det inkluderar Doktorer förstår det inte heller för allt går i sån rasande fart. Man hinner inte utvärdera alla negativa effekter speciellt när man befinner sig i en anorektisk situation.

  5. Adepten
    Läs gärna också i komplement till Sture Blombergs beskrivning enligt länk från Thorleif,
    ‘Babies DYING After Drinking Breast Milk from “Fully Vaccinated” Moms’ från den 7 oktober på principia-scientific.com.

  6. @Thorleif

    Skicka in länken till läkemedelsverket och begär en förklaring🧐
    De måste fått kännedom hur många det är.

  7. Adepten

    Tack för kommentar. Håller med Dig om att C-19 inkl vaccinfrågor inte hör hemma här. Jag gjorde dock kopplingen med Klimatfrågan utifrån hur myndigheter behandlar yttrandefriheter och offentlig debatt m.m samt andra demokratifrågor (WEF och överstatlighet). Forskare och läkare etc med kritik tystas precis som inom klimatfrågan som i sak är mer komplicerad än vaccinens effekter t.ex.

    Jag noterar att Du fortfarande inte riktigt vill kommentera statistiken i länken. Myndigheterna klassificerade “allt” som C-19 med PCR (helt ovetenskapligt) medan den kraftigt ökande överdödligheten (och skador) efter vaccinering “aldrig” kopplas till vaccinen. Dessutom har man uppenbarligen mörkat sjuklighet (och dödlighet) genom att klassificera vaccinerade som ovaccinerade 14 dgr efter sprutan, dvs den period då kanske minst 90% av alla direkta skador/reaktioner/dödsfall inträffar. Statistiken talar sitt tydliga språk.

    Länken (statistik från ONS) behandlar all-cause mortality mellan vaccinerade och ovaccinerade. Inte avlidna med viruset. Nuvarande Omicron är oerhört smittsamt men inte direkt farligt för någon bortsett från att äldre sköra normalt kan avlida av en vanlig förkylning (leder till t.ex lunginflammation). Och många av de sköraste i samhället har redan tagits t.o.m Delta.

    Problemet är att forskningen visar att vaccinet förstör normal DNA-reparation i cellerna samt påverkar toll-receptorerna som styr bl.a immunförsvaret (vita blodkroppar) för att nämna ett par ex bara.

    Statistik visar tydligt att vaccinerade blir lättare sjuka (av t.ex Omicron). Försäkringsbolag i t.ex USA ,UK och Tyskland visar på en dramatisk ökad dödlighet 2021 som aldrig någonsin registrerats tidigare. Vi pratar 3-4 sigma här. Systemmedia vägrar att skriva om sådana verkligheter. Karriär-lojalitet gör att t.ex läkare och forskare inte riskerar sina liv. Det är en skandal av enorma proportioner. Sanningen kommer att komma alla till del ……..men antagligen först många många år efter att allt lagt sig! När direkt ansvariga inte längre sitter kvar.

    https://anthropocene.live/2022/10/06/langa-harda-gummi-liknande-strangar-i-blodet-hos-covid-19-vaccinerade/

  8. @Thorleif
    Glömde att adressera tidigare kommentar till Dig

  9. En snabbtitt på ons.gov.uk länken visar följande:
    1.) Den månatliga åldersstandardiserade dödligheten (ASMR) för dödsfall med coronavirus (COVID-19) har varit konsekvent lägre under alla månader sedan september 2021 för personer som hade fått en tredje dos eller booster för minst 21 dagar sedan, jämfört med ovaccinerade personer och de med bara en första eller andra dos.
    2.) Genom att bryta ner ASMR efter åldersgrupp hade de över 50 år som hade fått en booster för minst 21 dagar sedan lägre ASMR under alla månader jämfört med ovaccinerade personer; Detta har också varit fallet bland yngre åldersgrupper där frekvensen kan beräknas, även om trenderna nu är mindre tydliga på grund av lägre dödlighet med stora konfidensintervall.
    3.) Före mars 2022 hade de som hade fått en andra dos för över sex månader sedan högre månatliga ASMR för dödsfall med COVID-19 än de som hade fått en andra dos för mindre än sex månader sedan; detta indikerar ett eventuellt avtagande skydd mot vaccination över tid.

    Folkhälsomyndighetens rapport visar liknande resultat :
    https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/4b4dd8c7e15d48d2be744248794d1438/rapport_overdodlighet_vecka_2022-36.pdf

    När det gäller Doi:10.13140/RG.2.2.28055.09124 är den en Preprints och tidig forskning som möjligen inte har granskats ännu. Vi får väl se vad det leder till 🙂

    För övrigt hör kommentarer om COVID-19 och vaccinationer inte hemma på denna sajt. Du får gärna tipsa om någon annan ”svensk” sajt som tar upp dessa spörsmål.

  10. Adepten

    Jag förstår nu att Du inte minns riktigt vilket kommentar (länken) jag syftar på där Du resonerar kring min ev konspiratoriska “teorier”. Du skrev lugna dig lite!! Den 29/9 under Mao, det stora språnget. Här är länken igen. Läs den och begrunda. Det är en läkare som själv hämtat uppgifterna (som jag skrivit) från brittiska SCB.

    https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/risk-benefits-of-covid-19-interventions-by-dr-marian-laderoute

    Du ifrågasatte denne Vanden Bossche fast själva fakta jag hänvisade till råkade bara vara kopplad till Bossche´s hemsida. Inte värre än så! Alltså inte Bossche som sammanställt data.

    Hade jag fått för Sture hade jag även givit Dig en länk till pågående juridisk process i USA mot de som ligger bakom både virus och vaccinet (patenten och spridningen) m.m.

  11. Adepten

    Tack för Ditt utfyllda och reglementsenliga svar. Det är väl i linje med vad vi har rätt att förvänta oss. Ska återkomma till det. MEN, vet du ens vad nämnda statistik handlar om? Slutsatserna? Jag misstänker att Du inte tittat efter tillräckligt!

    Konspiration är en standardfras som i engelskan används i juridiska sammanhang vid domstolsbeslut betr t.ex bedrägerier och andra liknande brott med uppsåt där planering av själva brottet ingår. Alltså en mycket vanlig term i domar.

    Sedan 80-talet har antalet grova finansiella brott inte upphört men domstolarna har av politiska skäl ändrat praxis från fängelse av ledande anställda/ansvariga till istället mycket höga böter för aktieägarna.

    Pfizer är ett av de mest kriminella bolagen i världen sett till domar exkl skadestånd (civilrättsligt).

    Läser Du mest systemmedia eller försöker Du sätta Dig in i det Du kallar “konspirationsteorier”?

  12. En klimathypotes är fel om den inte klarar tester mot verkligheten och misslyckas med förutsägelser. Vilket till exempel gäller hypotesen att växthusgasutsläpp orsakar katastrofala klimatförändringar. Inte ens om man ändrar hypotesen till att växthusgasutsläpp har bidragit till global uppvärmning, finns några bevis för att hypotesen är riktig.

  13. @ Thorleif

    Thorleif. Jag vill gärna förstå hur du tänker när det framförs konspiratoriska kommentarer när det gäller t.ex.. vaccin, kan du berätta mer?
    Du vill att jag ska läsa brittiska SCB men pekar inte exakt på vilken statistik.
    Varför duger inte Läkemedelsverkets och socialstyrelsens statistik? Är deras uppgifter korrupta?

    Min erfarenhet är att tillverkare inom läkemedels- och medicintekniska industrin alltid arbetar för att balansera kraven på att möta globala regler och produktionskostnader, i ett försök att producera den mest innovativa forskningen och utvecklingen samtidigt som de producerar och säljer säkra, pålitliga receptbelagda läkemedel och medicintekniska produkter.
    De använder digital transformation vid implementeringen av GMP-processer och kvalitetsstyrningssystem, vilket kan upplevas som byråkratiskt och toppstyrt speciellt om man vill jobba på ett agilt arbetssätt där man givets ett mandat att styra en avdelning eller grupp utifrån deras kompetens och förmåga att utföra arbetsuppgifterna.
    Det viktiga att tänka på för att upprätthålla och förbättra kvalitén är användandet av en iterativ metod som heter PDCA (Plan, Do, Check, Act) som används för kontroll och kontinuerlig förbättring av processer och produkter.
    Så, med tanke på vilka rigorösa processer man jobbar med vid tillverkning av läkemedel och medicinska produkter jämfört med alla övriga produkter och tjänster som produceras i ett välfärdssamhälle som vi lever i kan man känna sig trygg.

  14. WHO hade bl.a ett samarbete med Google i syfte att ta reda på kluster av ovaccinerade (var de bodde) för att t.ex rikta kampanjer mot dessa områden, för att skuldbelägga den offentligt via TNI, dvs deras media. Jag såg själv en sändning från WHO där dessa planer effektuerades. Sett i efterhand och med kunskap om viruset och särskilt det mer eller mindre odugliga vaccinet (känd info av tillverkarna redan vid godkännande-processen har det visat sig) inser alla hur dessa sjuka byråkrater tänkt och agerat. Att pcr-testerna var fake det visste vi “initierade” redan 2020.

    Officiellt fick/får man nämligen inte registrera vilka som var ovaxxade eller ej. Däremot hade man koll på (kartbild) de geografiska områdena där viruset tycktes uppträda i större kluster och kopplat till sjukdom.

  15. Adepten

    Famije-oligarkin äger knappt 25% av t.ex Facebook numera. Tror du på företags-aktivism för “folkets skull”?
    När samma ägar-intresse har liknande ägarandel i snart alla företag av betydelse!

    https://newsvoice.se/2022/10/pal-steigan-it-jattarna/

    USA är allt mindre en demokrati utan sedan 70-talet allt tydligare en republik baserad på oligarki. Finans-eran går cykliskt mot sitt slut och det kommer kännas för alla som hyllar aktie-kapitalismen ohämmat.

  16. Adepten

    “Du utrycker farhågor om omvärlden hur den styrs av en ”osynlig” hand genom olika internationella organisationer?”

    Styrning kan ske via ägande, direkt eller indirekt men också mer subtilt via påverkan på olika sätt. Finansiering via NGOs t.ex. Ryssland mot olika miljö-organisationer t.ex.

    Återigen hur jag bemöts på arbetsplatsen beror förstås på ämnet, diskursens etablering hos systemmedia liksom hur åsikrskorridoren ser ut. Är det frågan om frågor som berör min egen arbetsgivares inblandning är frågan förstås betydligt “känsligare”. Jag har ibland röstat med fötterna om klimatet är åt helvete sett från min moraliska kompass. Man söker sig knappast till branscher man ogillar!

  17. Bo Rothstein är forskare inom korruption och har skrivit mest i vårt land om ämnet samtidigt som han poängterar att den ökat och att det finns en dålig självbild om den svenska korruptionen.

    https://www.gp.se/debatt/fyra-myter-om-korruption-1.557834

    Men vad är egentligen korruption? Rothstein har fått några artiklar intagna hos WEF. De går inte att läsa utan inloggning. Så hur ser hans koppling till WEF ut? Utnyttjar WEF alla möjliga potentater som om de vore en del av WEF kan man fråga sig när sådana personer porträtteras som “medlemmar”? Kolla själv! Jag saknar underlag från han själv om hans deltagande.

  18. opps, det blev fel ovan:

    Borde stått att bara en liten andel läser alternativmedia regelbundet,

  19. Adepten

    Blandar du in metaforen “kapitalismens osynliga hand” i vår diskussion? Den bygger på en teori om optimala funktioner i komplicerade distribuerande system. Som motkraft finns maktförhållanden som på höga nivåer driver utvecklingen mot allt mer “medvetet” korrumperande miljöer. T.ex att monopol blir ok trots lagstiftning! Hur gick det till?

    Korruption som fenomen är en långsam och smygande process som oftast har inslag av både ofullständig information och utebliven reaktion eftersom vi som människor drivs av egennytta vilket kan utnyttjas. Korruption är alltid en funktion av mänskliga relationer.

    När du överför en tänkbar situation från det “globala” till det “privata” (arbetsplatsen) så inser vi båda två att betydelsen av lojalitet, utkomst och karriärintresse osv gör att folk väljer att inte våga säga ifrån eller ens ifrågasätta/kritisera. Allt brukar ha sitt pris och om “makten” dessutom går ut och explicit varnar om vilka “värderingar som gäller” så uppfattas det givetvis direkt av personer som normalt är måna om att ge uttryck för vad vi kan kalla god etik och moral.

    Ett bra ex är judeförföljelsen i 30-talets Tyskland, Stasi’s angivarsystem i DDR men även idag den massiva propaganda-insatsen i väst (mörkläggningen av orsaken) när Ryssland invaderade Donbass. C-19 ett utmärkt ex på militär chain-of-command (mellan Fauci et al och Gates et al/WHO) som kan studeras t.ex via de juridiska processer som startat (brott mot mänskligheten).

    Vad är integritet? Undersöker du t.ex motpartens argument själv eller ansluter dig passivt till majoritetsgruppen av “instinktiva” och inte sällan konforma bekväma skäl? Du måste ställa dig själv ett antal frågor och samvetsmässigt våga vara ärlig! När det börjar göra ont närmar du dig sanningen (att kunna ändra uppfattning. att vilja anamma motpartens perspektiv)!

    Jag har inte grundkompetens att bedömma de fysikaliska förutsättningarna för AGW osv. Däremot har jag försökt sätta mig in i alla argument ändå och därav blivit oerhört skeptisk pga politikens oproportionalitet (man värderar åtgärderna av akuta skäl t.ex) mht kostnader för samhället.

    Hur jag bemöts? Ja, min erfarenhet är att folks politiska (grundvetenskapliga) kunskaper i allmänhet är oerhört dåliga. Människor säger t.ex bara det typiska “vetenskapen är överens”. Hur långt kommer vi då? När de flesta inte ens känner till basfrågorna som det tvistas kring. En väldigt liten andel läser dessutom inte eller sällan alternativmedia (som komplement). Andel som tror på AGW har på 20-22 år gått från ca 20% till kanske det omvända 80% tack vare systemmedias vägran att föra en balanserad debatt. Inte pga IPCCs ändrade syn.

  20. Snälla Petter Wulff, nu får du ge dig.
    Jag fick lära mig om varför kontinenter både värms upp upp och kyls av snabbare än vatten i högstadiet. Eller missförstår jag din andemeningen om varför du skrev det i senaste inlägget.
    För jag tvivlar att orsaken har ändrats sedan jag gick i skolan på 70 talet.

  21. Brutus: Ja, det är sakargumenten som gäller.
    Hur vi förklarar att troposfären blir varmare medan stratosfären blir kallare; hur vi förklarar att kontinenterna värms snabbare än haven; hur koldioxidmolekylen mfl. fungerar i förhållande till direkt och reflekterad solstrålning.

  22. Hur kan någon kläcka ur sig något så urbota dumt som: “We own the science”? Det vittnar om en total oförståelse om vad vetenskap är. Denna Melissa Fleming har tydligen en hög position inom “comminucation” i FN. Denna organisation är fast i ett inbilskt grupptänkande och är absolut inte något sanningsvittne. Utbredd korruption, nepotism och idel lögner gör att jag vill beteckna den som en förbrytarorganisation som våra politiker inte bör stödja ekonomiskt. Organisationen TNI, Trusted News Initiative som Thorleif tog upp ovan är en ren propagandaorganisation som bildats det globala nätverk av extremt rika klaner som genom lögner och gigantiska ekonomiska resurser försöker tillskansa sig all makt över media och politiska beslut. Vore jag religiös hade jag sagt att de styrs av själva Satan.

  23. #PW : En klimathypotes blir inte mer sann för att man talar gott om den.

  24. En klimatteori blir inte mindre sann för man talar illa om den.

  25. Peter
    Kina och Indien låter USA och EU ödsla pengar på klimathotet så länge de kan dra fördel av Väst låst in sig i klimatbubblan. Dumma är de inte.

  26. Det positiva är att större och större media börjar att ifrågasätta globalismen(klimathysterin), detta pga av att ett barn kan se att deras floskler, forecasts och modeller är bara rappakalja. När USA, Kina eller kanske Indien gör ett större officiellt uttalande om att man inte ser ”klimathotet” som ”imminent”, dvs. nära förestående, då kommer början till slutet på detta sjuka nonsens.
    PW och hans gelikar får hitta på något nytt idiotiskt mantra att prata goja, floskler och BS om…

  27. Katolska kyrkan försökte under lång tid förhäva sanningen med ungefär samma metod.
    När man fängslade Gallileo för hans korrekta egna teori om att världen(jorden) defacto roterade runt solen och inte tvärtom. Först ruttnade Luther och till slut började katolska kyrkan att tappa förtroende och det hela kollapsade i `upplysningen’…
    Denna klimatsekt som tror sig stå över vetenskapen och använder samma metod kommer också att falla sönder som ett korthus. Tyvärr kommer den lilla människan att få betala för elitens ideer. Alla dessa globalistgrupperingar är bara intresserade av makt och pengar.

  28. Adepten

    Bekymra dig inte för mina “bekymmer” om hur världen styrs.

    Återkom istället med dina synpunkter kring t.ex min länk från brittiska SCB istället för att blunda för data.

  29. Ett exempel är TNI, Trusted News Initiative, som startade på initiativ av bl.a Reuters och dess stiftelse (en av Canadas rikaste familjer Thomsson’s förvärv av den största nyhetsbyrån i väst, Reuters) samt BBC och andra s.k broadcasting-bolag/org och tidningar (inkl Svt/Ur via EBU). Google, Facebook/Meta m.fl anslöt sig. Man startade TNI strax före Sars-CoV-2 utbrottet (eller egentligen nästan samtidigt då Wuhan hade sina första fall i samband med den stora internationella militärtävlingen i Wuhan oktober 2019 (som orsakade en influensa-epidemi bland hemkommande militärer till USA).

    TNI startade med att censurera allt som avvek från WHO avseende C-19. TNI har växt och omfattar sedan länge andra info-områden inom t.ex FN-sfären där klimatfrågan förstås ingår.

    Google har erkänt att man också styrts av FBI vad betr deras syn på vad som är misinfo och desinfo (under rubriken nationell säkerhet). Allt fler anser att FBI blivit presidentens egen polis utanför kongressens överinseende!

    Om inte jag minns fel lyckades lobbying-grupper redan i slutet på 70-talet upphäva lagen om massmedias skyldighet att i sin nyhetsrapportering följa en s.k Fairness View, dvs att alltid redovisa en balans mellan olika åsiktsläger.

    https://www.independentsentinel.com/you-need-to-know-about-the-trusted-news-initiative/

  30. “We own the science” Ett verkligen konstigt uttryck? Man kan inte lita på varken FN eller Goodle…

  31. Sture, jag som trodde du förnekade växthuseffekten helt, inte bara hoppades på att vi skall räddas av en negativ återkoppling från moln. Att modellernas hantering av moln inte bara är fel utan dessutom fel åt rätt håll. (Artikeln från WSJ är bakom betalvägg så det är svårt att veta vad de säger förutom rubriken.)

    Sen har vi ju dessutom empiriska skattningar av klimatkänsligheten som är oberoende av dessa modeller.

  32. Petter W
    FN/IPCC/WEF har intressanta perspektiv men oftast dåligt underbyggda slutsatser.

  33. Sture: Någon eller några har skrivit i Wall Street Journal, och då blir det säker sanning, låter det som. Min värld är lite knepigare än så.

  34. @Thorleif

    Du utrycker farhågor om omvärlden hur den styrs av en ”osynlig” hand genom olika internationella organisationer?
    Men vad är dina erfarenheter när det gäller din närmaste omgivning på arbetsplatsen hur styrs dina arbetsuppgifter där? Har du möjlighet att ventilera dina tankar, får du då en ”positiv” respons eller bemöts det med tystnad?

  35. Bäste Petter !

    Knappa in WSJ i sökrutan och läs hur de främsta leverantörerna av datorsimuleringar till IPCC nu insett:

    Det gamla sättet att räkna är helt fel.

    Det betyder att ALLA IPCC:s larm under 30 år har varit helt fel.

    Således: Det som Melissa Fleming kallar “desinformation” är det som är sant. Det hon tubbat Google att favorisera är vad som faktiskt är “desinformation”, d.v.s. “Eake News”.

    Idag kan du inte tro på något om klimatet som kommer från IPCC eller riksmedia utan att kolla här. Så upp-och-ner-vänd har världen blivit sedan mantrat “Allt är politik” trängt ut förnuftet ur politiken och denna nu drivs av okunniga, överåriga ungdomsförbundare, som lägger sig i sådant de inte har en chans att begripa.

    Och de utnämner “professorer” som också är okunniga och betraktar sedan dessa som “experter”. Så hålls BLUFFEN igång !

  36. Skrämmande med vetenskapligt konsensus som därtill förutsäger jordens undergång!
    Jag ger FN i FN

  37. Kanske negligeras ståndpunkten för att den inte har tillräckliga argument för det oerhört starka påståendet om en total bluff. Klimatsans har intressanta perspektiv men inte sällan dåligt underbyggda slutsatser.

  38. För de människor som är helt aningslösa betr AGW-hypotesen, CO2-teorin och kritiken mot systemmedias behandling av alternativa perspektiv låter ju denna typ av inslag från våra nya makthavare både sunt och logiskt.
    Det är det som gör mig mest illamående. Inte bara att många sysselsatta inom detta nya etablissemang som växer också beblindas av att “science is settled”. Byråkrater och karriärister som inte vet ett dugg (om ämnet) utan följer sina “tjänstebeskrivningar” och kvitterar ut en fet check varje månad delvis i “lögnens namn”!

    Betänk att Google är direkt lierad med den djupaste av staten nämligen anglosaxernas underrättelsetjänst som Sverige av givna skäl är en aktad del av (sedan mycket länge). Google/YT som gått så långt att attackera självaste Roy Spencer et al.

Comments are closed.